in , , ,

9 Καθημερινές Συνήθειες που Πρέπει να Απαλλαγείτε από Αυτές το Συντομότερο

επιβλαβείς καθημερινές συνήθειες,συμβουλές καθημερινότητας,χρήσιμα,
9 Καθημερινές Συνήθειες που Πρέπει να Απαλλαγείτε από Αυτές το Συντομότερο

Η απαλλαγή από μια συνήθεια που έχετε ήδη μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Αλλά σίγουρα αξίζει να σκεφτείτε ποιες από τις καθημερινές συνήθειές σας είναι υγιεινές και ποιες μπορεί να είναι επιβλαβείς. 10 Καθημερινές Συνήθειες που Μάλλον Κάνετε Λάθος και Πώς να τις Κάνετε Σωστά

Μην βάζετε τα πόδια σας στο ταμπλό του αυτοκίνητου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σε πολλές ταινίες, οι πιο κουλ χαρακτήρες συχνά κάθονται στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου με τα πόδια τους ψηλά στο ταμπλό.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η θέση είναι πολύ επικίνδυνη όχι μόνο σε ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά υπάρχει επίσης ένα μικρότερο κακό που πρέπει να γνωρίζετε – το φρενάρισμα. Το να κρατάτε τα πόδια σας στο ύψος του προσώπου σημαίνει ότι το πρόσωπό σας θα χτυπήσει τα γόνατά σας εάν το αυτοκίνητο φρενάρει ή σταματήσει ξαφνικά. Η σύγκρουση της γνάθου και των γονάτων σας μπορεί να οδηγήσει σε κατάγματα των οστών και μια εξαιρετικά μεγάλη και δύσκολη περίοδο ανάρρωσης.

Γι’ αυτό είναι καλύτερα να ξεχάσετε αυτή τη συνήθεια και να καθίσετε άνετα με την πλάτη σας στο κάθισμα, τα γόνατά σας λυγισμένα μπροστά σας και τη ζώνη σας στο στήθος.

Μην κρεμάτε βρεγμένες πετσέτες σε γάντζους και μην μαζεύετε την κουρτίνα του μπάνιου στη μία πλευρά.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Είναι σχεδόν μια ακούσια κίνηση να ανοίξετε την κουρτίνα του μπάνιου μετά από ένα ντους, να στεγνώσετε και να κρεμάσετε τη βρεγμένη πετσέτα σας. Δυστυχώς, αυτή είναι μια αρκετά ανθυγιεινή συνήθεια. Τα βακτήρια μπορούν εύκολα να πολλαπλασιαστούν στη μουσκεμένη πετσέτα και η μούχλα μπορεί να αναπτυχθεί στις πτυχές της βρεγμένης κουρτίνας μπάνιου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να αφήσετε τις βρεγμένες πετσέτες σας να στεγνώσουν και να αφήσετε ανοιχτή την κουρτίνα του μπάνιου μέχρι να στεγνώσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μην πίνετε καφέ με άδειο στομάχι.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Πολλοί ξεκινούν τη μέρα τους πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ πριν κανουν οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι μια πολύ κοινή συνήθεια σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι ο καφές έχει τα οφέλη του, έχει και ορισμένα μειονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι ότι αν πίνετε καφέ με άδειο στομάχι, μπορεί να προκαλέσει καούρα και προβλήματα πέψης.

Όταν πεινάτε και σκέφτεστε το φαγητό, το στομάχι σας αρχίζει να απελευθερώνει γαστρικό οξύ. Όταν πίνετε καφέ, έχει την ίδια επίδραση στο στομάχι σας, με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει στερεά τροφή. Αυτό οδηγεί στην απελευθέρωση υπερβολικού γαστρικού οξέος που μπορεί να βλάψει την επένδυση του στομάχου.

Οι ειδικοί συνιστούν να πίνετε καφέ μόνο μετά το πρωινό ή στη μέση της ημέρας.

Μην τρώτε ποπ κορν.

© Depositphotos.com

Ποιος δεν λατρεύει ποπ κορν όταν βλέπει μια ταινία. Αλλά στην πραγματικότητα είναι μια αρκετά επιβλαβής συνήθεια. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να το σταματήσετε.

Οι οδοντίατροι λένε ότι το ποπ κορν μπορεί να βλάψει τα δόντια σας καθώς μικρά σωματίδια κολλάνε ανάμεσα τους και είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγείτε, ακόμη και με τακτική φροντίδα. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι τα ποπ κορν στον κινηματογράφο είναι πολύ πλούσια σε λιπαρά. Προσπαθήστε να μην πάρετε ποπ κορν την επόμενη φορά που θα πάτε στον κινηματογράφο και μπορεί να εκπλαγείτε όταν παρατηρήσετε ότι μια ταινία χωρίς ποπ κορν είναι εξίσου απολαυστική.

Δείτε ακόμη 9 Απλές Συνήθειες που Μπορούν να Κάνουν Περισσότερο Κακό παρά Καλό

Μην αφήνετε ένα μπουκάλι νερό στο αυτοκίνητο.

Εάν έχετε αυτοκινήτο, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να φυλάτε ένα μπουκάλι νερό μέσα στο αυτοκίνητό σας. Όμως αυτή είναι μια αρκετά επικίνδυνη συνήθεια, ειδικά το καλοκαίρι.

