in , , ,

13 Ξεπερασμένα Είδη Ντουλάπας που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Εμφάνιση

ξεπερασμένα είδη ντουλάπας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα
13 Ξεπερασμένα Είδη Ντουλάπας που Καταστρέφουν και την Καλύτερη Εμφάνιση

Η μόδα αλλάζει εξαιρετικά γρήγορα. Συνηθίζουμε σε μερικές από τις τάσεις και δεν θέλουμε να τις αφήσουμε ακόμη και αν κάποια από αυτά που φοράμε κάνουν ολόκληρη την εμφάνισή μας να φαίνεται φθηνή. Η μόδα του χθες μπορεί να μας κάνει να μοιάζουμε με οπαδούς του ρετρό. 16 Κανόνες Μόδας που οι Γυναίκες Σπάνε Ευχαρίστως

Στενά γυαλιά ηλίου

© DDNY/Broadimage/Broad Image/East News, © Sebastien Courdji/KCS/East News

Τα πολύ στενά γυαλιά ηλίου έγιναν γρήγορα τάση αλλά δεν παρείχαν καλή προστασία για τον ήλιο. Σήμερα, είναι παρελθόν και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου πήραν τη θέση τους. Επίσης, οι καθαρές γεωμετρικές γραμμές και τα κλασικά γυαλιά αεροπόρων είναι πολύ δημοφιλή σήμερα.

Μπουφάν bomber

© 0000003/Reporter / East News, © picture alliance / Runway Manhat/EAST NEWS

Τα τελευταία χρόνια, τα μπουφάν bomber διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών ήταν πραγματικά δημοφιλή. Έμοιαζαν υπέροχα με αθλητικά και τακούνια. Αλλά το 2020/2021, αντικαθίστανται με πιο κομψά μπουφάν και παλτά με ζώνες που μπορούν επίσης να συνδυαστούν με διαφορετικά παπούτσια.

Τζιν μέχρι τον αστράγαλο

© PacificCoastNews/EAST NEWS, © Pixelformula/SIPA/Sipa Press Russia/East News

Τα τζιν μέχρι τον αστράγαλο παρέλασαν πολλές φορές στους διαδρόμους της μόδας, αλλά είναι δύσκολο να συνδυαστούν με κάτι: φαίνονται καλά με τακούνια ή σε πολύ ψηλά κορίτσια. Εναλλακτικά, οι σχεδιαστές συνιστούν να φοράτε ίσια τζιν σε κανονικό μήκος. Άλλο ένα που πρέπει να φοράτε τώρα είναι τζιν σε σχήμα μπανάνας.

Τσαντάκια μέσης

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com, © Szymon Brzoska / East News

Όταν τα τσαντάκια μέσης εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις συλλογές κορυφαίων σχεδιαστών, υπήρξαν ανάμεικτες εντυπώσεις γι’ αυτά. Σε άλλους δεν άρεσαν και άλλοι τα χρησιμοποιούσαν καθημερινά. Έγιναν πολύ δημοφιλή επειδή χώραγαν όλα όσα χρειάζονταν και ελευθέρωναν τα χέρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο και οι τσάντες πλάτης ήταν επίσης εξαιρετικά δημοφιλείς. Αλλά σήμερα, αντικαταστάθηκαν από πιο κλασικές τσάντες με υφές και διακοσμητικά, όπως αλυσίδες.

Νέον χρώματα

© Shutterstock.com, © Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/Abaca/East News

Τα χρώματα νέον δεν ήταν δημοφιλή για πολύ καιρό. Φαίνονται ιδανικά μόνο για κλαμπ. Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις αυτά τα ρούχα στην καθημερινή ζωή. Πλέον οι σχεδιαστές προτιμούν πιο απαλά χρώματα. Για παράδειγμα, η Pantone υπέδειξε τα χρώματα της χρονιάς: λαδί, κρεμ και μουσταρδί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλαστικά παπούτσια και αξεσουάρ

© Jonas Gustavsson/Sipa USA/East News, © www.fashionpps.com/Photoshot/East News

Πλαστικά σανδάλια, μπότες, τσάντες, ομπρέλες και άλλα αξεσουάρ πρέπει να μείνουν στην ντουλάπα σας προς το παρόν. Τα παπούτσια και οι τσάντες από πλαστικό δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά δεν σας ζεσταίνουν μια κρύα μέρα. Αντ’ αυτού, φορέστε μακριές μπότες με κορδόνια ή διακοσμητικές αλυσίδες.

Δείτε ακόμη 10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

Πάρα πολλά λογότυπα

© Stefano Costantino / MEGA/Mega Agency/East News, © Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/Abaca/East News

Διάσημες μάρκες έβαζαν τα λογότυπά τους σε ρούχα και αξεσουάρ. Αλλά το 2020, έγινε αντι-τάση. Επίσης, πιο απαλά χρώματα, όπως το λευκό και το μπεζ γίνονται δημοφιλή.

Αξεσουάρ σε στιλ θάλασσας

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Το 2019, τα αξεσουάρ από κοχύλια ήταν πραγματικά δημοφιλή. Σήμερα, όμως, θα σας φαίνονται περίεργα γιατί οι τάσεις έχουν αλλάξει. Τα πιο ουδέτερα και πιο απαλά χρώματα είναι δημοφιλή και μπορούν να τονιστούν με μαργαριταρένια αξεσουάρ.

Λεοπάρ

© Gordana Sermek/Shutterstock.com, © www.fashionpps.com/Photoshot/East News

Το λεοπάρ μπορεί να έχει γίνει κλασικό, αλλά οι φούστες με αυτό το σχέδιο γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλείς. Οι μοντέρνες γυναίκες προτιμούν σήμερα μεγάλες, ογκώδεις φούστες και φορέματα.

Διαφορετικά σκουλαρίκια

© Kristin Callahan/Everett Collection/ East News, © Jonas Gustavsson/Sipa USA/East News

Τα διαφορετικά σκουλαρίκια ήταν κάτι καινούργιο το 2018. Αλλά οι γυναίκες κουράστηκαν από αυτήν την τάση αρκετά γρήγορα, οπότε τώρα όλο και περισσότερες φορούν κλασικά σκουλαρίκια. Μπορεί να είναι μεγάλα, αλλά πρέπει να είναι ίδια.

Φορέματα με κουκούλα

© Jaxon / MEGA/EAST NEWS, © www.fashionpps.com/Photoshot/East News

Τα φορέματα με κουκούλα είναι υπέροχα για όλη την ημέρα επειδή είναι μαλακά και άνετα αλλά έγιναν βαρετά. Φορέστε πλεκτά φορέματα που είναι εξίσου άνετα. Το 2020, οι σχεδιαστές άρχισαν να χρησιμοποιούν επαναστατικά καρό σχέδια. Μπορείτε να φοράτε πιο ουδέτερα χρώματα εάν το κόκκινο-μαύρο φαίνεται υπερβολικό για εσάς.

Παράξενα καπέλα

© Pixabay.com, © Pixabay.com, © Pixabay.com

Το Χειμώνα, ένα καπέλο είναι ένα από τα κύρια αξεσουάρ που μπορούν να προσθέσουν κάτι στην εμφάνιση ή να την καταστρέψουν. Σήμερα, είναι κακή ιδέα να αγοράσετε καπέλα με μεγάλα στρας, αστείες διακοσμήσεις και σχέδια. Είναι καλύτερα να αντικαταστήσετε αυτά τα καπέλα με απλά. Όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο.

Σφιχτά φορέματα

© PacificCoastNews / East News, © Delsignore / Depositphotos.com

Πολύ σφιχτά φορέματα βρίσκονταν στην ντουλάπα σχεδόν όλων των μοντέρνων γυναικών. Αλλά σήμερα, φαίνονται φθηνά και αντικαθίστανται από πιο χαλαρά, πιο άνετα μοντέλα.

Δείτε επίσης 12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

IKEA Hacks,IKEA Hacks έπιπλα για γάτες,κατοικίδια ζώα

25 Καλύτερα IKEA Hacks για τη Γάτα σας

DIY πασχαλινά διακοσμητικά,DIY πασχαλινές κατασκευές,πασχαλινή διακόσμηση,Πάσχα

5 Εύκολα DIY Πασχαλινά Διακοσμητικά