in , , , ,

Εξαφάνισε ΣΗΜΕΡΑ τους Ανοιχτούς Πόρους του Δέρματος με αυτές τις τρεις σπιτικές Θεραπείες με Υλικά που έχεις στα Ντουλάπια σου

Μία από τις πιο κοινές παθήσεις του δέρματος είναι οι μεγάλοι πόροι, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε άλλα προβλήματα. Ευτυχώς, υπάρχουν 3 αποτελεσματικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ανοιχτών πόρων του δέρματος και τα απαραίτητα υλικά είναι πολύ απλά, που μάλλον τα έχετε ήδη όλα στο ψυγείο σας. Πόροι στην μύτη: 5 Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς για να Αποφράξετε Διαφορετικούς Τύπους Πόρων Δέρματος

3 Αποτελεσματικές Σπιτικές Θεραπείες για Ανοιχτούς Πόρους του Δέρματος

Θεραπεία με ρεβυθάλευρο

Τα ινδικά νοικοκυριά χρησιμοποιούν ρεβυθάλευρο ως καθαριστικό scrub εδώ και πολύ καιρό. Θεωρείται μια από τις καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για ανοιχτούς πόρους στη μύτη και τα μάγουλα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σε σκόνη, μια κουταλιά της σούπας τυρόπηγμα, αντίστοιχη ποσότητα ρεβυθάλευρου και 2 ή 3 σταγόνες παρθένο ελαιόλαδο.

  • Δημιουργήστε μια λεία πάστα ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  • Απλώστε απαλά την πάστα σε καθαρό πρόσωπο.
  • Περιμένετε 20 έως 25 λεπτά.
  • Πλύνετε το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας κανονικό νερό.
  • Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα προσώπου αφού χρησιμοποιήσετε μια καθαρή πετσέτα για να στεγνώσετε το πρόσωπό σας.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αυτή τη θεραπεία 2 ή 3 φορές την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο το ρεβυθάλευρο μπορεί να βελτιώσει τις δερματικές σας παθήσεις.

Δείτε ακόμη 7 Φυσικές Θεραπείες για να Απαλλαγείτε από τα Σημάδια Ακμής και τις Ατέλειες του Δέρματος

Θεραπεία με αγγούρι

Ένα εξαιρετικό φυσικό ενυδατικό για το δέρμα είναι το αγγούρι. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της γήρανσης του δέρματος και στη σύσφιξη των πόρων λόγω των αντιοξειδωτικών του δυνατοτήτων και της υψηλής περιεκτικότητάς του σε νερό. Επομένως, μια μάσκα αγγουριού είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για λιπαρό δέρμα και δέρμα με ανοιχτούς πόρους. Τα υλικά είναι πολύ απλά: 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και 4 με 5 φέτες αγγουριού.

  • Βάλτε το χυμό λεμονιού και τις φέτες αγγουριού σε ένα μπλέντερ για να κάνετε έναν πολτό.
  • Απλώστε αυτόν τον πολτό σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε τον να δράσει για 15 λεπτά.
  • Ξεπλύνετε τη μάσκα.

Χρησιμοποιήστε αυτό τον πολτό αγγουριού και λεμονιού δύο φορές την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παγωμένο αγγούρι για αυτή τη θεραπεία τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού για να χαλαρώσετε περισσότερο. Είμαστε 100% σίγουροι ότι θα νιώσετε αμέσως ανανεωμένες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλιγούρι βρώμης – Μάσκα σύσφιξης

Για αυτή τη θεραπεία, χρειάζεστε ένα ασπράδι αυγού, δύο κουταλιές της σούπας πλιγούρι βρώμης σε σκόνη και δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Ο χυμός λεμονιού περιλαμβάνει κιτρικό οξύ, το οποίο απολεπίζει απαλά τους πόρους, καθώς και βιταμίνη C, μια φυσική ουσία που φωτίζει το δέρμα. Εν τω μεταξύ, τα ασπράδια των αυγών είναι ένα αποτελεσματικό συστατικό για την αποκατάσταση του δέρματος. Μπορούν να βοηθήσουν στη σύσφιξη και τον καθαρισμό των πόρων εξαλείφοντας την υπερβολική λιπαρότητα.

  • Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά.
  • Καθαρίστε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε το μείγμα σε αυτό. Μετά από περίπου 15 λεπτά, όταν η μάσκα έχει στεγνώσει, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  • Συνεχίστε τη ρουτίνα ενυδάτωσης σας.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα τακτικά και οι πόροι σας θα φαίνονται πιο στενοί και το δέρμα σας θα γίνει λιγότερο λιπαρό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 7 Καθημερινές Συνήθειες που Φράζουν τους Πόρους του Δέρματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις αιθέριων ελαίων,συμβουλές για αιθέρια έλαια,καθαρισμός,χρήσιμα,

Αιθέρια Έλαια: 20 Χρήσεις που Λίγοι Γνωρίζουν

Μένεις κοντά σε Θάλασσα; Είσαι Ευλογημένος - Γιατί Πρέπει να Περνάμε Περισσότερο Χρόνο Κοντά στη Θάλασσα

Μένεις κοντά σε Θάλασσα; Είσαι Ευλογημένος – Γιατί Πρέπει να Περνάμε Περισσότερο Χρόνο Κοντά στη Θάλασσα