Το πρόβλημα είναι ότι το νερό στο μπουκάλι λειτουργεί ως φακός και αν το φως του ήλιου φτάσει σε αυτό, ειδικά αν το μπουκάλι βρίσκεται σε σκοτεινή επιφάνεια, μπορεί να προκαλέσει φωτιά. Η πιθανότητα είναι πολύ μικρή, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Εάν δεν θέλετε να είστε μια σπάνια περίπτωση πυρκαγιάς που προκαλείται από νερό, πάρτε μαζί σας το μπουκάλι νερό την επόμενη φορά.

Μην σπάτε σπυράκια.

© Depositphotos.com

Ένα σπυράκι εμφανίζεται όταν ένας πόρος είναι φραγμένος με υπερβολική λιπαρότητα. Τότε ξεκινά η διαδικασία φλεγμονής. Εάν ένα σώμα είναι υγιές, στέλνει λευκά αιμοσφαίρια για να καταπολεμήσει τα επιβλαβή βακτήρια. Αυτός είναι ο λόγος που αυτό το μέρος του δέρματος κοκκινίζει. Όταν σπάσετε ένα σπυράκι, οι πλευρές του πόρου καταστρέφονται. Ως αποτέλεσμα, γίνεται ακόμη πιο ευαίσθητο στα βακτήρια. Εξάλλου, όταν σπάτε σπυράκια, κινδυνεύει να μολυνθεί αν τα χέρια σας είναι βρώμικα.

Μην τραβάτε φωτογραφίες από τα πάντα στο τηλέφωνό σας.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Αυτή η συμβουλή μπορεί να ακούγεται αρκετά περίεργη τώρα που χρησιμοποιούμε τα τηλέφωνά μας για σχεδόν οτιδήποτε κάνουμε — ειδικά όταν πρόκειται για τη λήψη φωτογραφιών. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μελέτης από το Πανεπιστήμιο Fairfield διαπίστωσαν ότι η προσπάθεια να καταγράψετε τα πάντα στη φωτογραφική μηχανή σας θα σας κάνει να χάσετε πολλές σημαντικές λεπτομέρειες.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν τραβάτε μια φωτογραφία, η προσοχή σας εστιάζεται στην ίδια τη φωτογραφία αντί σε αυτό που τραβάτε. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε μια αξέχαστη φωτογραφία ή ένα βίντεο, αλλά οι πραγματικές σας εντυπώσεις θα είναι αρκετά βαρετές.

Κατά τη διάρκεια του πειράματος, οι προπτυχιακοί φοιτητές κλήθηκαν να κάνουν μια βόλτα σε ένα μουσείο και να κρατήσουν σημειώσεις ή φωτογραφίες από αντικείμενα που τους άρεσαν. Την επόμενη μέρα, δοκιμάστηκε η μνήμη τους για αυτά τα αντικείμενα.

Μην παίρνετε βιταμίνες με βιολογικά ενεργά πρόσθετα.

© Depositphotos.com

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει το ανοσοποιητικό τους στο κρυολόγημα ή ότι τα βιολογικά ενεργά πρόσθετα (BAA) μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως ένα επαγγελματικό σχέδιο θεραπείας. Αν και αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια, ο FDA πιστεύει ότι ορισμένες τροφές και συμπληρώματα διατροφής μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην πρόληψη των ανθρώπων από το να αρρωστήσουν.

Εάν έχετε μια ισορροπημένη διατροφή, είναι άσκοπο να παίρνετε και βιταμίνες, καθώς λαμβάνετε ήδη την απαραίτητη ποσότητα από το φαγητό σας. Πρόσθετες βιταμίνες συνιστώνται σε άτομα με ανεπάρκεια βιταμινών.

Τα βιολογικά ενεργά πρόσθετα χρησιμοποιούνται ως πηγή δραστικών ουσιών εάν το σώμα σας δεν τα έχει. Φυσικά, είναι καλό που αποκαθιστούμε την ισορροπία των ουσιών που μας λείπουν, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα BAA δεν είναι φάρμακο.

Μην βάζετε ένα τηλέφωνο που φορτίζει κάτω από ένα μαξιλάρι.

Η φόρτιση τηλεφώνου κάτω από ένα μαξιλάρι μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Το πρόβλημα είναι ότι ένα τηλέφωνο που φορτίζει μπορεί να ζεσταθεί. Παρά το γεγονός ότι τα νεότερα μοντέλα κινητών τηλεφώνων έχουν βελτιωθεί, εξακολουθούν να υπάρχουν κινητά με μπαταρίες που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τη θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή ή το καλώδιο του φορτιστή μπορεί να πάρει φωτιά. Εάν το τηλέφωνο που φορτίζει βρίσκεται κάτω από το μαξιλάρι σας, κινδυνεύετε να τραυματιστείτε.

Δείτε επίσης 10 Συνήθειες που Δεν Συνειδητοποιειτε ότι Μπορούν να σας Εθίσουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τροφές περιορισμού όρεξης,τροφές για χάσιμο βάρους,διατροφή,συμβουλές διατροφής,

13 Τροφές για να Περιορίσετε την Όρεξή σας και να Χάσετε Βάρος

συμβουλές υγείας,υγεία,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,διατροφή,συμβουλές διατροφής,

7 Πράγματα που Βοηθούν τους Κινέζους να Διατηρούν το Σώμα και το Μυαλό τους Νέα για Πάντα