in , , , ,

6 Λόγοι για τους Οποίους οι Selfies Πρέπει να Είναι Μέρος της Καθημερινότητάς σας

selfies και υγεία,selfies και καθημερινότητα,συμβουλές υγείας,υγεία,συμβουλές καθημερινότητας,
selfies και υγεία,selfies και καθημερινότητα,συμβουλές υγείας,υγεία,συμβουλές καθημερινότητας,

Τείνουμε να συνδέουμε τις selfies με τη ματαιοδοξία ή την ανάγκη να αντισταθμίσουμε τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αλλά σύμφωνα με την επιστήμη, αυτό δεν είναι πάντα σωστο. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι selfies μπορούν να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προστασία της ψυχικής και σωματικής σας υγείας. 10 Συνήθειες που Δεν Συνειδητοποιειτε ότι Μπορούν να σας Εθίσουν

Μελέτη αποκάλυψε ότι οι selfies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό ασθενειών.

© Depositphotos.com

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι selfies θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους γιατρούς να εντοπίσουν πιθανές καρδιακές παθήσεις. Σύμφωνα με τη μελέτη, ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Και η εξέταση φωτογραφιών selfies μέσω τεχνητής νοημοσύνης οδήγησε σε αλγόριθμους που εντόπισαν σωστά την ύπαρξη καρδιαγγειακών παθήσεων. Η μελέτη βρίσκεται ακόμα στα αρχικά της στάδια, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι η χρήση selfies και μεθοδολογιών με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο ελέγχου.

Οι selfies μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της διάθεσης ενός ατόμου.

© reesewitherspoon / Instagram, © jenniferaniston / Instagram

Μια άλλη ομάδα ερευνητών μελέτησε συμμετέχοντες που έβγαζαν χαμογελαστές selfies κάθε μέρα για αρκετές εβδομάδες. Και ανέφεραν ότι ακόμη και τα ψεύτικα χαμόγελά τους για τη φωτογραφία ανέβασαν τη διάθεσή τους.

Η αποστολή αυτών των selfies στους φίλους ή τους αγαπημένους τους δημιούργησε επίσης ένα αίσθημα ευτυχίας. Για παράδειγμα, ένας συμμετέχων ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το τι έκανε εκείνη την ημέρα και το ενδιαφέρον και οι θετικές απαντήσεις του προσφέραν ένα αίσθημα ενθουσιασμού.

Η λήψη των δικών σας selfies μπορεί να σας κάνει πιο σίγουρους.

© justinbieber / Instagram, © zayn / Instagram

Η τακτική λήψη των δικών σας selfies μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλά και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εικόνα και το σώμα σας. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι όσοι βγάζουν selfie αισθάνονται πιο ελκυστικοί και αρεστοί από εκείνους που δεν το κάνουν.

Εάν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, τότε μια selfie θα ήταν ένας τρόπος να το αποτυπώσετε. Ένας άλλος συμμετέχων είπε ότι η καθημερινή φωτογράφηση τον βοήθησε να γίνει καλύτερος στο χαμόγελο και επίσης παρατήρησε λιγότερο άγχος στο πρόσωπό του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 13 Κόλπα για Τέλειες Selfie Φωτογραφίες

Οι selfies μπορούν να βοηθήσουν στον αυτοστοχασμό.

© ladygaga / Instagram, © ladygaga / Instagram

Οι καθημερινές selfies μπορούν να είναι ένας τρόπος καταγραφής της προσωπικής σας εξέλιξης. Για παράδειγμα, ένας συμμετέχων πέρασε μια προσωπική κρίση και κοιτάζοντας πίσω στις φωτογραφίες του από εκείνη την εποχή, τον βοήθησε να σκεφτεί πώς είχε αλλάξει. Έβλεπε πώς επιβίωσε σιγά σιγά τις «σκοτεινές μέρες», και ακόμη και στοιχεία από τις φωτογραφίες – όπως το φως και τα χρώματα – του θύμισαν τις φωτεινές στιγμές.

Η κοινή χρήση selfies μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε κοινωνικές σχέσεις.

© gigihadid / Instagram, © kyliejenner / Instagram

Η ανάρτηση selfies στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοήθησε μερικούς ανθρώπους να ανακαλύψουν συνδέσεις, να ξεκινήσουν συνομιλίες και να βρουν ομάδες υποστήριξης. Οι νέοι συνταξιούχοι, για παράδειγμα, ένιωθαν ότι τα σχόλια στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν προσομοίωσαν τις πραγματικές συνομιλίες με τις οποίες θα είχαν αν εργάζονταν ακόμα σε ένα γραφείο. Για άλλους συμμετέχοντες, η τεκμηρίωση και η συζήτηση για το πένθος τους με μια υποστηρικτική διαδικτυακή κοινότητα βοήθησε στην ανάρρωσή τους.

Οι selfies είναι επίσης ένα εργαλείο για την καταγραφή ειδικών αναμνήσεων.

© TheEllenShow / Twitter

Η νοσταλγία είναι καλή για την ψυχική μας υγεία και βοηθά να προσθέσουμε σθένος στη ζωή μας. Όλες αυτές οι selfies θα εμφανίζονται ως «αναμνήσεις» στις εφαρμογές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μερικούς μήνες ή χρόνια από τώρα.

Όπως όλα τα πράγματα, το μέτρο είναι το κλειδί.

© Karolina Grabowska / Pexels

Υπάρχει ένα πράγμα που ονομάζεται “Selfitis”, το οποίο περιγράφεται ως η ιδεοψυχαναγκαστική επιθυμία να βγάλει κανείς φωτογραφίες τον εαυτό του και να τις δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι selfies μπορεί να είναι καλές για εμάς, αλλά πόσες είναι υπερβολικό; Σύμφωνα με τους ερευνητές, 1 ή 2 την ημέρα μπορεί να είναι αβλαβές. Αλλά το να έχετε την επιθυμία να βγάζετε selfies όλη την ημέρα και να τις δημοσιεύετε στο διαδίκτυο τουλάχιστον 6 φορές την ημέρα, μπορεί να είναι σημάδι χρόνιας selfitis.

Εάν παρατηρήσετε επίσης ότι οι φωτογραφίες σας δέχονται συνεχώς δυσάρεστες παρατηρήσεις, ίσως είναι καιρός να αναλογιστείτε την πρακτική σας στις selfie. Και αν νιώθετε ότι σας επικρίνουν στο διαδίκτυο λόγω των φωτογραφιών σας, αναφέρετε το αμέσως στις αρμόδιες αρχές.

Δείτε επίσης Καρμίνιο: Ο σιωπηλός εχθρός μέσα στο πιάτο μας. Η φυσική κόκκινη σκανθαρούχα χρωστική ουσία που βάζουμε κάθε μέρα στον οργανισμό μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κέικ με Πραλίνα Φουντουκιού χωρίς Βούτυρο: Ιδανικό κολατσιό και για το σχολείο

Κέικ με Πραλίνα Φουντουκιού χωρίς Βούτυρο: Ιδανικό κολατσιό και για το σχολείο

γαστρίτιδα,τροφές και γαστρίτιδα,συμβουλές διατροφής,διατροφή,συμβουλές υγείας,υγεία

6 Τροφές που Πρέπει να Φάτε και 7 να Αποφεύγετε εάν Υποφέρετε από Γαστρίτιδα