in , , , ,

Ένας Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει τα 3 Λάθη που Κάνουν Όσοι Ψωνίζουν στα IKEA

Ένας Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει τα 3 Λάθη που Κάνουν Όσοι Ψωνίζουν στα IKEA
Ένας Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει τα 3 Λάθη που Κάνουν Όσοι Ψωνίζουν στα IKEA

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι η IKEA είναι ένας διεθνής θησαυρός. Από το 2022, η μάρκα επίπλων έχει 474 καταστήματα σε 64 αγορές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Ένα άτομο που γνωρίζει καλά την εταιρεία είναι ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων Jordan Samson, ο οποίος αποκαλύπτει τα 3 λάθη που κάνουν όσοι ψωνίζουν στα IKEA. 10 Κόλπα IKEA που μας Κάνουν να Αγοράζουμε τα Ίδια Πράγματα για Δεκαετίες

Ένας Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων Αποκαλύπτει τα 3 Λάθη που Κάνουν Όσοι Ψωνίζουν στα IKEA

Πάρα πολλά προϊόντα IKEA στο σπίτι σας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια όψη «εκθεσιακού χώρου»

Ο Samson είπε ότι το μεγαλύτερο λάθος που βλέπει τους ανθρώπους να κάνουν είναι όταν δεν εξετάζουν άλλες επιλογές διακόσμησης ή επίπλων εκτός από την IKEA.

«Απλώς πηγαίνουν και επιπλώνουν το διαμέρισμά τους με IKEA γιατί είναι εύκολο, είναι προσιτό», είπε ο Samson.

«Αλλά αυτό που συμβαίνει με αυτό είναι ότι αποκτάτε την όψη του εκθεσιακού χώρου όπου το σπίτι σας μοιάζει σαν μια σελίδα που να έχει αφαιρεθεί από έναν κατάλογο IKEA και αυτό δεν έχει προσωπικότητα ή γοητεία που πραγματικά αναζητάτε με ένα σπίτι», πρόσθεσε.

Αντίθετα, ο Samson προτείνει να ψωνίσετε στην IKEA χρηστικά και οικονομικά βασικά προϊόντα και να αγοράσετε περισσότερα μοναδικά προϊόντα από λιγότερο γνωστές μάρκες.

Πρότεινε επίσης να αλλάξετε τα έπιπλα IKEA που μπορεί να έχετε ήδη. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα ντουλάπι από την IKEA, θα μπορούσατε να αλλάξετε την πόρτα με μια από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να του δώσετε μια πιο προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Ποιο είναι το μυστικό της IKEA και τα σκεύη τους έχουν μια Εγκοπή στον πάτο;

Δεν πρέπει να περιμένετε το ίδιο επίπεδο ποιότητας για κάθε αντικείμενο

Ο Samson είπε ότι οι πελάτες της IKEA θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι η εταιρεία αποφασίζει την τιμή των προϊόντων της πριν αυτά σχεδιαστούν. Η τιμή καθορίζει την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του προϊόντος, κάτι που ορισμένοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν.

Τα προϊόντα χαμηλότερης τιμής θα είναι χαμηλότερης ποιότητας, αλλά αν βρείτε κάτι λίγο πιο ακριβό, θα είναι πολύ καλή ποιότητα.

Να είστε επιλεκτικοί με τα έργα τέχνης της IKEA αν θέλετε το σπίτι σας να είναι μοναδικό

Ο Samson είπε ότι του αρέσουν τα έργα τέχνης της IKEA επειδή είναι οικονομικά. Ωστόσο, είπε ότι δεν πρέπει να γεμίζετε το σπίτι σας με αυτά, εάν θέλετε ο χώρος σας να φαίνεται μοναδικός.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε στην IKEA είναι η τέχνη και τα μικρά διακοσμητικά τους κομμάτια», είπε ο Samson. “Είναι τόσο μαζικής παραγωγής, οπότε δεν αποκτάτε προσωπικότητα με έργα τέχνη όπως ο Πύργος του Άιφελ που αγοράζουν όλοι.”

Ο Samson προτείνει να αγοράσετε ένα ή δύο από τα διακοσμητικά αντικείμενα της IKEA και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακά καταστήματα όπως το Etsy, το Facebook Marketplace ή ένα κατάστημα μεταχειρισμένων για πρόσθετα αντικείμενα που είναι πιο πρωτότυπα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Οι Υπάλληλοι των ΙΚΕΑ Αποκαλύπτουν τα 9 Μυστικά της Εταιρείας που δεν φανταζόμασταν καν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 53

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Θα αποκτήσουμε Ηλιακό Θερμοσίφωνα με επιδότηση: Νέο εξοικονομώ για κατοικίες

Έτσι θα αποκτήσουμε Ηλιακό Θερμοσίφωνα με επιδότηση: Νέο εξοικονομώ για κατοικίες

κόλπα για τέλειες selfies,selfie φωτογραφίες,lifestyle,χρήσιμα

13 Κόλπα για Τέλειες Selfie Φωτογραφίες