in , , ,

5 Σημεία του Σώματος που Παραβλέπετε Όταν Βάζετε Αντηλιακό

χρήση αντηλιακού,συμβουλές υγείας,υγεία,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
5 Σημεία του Σώματος που Παραβλέπετε Όταν Βάζετε Αντηλιακό

Εφαρμόζετε αντηλιακό στα μπράτσα, την πλάτη, το λαιμό και το πρόσωπό σας, ωστόσο υπάρχουν μερικά σημεία που χρειάζονται την ίδια προστασία αλλιώς θα αντιμετωπίσετε μια οδυνηρή έκπληξη. Τα παρακάτω σημεία συχνά παραμελούνται όταν πρόκειται για αντηλιακό, αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτά που πρέπει πρώτα να φροντίσετε για να αποφύγετε τις παρενέργειες της έκθεσης στον ήλιο. Viral Video: Δείτε τι κάνουν στο πρόσωπο μας οι ακτίνες του Ηλίου Χωρίς Αντηλιακό!

Μαλλιά

© Depositphotos.com

Μπορεί να φαίνεται ότι το τριχωτό της κεφαλής σας δεν χρειάζεται πρόσθετη προστασία επειδή υπάρχουν τρίχες που το καλύπτουν. Ωστόσο, ο ήλιος μπορεί εύκολα να προκαλέσει ζημιά στο τριχωτό της κεφαλής. Επιπλέον, το χρώμα των μαλλιών σας μπορεί να αλλοιωθεί λόγω των ακτίνων του ήλιου.

Χείλη

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Είναι καλύτερα να μην παραμελείτε αυτό το μέρος του σώματός σας, καθώς η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο οδηγεί σε πολλές επιπτώσεις. Το κάτω χείλος σας έχει περισσότερες πιθανότητες να επηρεαστεί. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ο αποχρωματισμός των χειλιών είναι ένα άλλο αποτέλεσμα της βλάβης από τον ήλιο.

Δείτε ακόμη Ένα ΒΙΝΤΕΟ που θα σας ταρακουνήσει! Γιατί Δεν Πρέπει να Βγαίνετε στον Ήλιο Χωρίς Αντηλιακό

Πόδια

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Όχι μόνο πρέπει να εφαρμόζετε αντηλιακό στα πόδια σας αλλά και στα πέλματα. Εάν κάνετε ηλιοθεραπεία μπρούμυτα, οι πατούσες σας είναι εκτεθειμένες στον ήλιο. Το δέρμα εκεί είναι ευαίσθητο και καίγεται πολύ γρήγορα. Και αξίζει να σημειωθεί ότι τα άτομα με πιο σκούρο δέρμα είναι επιρρεπή στο μελάνωμα, το οποίο εμφανίζεται συνήθως στο κάτω μέρος των ποδιών.

Μάτια

© Depositphotos.com

Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι επιρρεπής σε μελάγχρωση και ερυθρότητα, επομένως είναι απαραίτητο να φροντίσετε και αυτό το σημείο. Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να βαθύνουν τις ρυτίδες σας. Επιπλέον, καθώς αυτή η περιοχή είναι ευαίσθητη, είναι η πρώτη που γερνάει πρόωρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αυτιά

© Depositphotos.com

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προστατέψετε τα αυτιά σας, ειδικά εάν τα μαλλιά σας είναι τραβηγμένα προς τα πίσω. Αυτή η περιοχή ενέχει υψηλό κίνδυνο για κακοήθειες. Μπορεί ακόμη και να εμφανιστεί στο μέσο μέρος του αυτιού σας, αν και είναι μια σχετικά προστατευμένη περιοχή.

Δείτε επίσης Ακμή: Σε ποιο σημείο του σώματος σας έχετε – Τι Φανερώνει η Ακμή σε 8 Μέρη του Σώματος για τον Τρόπο Ζωής σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδιοφυείς κρυψώνες,πολύτιμα αντικείμενα,χρήσιμα,συμβουλές

23 Ιδιοφυείς Κρυψώνες για Πολύτιμα Αντικείμενα

τρόποι εξοικονόμησης χρήματων,εξοικονόμηση χρήματων,συμβουλές εξοικονόμησης χρήματων,χρήσιμα,

6 Τρόποι Εξοικονόμησης Χρήματων Χωρίς να Κάνετε Περικοπές σε ότι Απολαμβάνετε