in , ,

10 Συμβουλές από Μακιγιέρ Διασημοτήτων

συμβουλές από μακιγιέρ διασημοτήτων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle
10 Συμβουλές από Μακιγιέρ Διασημοτήτων

Όταν βλέπουμε διασημότητες να περπατούν στο κόκκινο χαλί, το μακιγιάζ τους μοιάζει τέλειο. Έχουν δροσερό, λαμπερό δέρμα, τέλεια φρύδια και χείλη με ζωηρά χρώματα. Έχουν επίσης διάσημους μακιγιέρ που έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν επιλέξει ειδικά κόλπα. Για να λάμπετε σαν διασημότητα ακολουθήστε τις συμβουλές των μακιγιέρ διασημοτήτων. 11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε

Εφαρμόστε το κραγιόν από μέσα προς τα έξω.

brightside

Η εφαρμογή κραγιόν μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά οι μακιγιέρ διασημοτήτων κάνουν πρώτα απολέπιση στα χείλη, ώστε το κραγιόν να εφαρμοστεί ομαλά. Αυτό μπορεί να γίνει με scrub χειλιών ή απαλά χρησιμοποιώντας μια υγρή οδοντόβουρτσα. Συνεχίζουν με ένα lip balm για να ενυδατώσουν τα χείλη.

Αφού στρώσετε τα χείλη σας με lip liner, απλώστε το κραγιόν από μέσα προς τα έξω. Το ανάποδο μπορεί να σας κάνει να βγείτε έξω από τις γραμμές. Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι να προσθέσετε ένα highlight στο κέντρο των χειλιών για να τους δώσετε περισσότερη ευκρίνεια.

Η προετοιμασία του δέρματος είναι απίστευτα σημαντική.

brightside

Η προετοιμασία του δέρματος για το μακιγιάζ είναι απαραίτητη. Αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην αρχική ενυδάτωση του δέρματος ή κάνοντας μια ενυδατική μάσκα προσώπου μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο φρέσκο και το τελικό αποτέλεσμα καλύτερο. Επίσης, η χρήση ενός primer θα λειάνει το δέρμα, να γεμίσει σημάδια και κηλίδες και θα να κάνει το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο.

© jlo/Instagram

Προσθέστε λάδι στο μέικ-απ σας.

brightside

Για μια φωτεινή λάμψη δροσιάς, οι μακιγιέρ προσθέτουν λάδι στο μέικ-απ, το οποίο δημιουργεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Τα λάδια προσώπου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου για να προσθέσουν μια υπέροχη τελική πινελιά.

Προσθέστε ρουζ κάτω από το μέικ-απ.

brightside

Η εφαρμογή ρουζ κάτω από το μέικ-απ θα το κάνει να φαίνεται σαν το ρουζ να έρχεται από κάτω, δείχνοντας το πιο φυσικό. Ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να απλώνετε το ρουζ μετά το μέικ-απ και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το ίδιο πινέλο ή σφουγγάρι με το οποίο απλώσατε το μέικ-απ περνάτε ελαφρά ξανά το ρουζ. Χρειάζεται εξάσκηση αλλά σας δίνει μια πιο νεανική εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© ladygaga/Instagram

Δείτε ακόμη 6 Επαγγελματικές Συμβουλές για να Συρρικνώσετε τους Πόρους του Δέρματος

Χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σφουγγάρι μακιγιάζ για να αναμειγνύετε το μέικ-απ.

brightside

Πολλοί μακιγιέρ ισχυρίζονται ότι τα σφουγγάρια όταν χρησιμοποιούνται υγρά, μπορούν να κάνουν το μέικ-απ να φαίνεται πιο φυσικό και όχι πολύ βαρύ. Στύψτε το επιπλέον νερό από το σφουγγάρι και χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις ταμποναρίσματος για μια σταδιακή συσσώρευση, η οποία στη συνέχεια θα ενισχύσει το μέικ-απ. Είναι σημαντικό να διατηρείτε το σφουγγάρι καθαρό και να το πλένετε μετά από κάθε χρήση.

