in , , ,

12 Συμβουλές Εξοικονόμησης Χρημάτων που Ακολουθούν οι Πλούσιοι

εξοικονόμηση χρημάτων,συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων,χρήσιμα,
εξοικονόμηση χρημάτων,συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων,χρήσιμα,

Τα χρήματα μας βοηθούν να ζήσουμε τη ζωή των ονείρων μας, αρκεί να κερδίζουμε πολλά και να μην ξοδεύουμε πάρα πολύ. Όμως οι περισσότεροι είμαστε απασχολημένοι με την εξισορρόπηση των προσωπικών μας εξόδων και τους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών και δάνειών. Ευτυχώς, με μερικές συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων που χρησιμοποιούν οι πλούσιοι μπορεί να αλλάξει ο λογαριασμός ταμιευτηρίου σας προς το καλύτερο. Αλουμινόχαρτο στο καλοριφέρ: Το πιο έξυπνο και απλό κόλπο για ζέστη και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κανόνας των 24 ωρών

© depositphotos.com

Οι εκατομμυριούχοι ορκίζονται στον κανόνα των 24 ωρών. Μπορεί να μην χρειάζεται να το σκεφτούν δεύτερη φορά πριν κάνουν μια ακριβή αγορά, αλλά σκέφτονται για μια μέρα πριν πάρουν πραγματικά την απόφαση. Οι παρορμητικές αγορές συμβαίνουν από συναισθηματικό έναυσμα και συχνά είναι περιττές. Ρωτήστε τον εαυτό σας «θέλω ή χρειάζομαι» και δεν θα καταξοδευτείτε τόσο πολύ.

Αγορές αποκλειστικά με μετρητά.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι αγορές χωρίς μετρητά είναι καλές για το πορτοφόλι σας, αλλά δεν είναι πολύ φιλικές με τους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών. Οι άνθρωποι που ξοδεύουν στρατηγικά προτιμούν τα μετρητά από μια κάρτα, ειδικά για μικρότερες αγορές. Οι πλούσιοι ζουν με τη συνήθεια να μένουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από το χρέος. Μπορείτε να αρχίσετε να πληρώνετε για τα γεύματά σας σε μετρητά και να αποφύγετε την αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας σας σε προγράμματα περιήγησης για να παρακολουθείτε τα έξοδά σας.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό και επιμείνετε σε αυτόν.

brightside

Αυτό ακούγεται κλισέ, αλλά το να ορίσετε έναν ξεκάθαρο προϋπολογισμό για το μηνά και να τον τηρήσετε θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Κάντε έναν έλεγχο «έσοδα έναντι εξόδων» και βάλτε ένα όριο στις προσωπικές σας δαπάνες. Οι οικονομικοί εμπειρογνώμονες την αποκαλούν μέθοδο προϋπολογισμού 50/30/20.

Ξοδέψτε σε πράγματα που σας βοηθούν να κερδίσετε χρήματα.

© The Intern / RatPac Entertainment, © Confessions of a shopaholic / Touchstone Pictures

Οι πλούσιοι ξοδεύουν σε πράγματα που εγγυώνται μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Είναι καλό να κάνετε αγορές που βοηθούν την εργασία σας ή προσθέτουν στη συνολική σας οικονομική ευημερία.

Επενδύστε σε υπηρεσίες που σας εξοικονομούν χρόνο.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι πλούσιοι δεν διστάζουν να ξοδέψουν σε υπηρεσίες που θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρόνο και ψυχική αγωνία. Επικεντρώνονται στις επενδύσεις και όχι στις δαπάνες. Η παράδοση των ειδών παντοπωλείου σας στο σπίτι ή η ενοικίαση ενός σχετικά ακριβού χώρου για να μείνετε πιο κοντά στη δουλειά, θα προσθέσει μόνο ποιοτικό χρόνο στη ζωή σας. Αυτά τα πράγματα μπορεί να κοστίζουν περισσότερο, αλλά σας δίνουν αρκετό χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι εμπειρίες είναι ανεκτίμητες.

