in , , ,

11 Θεραπείες Ομορφιάς που Μόνο οι Επαγγελματίες Ξέρουν πώς να Κάνουν Σωστά

θεραπείες ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
θεραπείες ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Όλοι μάθαμε πώς να φροντίζουμε την εμφάνισή μας και τη βασική υγιεινή μας στην παιδική ηλικία, αλλά υπάρχουν μερικά λάθη που δεν είχαμε ιδέα ότι κάναμε πριν τα συνειδητοποιήσουμε. Ακόμη και η προσεκτική ανάγνωση των οδηγιών δεν θα σας γλιτώσει πάντα από λάθη που συμβαίνουν επειδή «το κάνουν όλοι» ή επειδή «γίνεται με αυτόν τον τρόπο στη διαφήμιση». Υπάρχουν μερικές θεραπείες ομορφιάς που μόνο οι επαγγελματίες ξέρουν πώς να κάνουν σωστά και ήρθε η στιγμή να τις μάθετε. 7 Θεραπείες Ομορφιάς που Επιβραδύνουν τη Γήρανση

Πως να μην καταστρέφετε τα νύχια σας ενώ τα λιμάρετε

brightside

Μην λιμάρετε τα νύχια σας μπρος-πίσω, γιατί μπορεί να τα καταστρέψετε. Αντ’ αυτού, πηγαίνετε από τη γωνία προς το κέντρο. Και μην βιάζεστε με το λιμάρισμα για να αποκτήσετε το σχήμα που επιθυμείτε, επειδή μπορεί να αφαιρέσετε πάρα πολύ από το νύχι πολύ γρήγορα.

Εύρεση του τέλειου χρώματος που σας ταιριάζει

brightside

Ας ξεκινήσουμε με την επιλογή του σωστού τόνου σε μια κρέμα. Πολλές το δοκιμάζουν στον καρπό τους και καταλήγουν με έναν τόνο πιο σκούρο από αυτόν του προσώπου τους. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αγοράσετε μια κρέμα που θα ταιριάζει στο χρώμα του δέρματός σας είναι να τη δοκιμάσετε στον λαιμό.

Αποκτήστε τις τέλειες γωνίες κατά την εφαρμογή κραγιόν

brightside

Το πιο δύσκολο μέρος του βαψίματος των χειλιών είναι να καλύψετε τις γωνίες. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα. Απλώς τοποθετήστε την ανάμεσα στα χείλη σας και βάψτε τα όπως συνήθως.

Προστατέψτε το δέρμα σας από βλάβες

brightside

Πιθανότατα χρησιμοποιείτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ για να σκουπίζετε το μακιγιάζ σας κάθε μέρα. Το δέρμα του προσώπου, ειδικά η περιοχή γύρω από τα μάτια, είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό όταν τρίβετε το πρόσωπό σας με δύναμη. Δοκιμάστε να το ταμπονάρετε αντ’ αυτού.

Προλάβετε τα νύχια που μεγαλώνουν προς τα μέσα

brightside

Ακόμα κι αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για πεντικιούρ, πρέπει να κόψετε τα νύχια των ποδιών σας. Για να το κάνετε αυτό καλά, μην στρογγυλεύετε τα νύχια αλλά κόψτε τα σε ευθεία γραμμή. Δεδομένου ότι τα στρογγυλά νύχια των ποδιών έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτυχθούν στο δέρμα αντί να αναπτυχθούν όπως θα έπρεπε, αυτή η απλή αλλαγή μπορεί ενδεχομένως να σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Θεραπείες Ομορφιάς που Καλύτερα να Αποφύγετε

Να είστε απαλοί με το δέρμα σας ενώ βάζετε eyeliner

brightside

Το δέρμα του βλεφάρου είναι πολύ ευαίσθητο, επομένως το τέντωμα του ενώ σχεδιάζετε ένα φτερωτό βλέμμα θα επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης. Αντίθετα, απλώς σηκώστε το κεφάλι σας για να εφαρμόσετε το eyeliner σαν επαγγελματίας.

Σωστός καθαρισμός προσώπου

© depositphotos.com

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας, αν δεν τα χρησιμοποιήσετε σωστά, δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καθώς πλένουν τα πρόσωπά τους, οι άνθρωποι τείνουν να καθαρίζουν χωρίς σκέψη τις ίδιες περιοχές. Αυτός ο ασυνείδητος καθαρισμός θα αφήσει βρώμικες περιοχές όπως το πάνω μέρος του μετώπου και πίσω από τα ζυγωματικά, εκτός και αν προσπαθήσετε να φτάσετε σε αυτά τα σημεία.

Βάψτε τα νύχια σας σαν επαγγελματίας

brightside

Για να βάψετε τέλεια τα νύχια σας χωρίς να πάτε σε κατάστημα μανικιούρ, αντί να βάψετε με 3 κινήσεις, δοκιμάστε να ξεκινήσετε με την άκρη. Μετά από αυτό, σχεδιάστε μια κουκκίδα στη μέση και σπρώξτε την προς την παρανυχίδα. Σαρώστε το πινέλο προς τα έξω και μετακινηθείτε προς την άκρη του νυχιού.

Επαναλάβετε την κίνηση από την παρανυχίδα μέχρι την άκρη στην άλλη πλευρά. Τελειώστε το νύχι πηγαίνοντας από την πρώτη κουκκίδα που ξεκινήσατε μέχρι την άκρη.

Κάντε ζιγκ-ζαγκ κίνηση για τέλειες βλεφαρίδες

© depositphotos.com

Η εφαρμογή της μάσκαρα είναι αρκετά απλή, αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. Οι ειδικοί προτείνουν να κάνετε ζιγκ-ζαγκ τις βλεφαρίδες με ένα πινέλο μάσκαρας από τη βάση μέχρι την κορυφή. Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος είναι η εφαρμογή της δεύτερης στρώσης πριν στεγνώσει η πρώτη. Περιμένετε 3 λεπτά πριν εφαρμόσετε μια άλλη στρώση και οι βλεφαρίδες σας δεν θα σβολιάσουν.

Εφαρμογή μακιγιάζ με τον τέλειο φωτισμό

© depositphotos.com

Το μακιγιάζ δεν έχει να κάνει μόνο με τις δεξιότητές σας ή τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του μακιγιάζ σας απλά απλώνοντάς το στο φως της ημέρας. Στο φως της ημέρας, θα έχετε μια καθαρή αντανάκλαση του προσώπου σας και θα παρατηρήσετε εύκολα εάν κάτι δεν έχει αναμειχθεί σωστά.

Θεραπεία ψαλίδας

© depositphotos.com

Ενώ οι γυναίκες προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους όσο το δυνατόν περισσότερο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν ψαλίδα. Τα ράφια είναι γεμάτα προϊόντα που υπόσχονται να σας απαλλάξουν, αλλά το γεγονός είναι ότι απλώς δημιουργούν προσωρινά την ψευδαίσθηση των υγιών μαλλιών. Ο μόνος τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα είναι να ψαλιδίσετε ή να κόψετε τα άκρα των μαλλιών σας.

Δείτε επίσης 11 Συμβουλές Ομορφιάς για το Πρόσωπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κατασκευές με γυάλινα βότσαλα,γυάλινα βότσαλα,DIY διακοσμητικά,ιδέες διακόσμησης,

Γυάλινα Βότσαλα: Απλές DIY Κατασκευές με που θα απογειώσουν την διάθεση και την διακόσμησή σας

κόλπα για αγορές,συμβουλές για αγορές,χρήσιμα,

14 Έξυπνα Κόλπα για να Κάνετε Αγορές