in , ,

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Τσιγάρου από τα Ρούχα

αφαίρεση μυρωδιάς τσιγάρου από ρούχα,καθαρισμός ρούχων,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Τσιγάρου από τα Ρούχα

Αν έχετε περάσει μια βραδιά με καπνιστές θα έχετε διαπιστώσει πόσο έντονα μυρίζουν τα ρούχα σας τσιγάρο την επόμενη ημέρα. Αντί να τα πάτε στο καθαριστήριο, μπορείτε με φυσικό τρόπο να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του τσιγάρου στο σπίτι σας. Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε πως φεύγει η κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα!

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Τσιγάρου από τα Ρούχα

Κρεμάστε τα ρουχα με κενό μεταξύ του σε εξωτερικο χώρο. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο σκοινί για ρούχα, τοποθετήστε κρεμάστρες σε πουκάμισα και μπουφάν και κρεμάστε τα από γάντζους οροφής στη βεράντα ή τον κήπο, στη πλάτη μιας καρέκλας ή οπουδήποτε μπορούν να αεριστούν τα ρούχα. Τοποθετήστε τα παντελόνια στο πίσω μέρος μιας καρέκλας ή ενός κάγκελου βεράντας, ανοίγοντάς τα με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιήσετε τη ροή του αέρα. Μην διπλώνετε τα ρούχα και μην τοποθετείτε το ένα πάνω στο άλλο. Αφήστε τα ρούχα να αερίζονται για αρκετές ώρες ή όλη την ημέρα, επαναλαμβάνοντας το ίδιο την επόμενη ημέρα, εάν είναι απαραίτητο.

Μυρίστε τα ρούχα μετά από αρκετές ώρες. Εάν εξακολουθεί να μυρίζει τσιγάρο, ψεκάστε ελαφρώς το ύφασμα με λευκό ξύδι με ένα μπουκάλι ψεκασμού. Αφήστε τα ρούχα να αερίζονται τουλάχιστον μέχρι να στεγνώσουν. Το ξύδι αφαιρεί τις οσμές και το άρωμά του δεν θα μείνει στα ρούχα μόλις στεγνώσει. Για δερμάτινα ρούχα, ψεκαστε ξύδι σε ένα μαλακό λευκό ύφασμα, ώστε το ύφασμα να είναι νωπό, αλλά όχι υγρό και σκουπίστε το δέρμα με το ξύδι. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Ούρα Κατοικίδιων από Χαλί

Τοποθετήστε όσα ρούχα πλένονται στο πλυντήριο, προσθέτοντας απορρυπαντικό και επιλέγοντας τη θερμοκρασία όπως αναφέρεται στην ετικέτα τους. Προσθέστε 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι μόλις το μηχάνημα γεμίσει σχεδόν νερό. Ολοκληρώστε τους κύκλους πλύσης, ξεβγάλματος και τελικού στυψίματος. Βγάλτε τα ρούχα και στεγνώστε τα στον αέρα ή σε στεγνωτήριο. Μη χρησιμοποιείτε μαλακτικά ρούχων ή φύλλα στεγνωτηρίου, καθώς αυτά ενδέχεται να προσθέσουν υπολείμματα στα ρούχα, καθιστώντας δυσκολότερη την αφαίρεση των οσμών.

Για ρούχα που δεν πλένονται στο πλυντήριο, τοποθετήστε τα σε μια μεγάλη τσάντα αποθήκευσης ρούχων με φερμουάρ ή σε ένα πλαστικό κουτί αποθήκευσης. Ρίξτε μαγειρική σόδα ή χωρίς άρωμα άμμο γάτας σε ένα φίλτρο καφέ και τοποθετήστε το κοντά στα ρούχα. Σφραγίστε την τσάντα ή το κουτί και τοποθετήστε την σε εξωτερικο χώρο ή σε χώρο εκτεθειμένο στο φως της ημέρας κατά τη διάρκεια μη υγρών συνθηκών. Ελέγχετε τα ρούχα κάθε μέρα μέχρι να μην μυρίζουν καθόλου τσιγάρο. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες ή περισσότερο για να αφαιρεθεί τελείως η μυρωδιά του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Καθάρισμα Καναπέ: Πώς να Καθαρίσετε Εύκολα Υφάσματα Επίπλων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σημάδια υπερκατανάλωσης ζάχαρης,συνέπειες υπερκατανάλωσης ζάχαρης,υγεία και ζάχαρη,συμβουλές υγείας,υγεία

9 Σημάδια ότι Τρώτε Πάρα Πολύ Ζάχαρη

θεραπείες ομορφιάς για αποφυγή,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

8 Θεραπείες Ομορφιάς που Καλύτερα να Αποφύγετε