in ,

8 Θεραπείες Ομορφιάς που Καλύτερα να Αποφύγετε

θεραπείες ομορφιάς για αποφυγή,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
θεραπείες ομορφιάς για αποφυγή,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Υπάρχουν πολλές θεραπείες ομορφιάς στο Διαδίκτυο, αλλά μερικές φορές μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή στο δέρμα δεν αρέσουν τα πειράματα και χρειάζεται σωστή φροντίδα. 10 Φυσικοί Τρόποι Αντιμετώπισης Κοινών Δερματικών Παθήσεων

DIY μάσκες που μπορούν να βάψουν το δέρμα

© shutterstock.com, © shutterstock.com

Οι σπιτικές φυσικές μάσκες μπορεί να είναι χρήσιμες για το δέρμα αλλά να είστε προσεκτικοί με τα συστατικά που χρησιμοποιείτε. Μερικές από αυτές μπορούν να βάψουν το δέρμα, όπως τα καρότα ή ο κουρκουμάς.

Λάδι καρύδας στο πρόσωπο

© Depositphotos.com

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικά κωμογονικό, λένε οι ειδικοί. Ως αποτέλεσμα, φράζει τους πόρους, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστούν σπυράκια και μαύρα στίγματα στο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και για το δέρμα στο σώμα. Αν θέλετε να φροντίσετε το δέρμα σας, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε κρέμες που είναι φτιαγμένες ειδικά για αυτό.

Λεμόνι για λαμπερό δέρμα

© Depositphotos.com

Τα λεμόνια έχουν pH 2-3 και μπορούν να βλάψουν το προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Για σύγκριση, το pH του δέρματος είναι μεταξύ 4-5. Αν και η χρήση λεμονιού μπορεί να φωτίσει λίγο το πρόσωπό σας, αφού το εκθέσετε σε λίγο ηλιακό φως, το δέρμα μπορεί να εμφανίσει φουσκάλες και ερεθισμό.

Μηλόξυδο για να καλύψετε τη μυρωδιά του σώματος

© Depositphotos.com

Μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε μηλόξυδο για να κρύψετε τη μυρωδιά του σώματος στο διαδίκτυο, αλλά δεν συνιστάται καθώς προκαλεί εγκαύματα λόγω των ισχυρών οξέων του. Αφού το εφαρμόσετε, μπορείτε να ερεθίσετε το δέρμα, ειδικά αν το ξύδι δεν είναι αραιωμένο.

Δείτε ακόμη 7 Προϊόντα Ομορφιάς που Είναι στη Μαύρη Λίστα των Δερματολόγων

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Απολέπιση με μαγειρική σόδα και καφέ

© Depositphotos.com

Η μαγειρική σόδα μπορεί να λειτουργήσει ως απολεπιστικό δέρματος και να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα βακτήρια. Αλλά από την άλλη πλευρά, το δέρμα μπορεί να γίνει ευαίσθητο στην απώλεια υγρασίας και να ξεραθεί. Η απώλεια του φράγματος υγρασίας οδηγεί επίσης στην ανάπτυξη ξένων βακτηρίων.

Οδοντόκρεμα για τη συρρίκνωση των σπυριών

© Depositphotos.com

Είναι καλύτερα να αποφύγετε την εφαρμογή οδοντόκρεμας στα σπυράκια για να ξεραθούν. Αντίθετα, πιθανότατα θα κάψει και θα ερεθίσει το δέρμα, ειδικά στο πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να οδηγήσει σε εξάνθημα γνωστό ως δερματίτιδα εξ επαφής.

Ατμός για να καταπραΰνετε το δέρμα

© Depositphotos.com

Ο υπερβολικός ατμός μπορεί να ερεθισει και να ξηρανει το δέρμα. Μην το κάνετε συχνά και ρυθμίστε τη θερμοκρασία του ατμού. Η θερμότητα μπορεί να σπάσει το κολλαγόνο, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να εμφανιστούν γρηγορότερα.

Λοσιόν σώματος για το πρόσωπο

© Depositphotos.com

Οι λοσιόν είναι φτιαγμένες μόνο για το σώμα. Μπορούν να ξηράνουν ή/και να ερεθίσουν το ευαίσθητο δέρμα στο πρόσωπο. Το δέρμα στο σώμα είναι πιο παχύ και μπορεί να ανεχθεί έντονα αρώματα και φθηνότερα συστατικά.

Δείτε επίσης Καλύτερα από Botox: Η Φυσική Μάσκα Προσώπου που θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αφαίρεση μυρωδιάς τσιγάρου από ρούχα,καθαρισμός ρούχων,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Τσιγάρου από τα Ρούχα

diy διακοσμητικές κολοκύθες,diy βελούδινες κολοκύθες,diy διακοσμητικά,diy κατασκευές

DIY Διακοσμητικές Βελούδινες Κολοκύθες