in , , , ,

7 Μέρη του Σώματος που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε Τατουάζ – Πίνακας Πόνου Τατουάζ

τατουάζ και υγεία,συμβουλές για τατουάζ,συμβουλές υγείας,υγεία,
7 Μέρη του Σώματος που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε Τατουάζ

Το τατουάζ έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 43% των ανθρώπων το κάνουν για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και το 37% για το στυλ. Όμως γιατροί και καλλιτέχνες τατουάζ συμβουλεύουν ότι υπάρχουν μερικά σημεία του σώματος που δεν είναι ιδανικά για να κάνετε τατουάζ. 5 Σημεία του Σώματος που Παραβλέπετε Όταν Βάζετε Αντηλιακό

Αγκώνες

© SpookySpac3Kook/reddit

Οι ειδικοί δεν συνιστούν να κάνετε τατουάζ στους αγκώνες σας γιατί σε αυτήν την περιοχή είναι δύσκολο το μελάνι να παραμείνει. Επιπλέον, το δέρμα είναι πολύ παχύ που σημαίνει ότι ο καλλιτέχνης τατουάζ θα πρέπει να περάσει περισσότερο χρόνο με τη βελόνα εκεί. Υπάρχει επίσης μια τεράστια πιθανότητα ότι αν δεν ενυδατώσετε τους αγκώνες σας, το τατουάζ θα ξεθωριάσει πολύ γρήγορα.

Μασχάλες

© CLGarcia02 / reddit

Η μασχάλη είναι ένα από τα πιο επώδυνα σημεία για να κάνετε τατουάζ. Ο πόνος μπορεί να είναι πολύ έντονος και η διαδικασία μάλλον θα είναι αφόρητη για εσάς.

Πίσω από τα γόνατα

© CoeurDeNinja / reddit

Η περιοχή πίσω από τα γόνατα είναι πολύ ευαίσθητη και έχει πολλές νευρικές απολήξεις. Αν κάνετε ένα τατουάζ εκεί μπορεί να αισθανθείτε εξαιρετικά άβολα.

Χέρια και δάχτυλα

© Coleman-Rayner/EAST NEWS, © ilervsneks / reddit

Αυτά είναι δημοφιλή σημεία για να κάνετε τατουάζ, αλλά οι ειδικοί δεν συνιστούν να κάνετε τατουάζ στα χέρια και τα δάχτυλα επειδή αυτή είναι μια ανοιχτή περιοχή και η έκθεση στον ήλιο θα επηρεάσει πολύ το τατουάζ, επομένως μπορεί να ξεθωριάζει γρήγορα. Εξάλλου, τα τατουάζ στα πλαϊνά των δακτύλων συχνά ξεθωριάζουν μόλις επουλωθούν.

Δείτε ακόμη 6 Λόγοι για τους Οποίους οι Selfies Πρέπει να Είναι Μέρος της Καθημερινότητάς σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στα πλευρά

© u/meowimmasheep / reddit

Φαίνεται σίγουρα φοβερό, αλλά ο πόνος του τατουάζ στα πλευρά είναι εξαιρετικά επώδυνος. Επίσης, η διαδικασία επούλωσης μπορεί να διαρκέσει περισσότερο για τις γυναίκες εάν πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε σουτιέν και το δέρμα τους θα ερεθίζεται συνεχώς.

Πρόσωπο

© DangerAudio / reddit

Εκτός από το ευαίσθητο δέρμα και τις πολλές νευρικές απολήξεις, οι καλλιτέχνες τατουάζ λένε ότι το τατουάζ στο πρόσωπο είναι εγγυημένο μόνο για 2-3 χρόνια. Επίσης, εάν αποφασίσετε να κάνετέ ένα σε αυτό το μέρος του σώματός σας, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό κάθε μέρα.

Αστραγάλοι και κνήμες

© tattoosandbadjokes / instagram

Οι περιοχές του αστραγάλου και της κνήμης τρίβονται εύκολα με παπούτσια και κάλτσες. Και για αυτόν τον λόγο, το τατουάζ μπορεί να χάσει τα έντονα χρώματα του πολύ γρήγορα. Επίσης, όσον αφορά τον πόνο, είναι περίπου το ίδιο επίπεδο που προκαλείται από το τατουάζ στα πλευρά.

Πίνακας πόνου τατουάζ

© shutterstock.com

Παραπάνω, μπορείτε να δείτε ένα διάγραμμα πόνου τατουάζ για άνδρες και γυναίκες. Οι κόκκινες ζώνες είναι οι πιο επώδυνες. Οι πορτοκαλί και κίτρινες ζώνες είναι λιγότερο ευαίσθητες. Οι μπλε ζώνες είναι οι πιο ανώδυνες.

Δείτε επίσης Κλείσε το Smartphone: To Σώμα σου εκπέμπει SOS εάν Περνάς Πολύ Χρόνο στο Κινητό σου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ούρηση και κρύο,περίεργα,συμβουλές υγείας,υγεία,

Γιατί Νιώθετε την Αναγκη να Ουρήσετε Περισσότερο όταν Κάνει Κρύο Έξω

εξοικονόμηση χρημάτων,συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων,χρήσιμα,

12 Συμβουλές Εξοικονόμησης Χρημάτων που Ακολουθούν οι Πλούσιοι