in , , ,

13 Κόλπα για Τέλειες Selfie Φωτογραφίες

κόλπα για τέλειες selfies,selfie φωτογραφίες,lifestyle,χρήσιμα
13 Κόλπα για Τέλειες Selfie Φωτογραφίες

Η ικανότητα να βγάζετε μια καλή selfie δεν είναι τίποτα λιγότερο από επιστήμη. Έχει τους δικούς της κανόνες και κόλπα που οι bloggers και άλλοι trendy άνθρωποι χρησιμοποιούν εδώ και πολύ καιρό. Πολλά από τα κόλπα είναι εύκολο να τα θυμάστε και να τα χρησιμοποιήσετε όταν χρειάζεται. Είστε Ιδιοφυΐα αν Παρατηρήσετε τα Λάθη σε Αυτές τις 10 Φωτογραφίες

Χρησιμοποιήστε καλό φως

13 Κόλπα για Τέλειες Selfie Φωτογραφίες

Ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε μια ποιοτική selfie φωτογραφία είναι το φυσικό φως. Το τεχνητό φως είναι πάντα χειρότερο και ένα φλας συχνά μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτεροι και δημιουργεί άσχημες σκιές. Όταν τραβάτε μια φωτογραφία, σταθείτε μπροστά σε ένα παράθυρο και βεβαιωθείτε ότι η πηγή φωτός είναι μπροστά σας, όχι πίσω από την πλάτη σας.

Μπορείτε να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες σε μια συννεφιασμένη μέρα. Εάν έχει πολύ ήλιο, πηγαίνετε στη σκιά. Οι ειδικοί συνιστούν να μην τραβάτε φωτογραφίες κάτω από το άμεσο ηλιακό φως γιατί θα υπάρχουν σκιές που θα αλλοιώσουν τις αναλογίες του προσώπου.

Έτσι:

  • Εάν είστε μέσα, πλησιάστε στο παράθυρο.
  • Αν τραβάτε μια φωτογραφία στην πόλη το βράδυ, πλησιάστε σε μια βιτρίνα με έντονα φωτισμό.
  • Η καλύτερη στιγμή για μια φωτογραφία είναι στην ανατολή ή στη δύση του ηλίου: το φως είναι πολύ απαλό και καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος.
  • Αποφύγετε τις φωτογραφίες στο σπίτι με το φως από πάνω σας. Προσπαθήστε να βρείτε επιπλέον φως που μπορείτε να βάλετε μπροστά σας.

Δοκιμάστε το κόλπο πρόσωπο μοντέλου

Πρόσφατα, ένα μικρό κόλπο για τη δημιουργία ενός μοντέλου προσώπου για φωτογραφίες έγινε δημοφιλές στο διαδίκτυο. Η ιδέα είναι απλή: ανοίξτε το στόμα σας όσο πιο πολύ μπορείτε, διατηρήστε το χαμόγελο και σηκώστε τα φρύδια σας. Τώρα, κρατήστε τα φρύδια σας ανασηκωμένα και αφαιρέστε το χαμόγελο. Αυτό είναι το πρόσωπο του μοντέλου.

Πιθανότατα θα ρωτήσετε: Δεν μπορώ απλώς να σηκώσω τα φρύδια μου; Όταν απλώς σηκώνετε τα φρύδια, το πρόσωπο φαίνεται έκπληκτο, τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό. Είναι το χαμόγελο: ακόμα και όταν το αφαιρείτε, τα μάτια συνεχίζουν να χαμογελούν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανοίξτε λίγο το στόμα σας

Για να χαλαρώσετε το πρόσωπο και να κάνετε την έκφραση πιο αισθησιακή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε λίγο τα χείλη σας και να εισπνεύσετε από το στόμα σας. Τα χείλη σας θα φαίνονται πιο γεμάτα.

Παρεμπιπτόντως, είναι καλύτερα να αφήσετε το duck face στο παρελθόν. Τώρα, το fish gape είναι μοντέρνο. Το 2015, υπήρχαν διασημότητες που άρχισαν να βγάζουν selfies με ανοιχτό το στόμα σαν να μιλούσαν. Η τάση είναι ακόμα ζωντανή και δημοφιλής.

Προσέξτε τις γωνίες των χειλιών

Οι γωνίες των χειλιών γυρισμένες προς τα κάτω προσθέτουν τουλάχιστον 10 επιπλέον χρόνια. Θα πρέπει πάντα να σηκώνονται, ακόμα κι αν κάνετε σοβαρή γκριμάτσα. Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε με τα μάτια σας και να κοιτάτε απευθείας στην κάμερα αντί για κάποιο σημείο στην οθόνη.

Επιλέξτε ένα καλό φόντο

Υπάρχει πάντα ένα φόντο σε οποιαδήποτε εικόνα, επομένως είναι καλύτερα να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται ωραίο ακόμα κι αν το πρόσωπό σας είναι το κέντρο της προσοχής. Οποιοδήποτε μακιγιάζ και ρούχο θα χάσει τη λάμψη του σε ένα βρώμικο δωμάτιο. Αναζητήστε όμορφα μέρη και προσπαθήστε να αλλάξετε τη γωνία για να κάνετε το φόντο πιο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απροσδόκητο.

Δείτε ακόμη 7 Φωτογραφίες που Αποδεικνύουν ότι οι Τάσεις της Μόδας Πάντα Επιστρέφουν

Βρείτε την καλή σας πλευρά και τη σωστή γωνία

Πιθανότατα έχετε την αγαπημένη σας πλευρά του προσώπου και την έκφραση που σας αρέσει περισσότερο. Αν όχι, εξασκηθείτε λίγο: τραβήξτε πολλές selfies από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, κοιτάξτε στον καθρέφτη και αναζητήστε την καλή σας πλευρά. Βρείτε τις γωνίες και την έκφραση που σας αρέσει εντελώς. Σε κάποιες αρέσει να γέρνουν το κεφάλι τους, σε κάποιες όχι, εξαρτάται από το γούστο σας.