© WIld / Fox Searchlight, © Confessions of a shopaholic / Touchstone Pictures

Οι εκατομμυριούχοι ζουν έναν επιδεικτικό τρόπο ζωής και φροντίζουν να προσθέτουν εμπειρίες ζωής. Αυτό συμβαίνει επειδή δίνουν προτεραιότητα στις δαπάνες για εμπλουτισμό εμπειριών που προσθέτουν στη ζωή και την υγεία τους. Θα άλλαζαν εύκολα τα καθημερινά τους έξοδα με πεζοπορίες αλεξίπτωτο, ταξίδια ή συνδρομή στο γυμναστήριο.

Δείτε ακόμη 6 Τρόποι Εξοικονόμησης Χρήματων Χωρίς να Κάνετε Περικοπές σε ότι Απολαμβάνετε

Πρώτα οι λογαριασμοί, μετά τα υπόλοιπα.

© depositphotos.com, © Gossip Girl / Warner Bros.

Η κατανόηση των πάγιων εξόδων σας είναι αυτό που κάνουν καλύτερα οι άνθρωποι που είναι καλοί στη διαχείριση χρημάτων. Πληρώνουν τα πάγια έξοδά τους την πρώτη κιόλας μέρα μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων ώστε να έχουν ξεκάθαρη άποψη για το πώς θα ξοδέψουν τα υπόλοιπα χρήματά τους.

Κάντε μια λίστα αγορών για τις εκπτώσεις.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Όλοι αγαπάμε τις εκπτώσεις. Ωστόσο, η αγορά αντικειμένων που δεν πωλούνται σε έκπτωση δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με εξοικονόμηση χρημάτων. Όσο κερδοφόρες και αν είναι οι εκπτώσεις, τελικά σας κάνουν να ξοδέψετε πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε και να αγοράσετε πράγματα που δεν χρειαζόσασταν εξαρχής. Προγραμματίστε τη λίστα αγορών σας εκ των προτέρων μέσω των εκπτώσεων για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Επενδύστε σε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς.

© The Intern / RatPac Entertainment, © Sex and the city / HBO

Το να αγοράζετε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και που προσθέτουν στα χόμπι και τα πάθη σας κάθε τόσο είναι εντάξει. Οι πλούσιοι «εργάζονται σκληρά» φροντίζοντας να αγαπούν αυτό που κάνουν και να επενδύουν σε πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Ξεκινήστε ημέρες «χωρίς δαπάνες» ή Σαββατοκύριακα.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι άνθρωποι που είναι καλοί στην αποταμίευση είναι επίσης καλοί στο να ελέγχουν την επιθυμία τους να ξοδεύουν άσκοπα. Προσπαθήστε να έχετε μια μέρα «χωρίς δαπάνες» κάθε εβδομάδα ή τα Σαββατοκύριακα και μείνετε σε αυτήν.

Φυλάξτε τα ψιλά σας και χρησιμοποιήστε τα.

© Pixabay.com

Φυλάξτε τα ψιλά και χρησιμοποιήστε τα ξανά για καφέ/σνακ ώστε να περιορίσετε τα καθημερινά σας έξοδα στο ελάχιστο.

Επισκευάστε τα πράγματα πριν τα πετάξετε.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Ενώ οι πλούσιοι αγαπούν να επενδύουν, πιστεύουν στη δέσμευση για τις αγορές τους μέχρι την τελευταία τους πνοή. Επισκευάζονται μηχανήματα και gadget όταν χαλάσουν πριν καταλήξουν στα σκουπίδια. Η επιδιόρθωση πραγμάτων εξοικονομεί χρήματα και βοηθά τον πλανήτη επίσης.

Δείτε επίσης Φενγκ Σούι για γεμάτο πορτοφόλι: Αλλάξτε αυτά τα 6 πράγματα στην διακόσμηση του σπιτιού σας και θα τραβάτε το χρήμα σαν μαγvήτης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τατουάζ και υγεία,συμβουλές για τατουάζ,συμβουλές υγείας,υγεία,

7 Μέρη του Σώματος που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε Τατουάζ – Πίνακας Πόνου Τατουάζ

Πώς θα αυξήσετε την παραγωγή βιταμίνης D στον οργανισμό σας

Πώς θα αυξήσετε την παραγωγή βιταμίνης D στον οργανισμό σας