in , ,

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: 9 σπιτικές συνταγές για να εξαφανίσεις τις ανεπιθύμητες τρίχες χωρίς να πονέσεις

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο,σπιτικές συνταγές
Τριχοφυΐα στο πρόσωπο, σπιτικές συνταγές

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχοφυΐας στο πρόσωπό τους. Συνήθως αποτελεί έναν από τους εφιάλτες των γυναικών. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται και εσείς αντίστοιχο πρόβλημα, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε κάποια από τις ακόλουθες θεραπείες, ανάλογα και με το πρόβλημά σας. Αναλυτικότερα:

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Ακολουθούν εννέα φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτή

Βρώμη + μέλι + χυμός λεμονιού:
– Συστατικά:
1 κουταλιά της σούπας πάστα βρώμης
2 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
– Εκτέλεση: Η βρώμη είναι ιδανική για πολλές παθήσεις του δέρματος, όπως φαγούρα και ερεθισμό και είναι ιδιαίτερα καλή για την απολέπιση. Όταν αναμιγνύεται μαζί με μέλι και χυμό λεμονιού, βοηθά επίσης στην αποτρίχωση. Θα πρέπει να ανακατέψετε όλα αυτά τα συστατικά σε μια πάστα, να την τρίψετε στην τριχωτή περιοχή και να την αφήσετε εκεί για 15 λεπτά. Μετά από περίπου ένα μήνα, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα.

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Κι άλλες φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτή

Ζάχαρη + νερό + χυμός λεμονιού:
– Συστατικά:
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1/4 φλιτζάνι νερό
– Εκτέλεση: Αυτή η θεραπεία είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς της να μειώνει την ανάπτυξη των τρίχων. Σιγοβράστε το μείγμα σε μια κατσαρόλα. Ανακατέψτε το και βεβαιωθείτε ότι το δεν καίει ή κολλάει στη κατσαρόλα. Το τελικό προϊόν πρέπει να έχει χρυσό χρώμα. Αφήστε το να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσετε. Εφαρμόστε την πάστα στο δέρμα για να αφαιρέσετε τις τρίχες από τη ρίζα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πολλές περιοχές του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου. Συνιστάται να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε 4 έως 6 εβδομάδες. Το “Μαγικό” μείγμα μπανάνας που θα κάνει τις τρίχες παρελθόν!

Παπάγια + γάλα:
– Συστατικά:
1/2 φλιτζάνι πολτό παπάγια
1 κουταλιά της σούπας γάλα
– Εκτέλεση: Η παπάγια περιέχει παπαΐνη, ένα ένζυμο που μπορεί να διαστέλλει τα θυλάκια των τρίχων και να τις κάνει να πέφτουν φυσικά. Επιπλέον, το γαλακτικό οξύ στο γάλα αφαιρεί την επιδερμίδα σας (εξωτερικό στρώμα του δέρματος), αφήνοντάς σας μια ομαλότερη, φωτεινότερη επιδερμίδα. Απλά ανακατέψτε την παπάγια με το γάλα για να φτιάξετε μια παχιά πάστα και μετά απλώστε την στο πρόσωπό σας. Κάντε μασάζ στο δέρμα σας, αφήστε την για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα.

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Κι άλλες φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτή

Αυγό + ζάχαρη + αλεύρι καλαμποκιού:
– Συστατικά:
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/2 κουταλιά της σούπας αλεύρι καλαμποκιού
– Εκτέλεση: Εάν αναμίξετε αυτά τα συστατικά σε ένα μπολ, θα δημιουργήσετε μια αποτελεσματική μάσκα για αποτρίχωση. Τα ασπράδια αυγών είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα βελτιώσουν την απόχρωση του δέρματός σας και θα σχηματίσουν ένα λεπτό φιλμ στο πρόσωπό σας που βοηθά στη διαδικασία αποτρίχωσης.

Δυόσμος:
– Συστατικά:
1 φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένος δυόσμος
4 ή 5 φρέσκα φύλλα δυόσμου (προαιρετικά)
– Εκτέλεση: Το ρόφημα δυόσμου έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό ως αντιανδρογόνο στοιχείο για την ήπια υπερτρίχωση και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει εντελώς στην απομάκρυνση τυχόν ανεπιθύμητης τριχοφυΐας προσώπου. Πιείτε το δύο φορές την ημέρα για να ισορροπήσετε τις ορμόνες σας και να μειώσετε την ανάπτυξη των τρίχων σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Επιπλέον, φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτή

Κριθάρι + χυμός μοσχολέμονου + γάλα:
– Συστατικά:
3 κουταλιές σκόνη κριθαριού
2 κουταλιές χυμό μοσχολέμονου
3 κουταλιές γάλα
– Εκτέλεση: Ενώ ο χυμός μοσχολέμονου θα σφίξει τους πόρους του δέρματός σας, το κριθάρι θα απολεπίσει το δέρμα και θα τρίψει τις ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου, κάνοντας την ανάπτυξή του πιο αργή και θα μαλακώσει επίσης το δέρμα.

Πορτοκάλι και λεμόνι:
– Συστατικά:
Ξερή φλούδα πορτοκαλιού
Ξερή φλούδα λεμονιού
– Εκτέλεση: Μόλις φτιάξετε μια παχιά πάστα με αυτά τα 2 φρούτα, θα είστε σε θέση να αποχρωματίσετε τις τρίχες σας και να απολεπίσετε εύκολα το δέρμα σας. Η φλούδα πορτοκαλιού έχει ιδιότητες που ενυδατώνουν το δέρμα, βοηθώντας το να λάμψει. Μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίσει την ακμή και τις ουλές. Το λεμόνι θα βοηθήσει στο ξάσπρισμα των υπόλοιπων τρίχων.

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Οι υπόλοιπες φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτή

Κουρκουμάς + αλεύρι ρεβιθιών + αλάτι + γάλα:
– Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας κουρκουμάς σκόνη
1/2 φλιτζάνι αλεύρι ρεβιθιών
1
1/2 φλιτζάνι κρύο γάλα
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
– Εκτέλεση: Οι άνθρωποι στην Ινδία χρησιμοποιούν κουρκουμά για να αφαιρέσουν τις περιττές τρίχες. Αυτό το συστατικό έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σας κατά τη διαδικασία της αποτρίχωσης. Όταν προσθέτετε αλάτι, γάλα και αλεύρι ρεβιθιών (το οποίο έχει αρκετές ιδιότητες απολέπισης) στο μείγμα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε μια λεία πάστα και να την εφαρμόσετε στην τριχωτή περιοχή. Τρίψτε απαλά για 5 λεπτά, περιμένετε να στεγνώσει και μετά από 10 λεπτά μπορείτε να ξεπλύνετε. Επαναλάβετε κάθε εβδομάδα.

Ακατέργαστη παπάγια + κουρκουμάς + αλεύρι ρεβιθιών + αλόη βέρα:
– Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας παπάγια
2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα
1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμάς σκόνη
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι ρεβιθιών
– Εκτέλεση:
Η αλόη βέρα μπορεί να σας προστατεύσει από την ακτινοβολία UV και γάμμα που προκαλεί βλάβη στο δέρμα και το τζελ του έχει ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν στη διαδικασία της αποτρίχωσης. Όταν συνδυάζετε το τζελ αλόης με όλα αυτά τα άλλα συστατικά έχετε την τέλεια πάστα για το πρόσωπό σας. Εφαρμόστε την και αφήστε την για 20 λεπτά πριν ξεπλύνετε. Επαναλάβετε 3 έως 4 φορές την εβδομάδα.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 19

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

δίαιτα και προβλήματα υγείας,συνέπειες δίαιτας,συμβουλές υγείας,υγεία

5 Σημάδια ότι η Δίαιτά σας Βλάπτει την Υγεία σας

γαλλικά μπάνια,μπάνια γαλλικού στυλ διακόσμησης,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

34 Ιδέες για Μπάνια Γαλλικού Στυλ Διακόσμησης