in , , , ,

11 Συμβουλές Ομορφιάς για το Πρόσωπο

φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Η εμφάνιση ενός ατόμου είναι πολύ σημαντική και το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε όταν συναντάμε κάποιο. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα του προσώπου τους. Μερικές φορές αρκεί απλώς να αλλάξουν τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους. Τι γίνεται όμως αν αυτό δεν λειτουργεί; Υπάρχουν μερικές συμβουλές ομορφιάς για την επίλυση όλων των προβλημάτων του προσώπου. 12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας

Ρυτίδες

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι μπανάνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξομάλυνση των ρυτίδων. Φτιάξετε πουρέ μπανάνας και ανακατέψτε τον με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε γιαούρτι ή χυμό πορτοκαλιού.

Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό και χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα.

Ερεθισμοί

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εκτός από τον καθαρισμό των δοντιών η οδοντόκρεμα είναι κατάλληλη για καταπραϋντικό σε ερεθισμούς στο δέρμα.

Πριν χρησιμοποιήσετε την οδοντόκρεμα για ερεθισμούς, είναι καλύτερα να ελέγξετε την αντίδρασή σας σε αυτήν. Απλώστε λίγη πάστα σε ένα υγιές κομμάτι δέρματος και περιμένετε λίγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο εάν δεν υπάρχει αρνητική αντίδραση.

Σπυράκια

© Depositphotos.com

Χρησιμοποιήστε πατάτες για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια. Απλώστε το χυμό της πατάτας στα σπυράκια και αφήστε τον μέχρι να στεγνώσει. Μετά από αυτό, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Αυτό θα βοηθήσει να ξεράνει τα σπυράκια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξηρό δέρμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το αβοκάντο έχει καταπραϋντική και ενυδατική δράση στο δέρμα. Επομένως, είναι εξαιρετικό για να απαλλαγείτε από την ξηρότητα. Κόψτε την σαρκα πολτό του αβοκάντο και την ανακατεύτε στην κρέμα. Απλώστε το στο δέρμα και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε τη μάσκα.

Λιπαρή επιδερμίδα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, μια ντομάτα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάστασή του. Ανακατέψτε την με ζάχαρη (1 κουταλάκι του γλυκού) και απλώστε την στο δέρμα. Αφήστε το μείγμα να δράσει για περίπου 5 λεπτά και μετά αφαιρέστε το. Αυτό θα κάνει το δέρμα σας να αισθάνεται λιγότερο λιπαρό.

Δείτε ακόμη Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: 9 σπιτικές συνταγές για να εξαφανίσεις τις ανεπιθύμητες τρίχες χωρίς να πονέσεις

Αραιά φρύδια

© Depositphotos.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάλα για να κάνετε τα φρύδια σας πιο πυκνά. Απλώς τρίψτε τα απαλά με ένα βαμβάκι βουτηγμένο στο γάλα. Ξεπλύνετέ τα με νερό μετά από 15 λεπτά.

Ακμή

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το πράσινο τσάι θα σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της ακμής. Φτιάξτε το και περιμένετε μέχρι να κρυώσει. Βρέξτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και σκουπίστε το πρόσωπο. Αφού απορροφηθεί το τσάι, πλύνετε το δέρμα.

Εάν έχετε σημάδια από ακμή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού. Αραιώστε το χυμό λεμονιού με νερό και βρέξτε τις ουλές. Αφήστε για 15 λεπτά και ενυδατώστε το δέρμα αφού αφαιρέσετε το μείγμα. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν έχετε βαθιές ουλές.

Μεγάλοι πόροι

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηλόξυδο για να μειώσετε τους πόρους στο πρόσωπο. Ανακατέψτε το με νερό σε αναλογία 1:1 και απλώστε το στο δέρμα. Αφήστε το για 5 λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα για να αποφύγετε την ξηρότητα.

Διπλοσάγονο

© Depositphotos.com

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο. Η χρήση τσίχλας είναι η πιο απλή. Απλώς πάρτε μια και μασήστε την για λίγη ώρα. Αυτό ενεργοποιεί και δυναμώνει τους μύες του πηγουνιού.

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το αμυγδαλέλαιο είναι καλό για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Απλώστε απαλά μερικές σταγόνες στο βλέφαρο με κινήσεις μασάζ το βράδυ. Ξεπλύνετε κατά τον πρωινό καθαρισμό.

Τρίχες στο πρόσωπο

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να αφαιρέσετε τις τρίχες από το πρόσωπό σας, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ειδικό μείγμα. Ανακατέψτε ένα ασπράδι αβγού με ½ κουταλιά της σούπας άμυλο καλαμποκιού και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη σε μια ομοιογενή πάστα. Απλώστε το μείγμα στην περιοχή με τις ανεπιθύμητες τρίχες και αφήστε το να δράσει για περίπου 5 λεπτά.

Όταν στεγνώσει τελείως, αφαιρέστε την πάστα απαλά και γρήγορα. Όλες οι τρίχες θα κολλήσουν στην πάστα.

Δείτε επίσης 10 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τη Χαλάρωση του Δέρματος στο Πρόσωπο και το Λαιμό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σημάδια ευτυχίας,περίεργα,συμβουλές ευτυχίας

6 Σημάδια ότι Είστε Ευτυχισμένοι Σύμφωνα με την Επιστήμη

οφέλη ύπνου χωρίς πιτζάμες,συμβουλές ύπνου,υγεία,συμβουλές υγείας

Πετάξτε τις πιτζάμες ΣΗΜΕΡΑ: Τι Μπορεί να Συμβεί αν Αρχίσετε να Κοιμάστε Χωρίς