© vanessahudgens/Instagram

Ξυπνήστε το δέρμα με μασάζ προσώπου πριν το μακιγιάζ.

brightside

Κατά την ενυδάτωση και προετοιμασία του δέρματος, το μασάζ του βοηθά στην αφύπνιση της επιδερμίδας και στην τόνωση του λεμφικού συστήματος. Γλιστρήστε το χέρι πάνω από τα ζυγωματικά και κάντε μασάζ στο πηγούνι, το μέτωπο και τη μύτη. Βοηθά στη μείωση τυχόν πρηξίματος και δίνει μια άψογη όψη.

Βουρτσίστε πρώτα τα φρύδια προς τα κάτω για να αποκτήσουν σχήμα.

brightside

Βουρτσίζοντας πρώτα τα φρύδια προς τα κάτω, μπορείτε να φτιάξετε τη βασική δομή ξεκινώντας από το υψηλότερο σημείο του τόξου σας. Χρησιμοποιήστε ελαφριές λεπτές κινήσεις για να φτιάξετε τα φρύδια. Στη συνέχεια βουρτσίστε τα και τελειώστε με το γέμισμα τους σχήματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ φρυδιών για να διατηρήσετε τις τρίχες ψηλά, αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λακ και τζελ. Εάν χρησιμοποιείτε λακ, ψεκάστε μια μικρή ποσότητα σε ένα πινέλο φρυδιών.

Χρησιμοποιήστε κρέμες αντί για πούδρες.

brightside

Το δροσερό δέρμα με υγιή όψη είναι αυτό που αναζητούν οι μακιγιέρ διασημοτήτων. Οι πούδρες τείνουν να παραμένουν ανάμεσα στις φυσικές πτυχές του δέρματος. Η αλλαγή σε κρέμες μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη αυτής της δροσερής όψης. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε σκιές ματιών, ρουζ, contour και bronzer σε μορφή κρέμας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας κρέμα ματιών αναμειγνύοντας μια πιο παχύρρευστη κρέμα, σαν αλοιφή, με μια πούδρα σκιάς ματιών.

© jessicaalba/Instagram

Εφαρμόστε το eyeliner σαν επαγγελματίας.

brightside

Το eyeliner σε στρώσεις μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνιση του eyeliner σας, ώστε να μην υπάρχουν κενά και είναι ένα κόλπο που χρησιμοποιεί διάσημος μακιγιέρ Mario Dedivanovic σε διασημότητες πελάτισσές του, όπως η Kim Kardashian και η Kylie Jenner. Το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καφέ eyeliner και να το μουτζουρώσετε με ένα πινέλο μακιγιάζ. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα μαύρο μολύβι και υγρό eyeliner. Προσθέτει ένα χρωματιστό ή μεταλλικό μολύβι στην κάτω γραμμή του βλεφάρου.

© kimkardashian/Instagram

Ταμπονάρετε το δέρμα για φυσικό τελείωμα.

brightside

Η αφαίρεση του περιττού προϊόντος μπορεί να ολοκληρώσει την εμφάνισή σας και να κάνει το μακιγιάζ σας να μοιάζει περισσότερο με δέρμα παρά με μακιγιάζ. Μόλις εφαρμόσετε το μέικ-απ σας, σκουπίστε απαλά τυχόν περιττό λάδι με το μονό φύλλο ενός χαρτομάντηλου.

Δείτε επίσης 5 Επαγγελματικά Κόλπα Μακιγιάζ για Makeover σε 5 Λεπτά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βρεφικές πάνες στην κηπουρική,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα

Γιατί να Χρησιμοποιήσετε Βρεφικές Πάνες στην Κηπουρική

χρήσεις του γάλατος στον κήπο,για τον κήπο,επαναχρησιμοποίηση ληγμένου γάλατος,χρήσιμα

7 Χρήσεις του Γάλακτος στον Κήπο