in , , , ,

Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε τις Πετσέτες

πλύσιμο πετσετών,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,
Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε τις Πετσέτες

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές απόψεις για το πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τις πετσέτες σας, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τα δεδομένα. Έτσι, όχι μόνο μοιραζόμαστε πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τις πετσέτες σας, σας δείχνουμε επίσης πώς πρέπει να τις πλένετε, για να τις κάνετε πραγματικά, πραγματικά καθαρές. Σκληρές πετσέτες τέλος: Πώς να Κάνετε τις Πετσέτες Απαλές και μαλακές

Πόσο Συχνά Πρέπει να Πλένετε τις Πετσέτες

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τις πετσέτες μπάνιου

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να πλένετε τις πετσέτες σας – τουλάχιστον – μετά από τρεις χρήσεις. Όχι μέρες. Εάν χρησιμοποιείτε τις πετσέτες σας πολλές φορές την ημέρα, θα πρέπει να μετράτε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε πραγματικά την πετσέτα στον αριθμό των χρήσεων.

Οι πετσέτες θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούνται μόνο από ένα άτομο και δεν πρέπει να μοιράζονται, ειδικά όταν κάποιος είναι άρρωστος. Αυτό θα περιορίσει την εξάπλωση των βακτηρίων μεταξύ των μελών της οικογένειας ή των ατόμων που μοιράζονται τον ίδιο χώρο.

Ανάμεσα στις πλύσεις, οι πετσέτες πρέπει να κρεμαστούν με τρόπο που να μπορούν να στεγνώσουν εντελώς στον αέρα. Οι πετσέτες δεν πρέπει ποτέ να στοιβάζονται στο πάτωμα όπου παραμένουν υγρές αντί να στεγνώνουν γιατί τα βακτήρια αναπτύσσονται γρήγορα σε υγρά περιβάλλοντα.

Δείτε ακόμη Τόσο καιρό το κάνετε λάθος. Πόσο επικίνδυνες είναι οι πετσέτες του μπάνιου

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τις πετσέτες χεριών

Οι πετσέτες χεριών βρίσκονται συνήθως σε κάθε μπάνιο ή κουζίνα. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται τακτικά, σας συνιστούμε να τις πλένετε κάθε λίγες μέρες τουλάχιστον. Χρησιμοποιούνται μετά το πλύσιμο των πιάτων, το πλύσιμο των χεριών και το βούρτσισμα των δοντιών και έτσι έρχονται σε επαφή με βακτήρια πιο συχνά από άλλες πετσέτες, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται από πολλά άτομα. Εάν έχετε καλεσμένους, φροντίστε να αντικαταστήσετε τις πετσέτες χεριών σας αφού φύγουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς να πλένετε σωστά τις πετσέτες

Ξεχωρίστε τις λευκές από τις χρωματιστές πετσέτες.

Πλύνετε τις λευκές πετσέτες στην πιο ζεστή θερμοκρασία του πλυντηρίου χρησιμοποιώντας απορρυπαντικό και λευκαντικό χωρίς χλώριο ή λευκαντικό οξυγόνου. Πλύνετε τις χρωματιστές πετσέτες σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό. Εάν οι πετσέτες σας έχουν μυρωδιά μούχλας, προσθέστε ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι στο πλύσιμο σας.

Στεγνώστε τις πετσέτες σε μέτρια ή χαμηλή θερμοκρασία σε ένα στεγνωτήριο ή με μάλλινες μπάλες αρωματισμένες με μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου. Βεβαιωθείτε ότι οι πετσέτες έχουν στεγνώσει καλά πριν τις διπλώσετε και τις αποθηκεύσετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Να πλένετε πάντα τις πετσέτες πριν από την πρώτη τους χρήση. Ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν χημικά πρόσθετα για να κάνουν τις πετσέτες να φαίνονται αφράτες. Το πλύσιμο τους πριν από τη χρήση θα βοηθήσει επίσης στη μείωση του χνουδιού.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Έχετε Λευκές Πετσέτες όπως στα Ξενοδοχεία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λίπανση μαλλιών,ανάπτυξη μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Οδηγός Βήμα προς Βήμα: Πώς να Λιπάνετε τα Μαλλιά σας με Σωστό Τρόπο για να Ενδυναμώσετε την Ανάπτυξή τους

ψεύτικες βλεφαρίδες,άπειρος στυλίστας βλεφαρίδων,συμβουλές για ψεύτικες βλεφαρίδες,φροντίδα βλεφαρίδων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

10 Σημάδια ότι Εχετε έναν Άπειρο Στυλίστα Ψεύτικων Βλεφαρίδων