Παρεμπιπτόντως, αν στρέψετε την κάμερα προς τα εσάς από την κορυφή, θα φαίνεστε πιο χαριτωμένες: τα μάτια θα φαίνονται μεγαλύτερα και το πηγούνι και τα χείλη θα φαίνονται μικρότερα. Και αν τραβήξετε μια selfie από κάτω, το βλέμμα θα είναι πιο μυστηριώδες γιατί τα χείλη θα είναι μεγαλύτερα και τα μάτια μικρότερα.

Κάντε ειδικό μακιγιάζ

Μπορείτε να κάνετε πιο λαμπερό μακιγιάζ για μια selfie από το συνηθισμένο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περίγραμμα και τη γλυπτική χωρίς σκίαση, μπορείτε να μεγεθύνετε τη γραμμή των χειλιών με κραγιόν — το πρόσωπο θα φαίνεται πιο ζωντανό και αξέχαστο. Στην πραγματική ζωή, ένα τέτοιο μακιγιάζ μπορεί να φαίνεται ακατάστατο, αλλά η κάμερα δεν καταγράφει επίσης τα χρώματα και τις αποχρώσεις, οπότε το πρόσωπο θα φαίνεται καλύτερο με τέτοιο μακιγιάζ.

Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ για να δημιουργήσετε την εμφάνισή σας

Εάν έχετε βαρεθεί τις selfies, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ για να τις ανανεώσετε. Κομψά γυαλιά ηλίου, μοντέρνα καπέλα, κοσμήματα, κασκόλ και εσάρπες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια φρέσκια εμφάνιση.

Δοκιμάστε το μάτι της γάτας

Για να δημιουργήσετε το μάτι της γάτας, δεν χρειάζεστε πλαστική επέμβαση. Μπορείτε να κάνετε ένα προσωρινό «λίφτινγκ» στο σπίτι. Πάρτε 2 τούφες στα πλάγια και δέστε τις πίσω κάτω από τα μαλλιά. Οι γωνίες των ματιών και τα φρύδια θα ανασηκωθούν. Φυσικά, δεν είναι για όλες τις selfies, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε μερικές φορές.

Προσπαθήστε να δείχνετε φυσικές

Μια φωτογραφία πρέπει να δείχνει την πραγματική διάθεση, όχι ψεύτικα συναισθήματα. Αν είστε χαρούμενοι, χαμογελάστε, αν είστε λυπημένοι, κλάψτε. Παρεμπιπτόντως, η φωτογραφία δεν χρειάζεται να είναι τέλεια.

Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί τις τέλειες φωτογραφίες και οι φυσικές, τυχαίες λήψεις είναι στην πραγματικότητα αρκετά δημοφιλείς. Πολλές διασημότητες το συνειδητοποίησαν επίσης – συχνά δημοσιεύουν selfies χωρίς μακιγιάζ και δείχνουν τις συνηθισμένες μέρες τους.

Μην ξεχνάτε τα χέρια σας

Οι selfies φαίνονται πολύ πιο ζωντανές αν υπάρχουν χέρια στη λήψη. Μπορείτε να αγγίξετε το πρόσωπό σας, να ακουμπήσετε στο χέρι ή ακόμα και να καλύψετε μέρος του προσώπου σας. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες τάσεις και εδώ. Για παράδειγμα, η αριστερή φωτογραφία είναι το λεγόμενο χέρι T. rex, πρέπει να φαίνεται έτσι για να φαίνονται τα νύχια.

Η δεύτερη είναι η στάση «πονοκέφαλος». Τα κορίτσια άρχισαν να βγάζουν selfies με το χέρι στους κροτάφους τους, προσπαθώντας να τεντώσουν το δέρμα όσο πιο ψηλά μπορούσαν. Ο λόγος είναι απλός: τα ζυγωματικά φαίνονται πιο έντονα, όπως και τα μάτια και τα φρύδια.

Μην βγάζετε selfies πολύ κοντά στο πρόσωπο

Η μπροστινή κάμερα παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να τα διατηρήσετε σωστά, θα πρέπει να τραβήξετε selfies όσο το δυνατόν πιο μακριά, γι’ αυτό τεντώστε το χέρι κρατώντας το τηλέφωνο. Για να αφαιρέσετε τον βραχίονα από τη λήψη, χρησιμοποιήστε ζουμ ή περικόψτε την εικόνα μετά.

Κάντε μια ανάποδη selfie

Υπάρχει μια νέα, πολλά υποσχόμενη τάση ανάποδης selfie. Είναι μια selfie που τραβήχτηκε με την μπροστινή κάμερα να κοιτάζει στον καθρέφτη. Δημιουργείται το εφέ των ατελείωτων selfies, ειδικά αν η οθόνη βρίσκεται κοντά στον καθρέφτη.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Αυτός Είναι ο Λόγος που Έχετε Κόκκινα Μάτια στις Φωτογραφίες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ένας Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει τα 3 Λάθη που Κάνουν Όσοι Ψωνίζουν στα IKEA

Ένας Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει τα 3 Λάθη που Κάνουν Όσοι Ψωνίζουν στα IKEA

τοίχοι γκαλερί καθιστικού,διακόσμηση καθιστικού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,

40 Ιδέες για Τοίχους Γκαλερί Καθιστικού