12 Λάθη που Σας Κάνουν να Φαινόσαστε Απεριποίητες

Όταν μιλάμε για μια απεριποίητη εμφάνιση, συνήθως φανταζόμαστε ένα άτομο με σκισμένα ή απεριποίητα ρούχα και λιπαρά μαλλιά. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα διακριτικά σημάδια και κρυφές λεπτομέρειες που μπορούν να σας κάνουν να φαινόσαστε απεριποίητες. Δώσε προσοχή στην εμφάνισή σας για να είσαι πάντα άψογες. 11 Λάθη Μόδας που Κάνουν την Εμφάνισή σας Άκομψη

Ρίζες μαλλιών

12 Λάθη που Σας Κάνουν να Φαινόσαστε Απεριποίητες

Δεν έχει σημασία αν οι ρίζες σας είναι πιο σκούρες ή πιο ανοιχτές. Η εμφάνιση διαφορετικών χρωματικών ριζών μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε απεριποίητοι και σίγουρα μπορεί να επηρεάσει την πρώτη εντύπωση.

Τι να κάνετε:

Εάν αλλάζετε το χρώμα των μαλλιών σας, φροντίστε να βάφετε τακτικά τις ρίζες σας.
Αν κουραστείτε να βάφετε συνεχώς τα μαλλιά σας, μπορείτε να τα αλλάξετε ξανά στο φυσικό σας χρώμα μαλλιών.

Λάστιχο μαλλιών στον καρπό

Συμβαίνει συχνά σε πολυάσχολες γυναίκες που τους αρέσει να φτιάχνουν τα μαλλιά τους εν κινήσει. Είναι πολύ βολικό, αλλά ένα λάστιχο μαλλιών περασμένο στον καρπό μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την εμφάνισή σας. Δεν είναι βραχιόλι ή ρολόι αλλά ανήκει στα μαλλιά ή στην τσάντα σας.

Τι να κάνετε:

Φορέστε όμορφα βραχιόλια στους καρπούς σας και κρατήστε τα λαστιχάκια μαλλιών σας στην τσάντα σας.

Ψηλός κότσος

Τι κάνουμε συνήθως όταν τα μαλλιά μας εμποδίζουν και δεν έχουμε τον χρόνο να δημιουργήσουμε ένα τέλειο χτένισμα; Τα δένουμε σε έναν απλό κότσο με κόμπους και ατίθασες άκρες μαλλιών. Αυτό το χτένισμα είναι τέλειο όταν κάθεστε στο σπίτι και κανείς δεν σας βλέπει, αλλά αμφιβάλλουμε ότι θα ήταν κατάλληλο για την δουλειά.

Τι να κάνετε:

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να φτιάξετε τα μαλλιά σας. Το να κουβαλάτε στεγνό σαμπουάν, μια μικρή χτένα και μερικές φουρκέτες είναι πάντα μια καλή ιδέα.
Κάντε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά ή πλέξτε τα.

Απεριποίητα πετσάκια και νύχια

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι τόσο μικρό πράγμα και ότι κανείς δεν θα το προσέξει ποτέ, αλλά μερικοί άνθρωποι παρατηρούν τέτοια πράγματα και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες δημιουργούν τη συνολική μας εντύπωση για ένα άτομο. Ακόμη και μια αψεγάδιαστη εμφάνιση μπορεί να χαλάσει με τα απεριποίητα νύχια.

Τι να κάνετε:

Φροντίστε τακτικά τα χέρια και τα νύχια σας. Χρειάζονται μόνο 2 λεπτά την ημέρα εάν χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα, κρέμα για τα πετσάκια και φροντίζετε να κόβετε τα νύχια σας.

Η λάθος απόχρωση μέικ-απ ή πούδρας

Εάν η απόχρωση είναι πολύ σκούρα ή πολύ ανοιχτή, το πρόσωπό σας θα κάνει αντίθεση με το λαιμό σας και αυτό δεν φαίνεται όμορφο.

Τι να κάνετε:

Όταν επιλέγετε μια απόχρωση μέικ-απ, δοκιμάστε μερικά δείγματα. Εφαρμόστε κάθε απόχρωση στο πηγούνι σας και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο χρώμα του λαιμού σας.

