in , , , ,

10 Σημάδια ότι Εχετε έναν Άπειρο Στυλίστα Ψεύτικων Βλεφαρίδων

ψεύτικες βλεφαρίδες,άπειρος στυλίστας βλεφαρίδων,συμβουλές για ψεύτικες βλεφαρίδες,φροντίδα βλεφαρίδων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
ψεύτικες βλεφαρίδες,άπειρος στυλίστας βλεφαρίδων,συμβουλές για ψεύτικες βλεφαρίδες,φροντίδα βλεφαρίδων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν γίνει πολύ δημοφιλής πρόσφατα. Ωστόσο, το αποτελέσμα αυτής της διαδικασίας μπορεί να είναι απροσδόκητο μερικές φορές, αφήνοντάς μας απογοήτευση. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν ένας στυλίστας ψεύτικων βλεφαρίδων έχει μια όμορφη σελίδα στο Instagram ή πολλές θετικές κριτικές, αυτό δεν εγγυάται ότι θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Υπάρχουν μερικά σημάδια που φανερώνουνε ότι ενας στυλίστας ψεύτικων βλεφαρίδων δεν είναι αρκετά έμπειρος και επαγγελματίας. 13 Πράγματα που Υποδηλώνουν ότι Πρέπει να Αποφύγετε τον Μανικιουρίστα σας

Δουλεύει πολύ γρήγορα.

© RODNAE Productions / Pexels

Η διαδικασία εφαρμογής ψεύτικων βλεφαρίδων θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 90 λεπτά εάν η διαδικασία εκτελείται από έμπειρο στυλίστα και έως 120 λεπτά, εάν είναι νέος. Εάν δείτε ότι προσπαθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά του όσο το δυνατόν γρηγορότερα, θέλει να έχει περισσότερους πελάτες και να κερδίσει περισσότερα χρήματα, επομένως η ποιότητα τθα είναι χαμηλότερη.

Το βούρτσισμα των ψεύτικων βλεφαρίδων σας προκαλεί δυσφορία.

© Juta / Shutterstock.com, © Hayley Kim Design / Unsplash

Εάν δεν μπορείτε να βουρτσίσετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας, αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία έχει γίνει λάθος. Είναι πιθανό ο στυλίστας σας να χρησιμοποίησε πάρα πολύ κόλλα, πράγμα που σημαίνει κακή απομόνωση των βλεφαρίδων σας κατά την εφαρμογή. Δώστε προσοχή στο πόσα τσιμπιδάκια φρυδιών χρησιμοποιεί. Ένας επαγγελματίας θα χρησιμοποιήσει πάντα 2 τσιμπιδάκια: το πρώτο τσιμπιδάκι χρησιμοποιείται για την απομόνωση των βλεφαρίδων και το δεύτερο για λεπτομερή εργασία.

Αισθάνεστε ένα αίσθημα καύσου στα μάτια σας κατά τη διαδικασία εφαρμογής.

© Parilov / Shutterstock.com

Ένας έμπειρος στιλίστας ψεύτικων βλεφαρίδων θα διασφαλίσει ότι τα μάτια σας θα είναι εντελώς κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Εάν αισθάνεστε κάψιμο στα μάτια κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποτρέψει την επαφή χημικών αναθυμιάσεων με τα μάτια σας.

Ίσως, σηκώνει το βλέφαρό σας για να φτάσει σε δυσπρόσιτα σημεία αντί να χρησιμοποιεί ειδικό καθρέφτη με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις να επηρεάζουν τα μάτια σας. Να θυμάστε ότι η εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων είναι μια χαλαρωτική, ανώδυνη διαδικασία, αν όλα γίνονται σωστά.

Μπορείτε να δείτε κόλλα.

© Anna Tarazevich / Pexels, © Alekke Blazhin / Pexels

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τη γραμμή των βλεφαρίδων οποιαδήποτε στιγμή. Όπου είναι προσκολλημένες στη φυσική βλεφαρίδα, θα πρέπει να μην υπάρχουν σημάδια κόλλας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η χρήση υπερβολικής κόλλας μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες. Για παράδειγμα, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη απώλεια τρίχων ή μείωση της ανάπτυξης των φυσικών βλεφαρίδων. Έτσι, εάν ο στυλίστας σας δεν δίνει προσοχή σε αυτά τα πράγματα, είναι καλύτερο να επιλέξετε άλλο.

Το δέρμα των βλεφάρων σας ερεθίζεται.

© Aljona Sapovalova / Shutterstock.com

Κνησμός, ερυθρότητα και πρήξιμο μπορεί να εμφανιστούν για 2 λόγους. Πρώτον, μια ακατάλληλη τεχνική εφαρμογής. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες πρέπει να τοποθετούνται περίπου 1 χιλιοστό μακριά από το δέρμα. Εάν τοποθετηθούν πιο κοντά στη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων, μπορεί να τρίβονται στο δέρμα των βλεφάρων και να προκαλέσουν ερεθισμό.

Δεύτερον, η κόλλα που περιέχει φορμαλδεΰδη μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ρωτήσετε τον στυλίστας σας σχετικά με τα συστατικά της κόλλας πριν ξεκινήσει την εφαρμογή.

Δείτε ακόμη 11 Θεραπείες Ομορφιάς που Μόνο οι Επαγγελματίες Ξέρουν πώς να Κάνουν Σωστά

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι όλες ένα μήκος από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μάτι.

© Nata.dobrovolskaya / Shutterstock.com, © Nata.dobrovolskaya / Shutterstock.com

Ένας επαγγελματίας στυλίστας ψεύτικων βλεφαρίδων αναμιγνύει βλεφαρίδες διαφορετικού μήκους για να τις κάνει να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Εάν είναι όλες ένα μήκος από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μάτι, αυτό σημαίνει ότι ο στυλίστας έχει κάνει κακή δουλειά.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες τρυπώνουν στα βλέφαρά σας καθώς οι φυσικές βλεφαρίδες αρχίζουν να μεγαλώνουν.

© Nata.dobrovolskaya / Shutterstock.com

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν ο στυλίστας σας έχει κάνει την εφαρμογή λανθασμένα. Οι ψεύτικες λαβίδες μπορεί να κρέμονται, να στρίβουν και να τρυπώνουν τα βλέφαρά σας, εάν δεν έχουν στραμμένη σωστή γωνία ή εάν έχει χρησιμοποιηθεί λάθος τύπος. Και όσο περισσότερο μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες σας, τόσο περισσότερη ενόχληση θα νιώθετε. Επομένως, είναι καλύτερο να επιστρέψετε στο σαλόνι όπου τις κάνατε το συντομότερο δυνατό.

Ο στυλίστας σας δεν λαμβάνει απλές προφυλάξεις ασφαλείας.

© Alekke Blazhin / Pexels, © Gustavo Fring / Pexels

Οι προφυλάξεις ασφαλείας περιλαμβάνουν επίσης την εφαρμογή μαξιλαριών ματιών κάτω από τα μάτια σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί βοηθούν στο να διατηρούνται οι άνω βλεφαρίδες διαχωρισμένες από τις κάτω βλεφαρίδες. Χωρίς αυτά, οι φυσικές βλεφαρίδες από κάτω μπορεί να αναμειχθούν με τις ψεύτικες από πάνω και θα είναι αρκετά δύσκολο και επίπονο να τις διαχωρίσει μετά.

Πέφτουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες σας πολύ γρήγορα.

© Nata.dobrovolskaya / Shutterstock.com

Πρώτον, αυτό μπορεί να προκληθεί από σύντομη ανάπτυξη βλεφαρίδων. Δεύτερον μπορεί να πέφτουν επειδή δεν έχετε ακολουθήσει συγκεκριμένους κανόνες. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αποφύγετε το νερό κατά τις πρώτες 48 ώρες.

Εάν αυτοί οι 2 λόγοι δεν ισχύουν και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας, τότε σημαίνει ότι φταίει ο στυλίστας σας. Για παράδειγμα, δεν έχει καθαρίσει σωστά τις βλεφαρίδες σας, έχει χρησιμοποιήσει κόλλα κακής ποιότητας, δεν έχει στρέψει σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες κ.λπ.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες φαίνονται πολύ ψεύτικες.

© Nata.dobrovolskaya / Shutterstock.com

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν δείτε ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες φαίνονται πολύ ψεύτικες, αυτό σημαίνει ότι ο στυλίστας σας δεν έχει λάβει υπόψη το σχήμα των ματιών σας ή ότι έχει χρησιμοποιήσει βλεφαρίδες πολύ χοντρές και όχι αρκετά σγουρές. Ένας κακός στυλίστας μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσει φτηνές ψεύτικες λωρίδες βλεφαρίδων που δεν προορίζονται για αυτή τη διαδικασία.

Δείτε επίσης 10 Συμβουλές από Μακιγιέρ Διασημοτήτων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλύσιμο πετσετών,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,

Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε τις Πετσέτες

τροφές περιορισμού όρεξης,τροφές για χάσιμο βάρους,διατροφή,συμβουλές διατροφής,

13 Τροφές για να Περιορίσετε την Όρεξή σας και να Χάσετε Βάρος