2 μεγάλες τσάντες ταυτόχρονα

Μια μεγάλη τσάντα για ψώνια είναι μια καλή επιλογή για να μεταφέρετε τα ψώνια σας από το αυτοκίνητό σας στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι σοφό να την μεταφέρετε καθημερινά μαζί με την τσάντα σας. Υπάρχει περίπτωση να φαίνεστε ακατάστατες.

Τι να κάνετε:

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτά που έχετε μέσα σε αυτές τις τσάντες. Χρειάζεστε πραγματικά όλα τα πράγματα που κουβαλάτε και στις δύο;

Δείτε ακόμη 13 Ξεπερασμένα Είδη Ντουλάπας που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Εμφάνιση

Related Post

Η εμφάνιση των εσωρούχων

Εκτός κι αν μέρος του ντυσίματος σας είναι ένα λουράκι του σουτιέν που φαίνεται κάτω από την μπλούζα σας ή ένα φορμάκι που φαίνεται κάτω από το παντελόνι σας, σπάνια είναι καλό. Αντίθετα, οι γύρω σας μπορεί να πιστεύουν ότι δεν μπήκατε στον κόπο να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.

Τι να κάνετε:

Βεβαιωθείτε ότι τα εσώρουχά σας παραμένουν κάτω από τα ρούχα σας.

Ξηρό δέρμα

Όλοι γνωρίζουμε ότι το δέρμα πρέπει να ενυδατώνεται. Και όχι μόνο επειδή το ξηρό δέρμα κάνει τις ρυτίδες να εμφανίζονται πολύ νωρίτερα αλλά και επειδή το ξηρό δέρμα του προσώπου φαίνεται πολύ απεριποίητο και τραχύ.

Τι να κάνετε:

Χρησιμοποιείτε τακτικά ενυδατικές κρέμες και ορούς.

Ψαλίδα

Εάν μεγαλώνετε τα μαλλιά σας για αρκετούς μήνες, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα κόψετε εξαιτίας της ψαλίδας. Όταν εμφανίζεται μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το χτένισμά σας.

Τι να κάνετε:

Κλείστε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Φτιάχνετε συνεχώς τα ρούχα σας

Οι συνεχείς προσπάθειες να φτιάξετε τα ρούχα σας είναι εκνευριστικές τόσο για εσάς όσο και για τους ανθρώπους γύρω σας. Θέτουν ότι αγοράσατε ένα πολύ άβολο φόρεμα και δεν είναι αυτή η εντύπωση που θέλετε να αφήσετε.

Τι να κάνετε:

Επιλέξτε ρούχα που εφαρμόζουν καλά και είναι αρκετά άνετα, ώστε να μην χρειάζεται να φτιάχνετε συνεχώς το ντύσιμό σας.

Σκασμένα χείλη

Μια φωτεινή απόχρωση κραγιόν που εφαρμόζεται σε σκασμένα χείλη κάνει το πρόβλημα να φαίνεται ακόμα χειρότερο. Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για μια περιποιημένη εμφάνιση.

Τι να κάνετε:

Μην χρησιμοποιείτε έντονο κραγιόν μέχρι τα χείλη σας να είναι υγιή. Επιλέξτε ένα ενυδατικό balm. Αν τα χείλη σας είναι πολύ ξηρά, χρησιμοποιήστε ειδικές θεραπείες.

Τρίχες ζώων στα ρούχα σας

Μοιάζει σαν να είναι αόρατο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Ο κόσμος σίγουρα θα προσέξει τις τρίχες των ζώων και αυτό θα καταστρέψει την όμορφη εμφάνισή σας.

Τι να κάνετε:

Μην φοράτε τα καλύτερα ρούχα σας όταν παίζετε με το κατοικίδιό σας. Ελέγχετε πάντα αν υπάρχει γούνα στα καθαρά ρούχα σας.
Έχετε ένα ρολό για χνούδι στην τσάντα ή το αυτοκίνητό σας ή στη δουλειά σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Σαγιονάρες από καουτσούκ, δέρμα ή ύφασμα: Πώς να τις καθαρίσετε για να φαίνονται πάλι σαν καινούριες

Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More

29 Απριλίου, 2024

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More

29 Απριλίου, 2024

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα