in , , , ,

10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας
10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

Σήμερα δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα ή τις τελευταίες επιδείξεις μόδας για να μεταμορφώσετε το δικό σας στυλ και να κατανοήσετε τι είναι η μοντέρνα μόδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά σε 10 βασικούς κανόνες που τηρεί κάθε λάτρης της μόδας.

16 Δημοφιλείς Κανόνες Μόδας που Είναι πολύ Ξεπερασμένοι

Όταν δεν έχετε τίποτα να φορέσετε, επιλέξτε μαύρο.

brightside

Το να φοράτε τίποτα εκτός από το μαύρο είναι επιλογή για πολλές γυναίκες καθώς δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ένα μαύρο δερμάτινο παλτό, ιδιαίτερα, θα είναι πάντα κομψό.

Η τιμή των ρούχων δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρείτε τον σωστό συνδυασμό.

Πώς η Πανδημία Άλλαξε τις Τάσεις της Μόδας

brightside

Δεν έχει σημασία πού αγοράσατε τα ρούχα σας ή πόσο αξίζουν. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς τα συνδυάζετε. Για παράδειγμα, μια ακριβή τσάντα με μια φθηνή μπλούζα που αγοράστηκε από το H&M.

Η τσάντα είναι η καλύτερη επένδυση.

brightside

Η τσάντα είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που εκφράζει το στυλ κάθε fashionista. Για άλλη μια φορά, η τιμή της δεν είναι σημαντική. Είτε πρόκειται για μια από τη Zara είτε μια πιο ακριβή από την Chanel, το πιο σημαντικό είναι να εκφράζει ποιες είστε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα γυαλιά ηλίου πρέπει να φοριούνται ανεξάρτητα από την εποχή.

Μέρα ή νύχτα, βροχή ή ήλιος, φορέστε γυαλιά ηλίου. Γιατί υπάρχουν μόνο για έναν σκοπό. Για να σας κάνουν να φαίνεστε τέλειες.

Εάν κάτι λείπει από την εμφάνισή σας, προσθέστε κάτι φωτεινό.

brightside

Για παράδειγμα, συνδυάστε μια φωτεινή τσάντα, ένα καπέλο ή ένα ζευγάρι παπούτσια με μια μαύρη ενδυμασία και είναι σχεδόν εγγυημένο ότι όλοι θα σας προσέξουν. Και μην ξεχνάτε το στυλ σας.

Ανακατέψτε το στυλ σας.

brightside

Μπορείτε να ολοκληρώσετε μια εμφάνιση προσθέτοντας κάτι τόσο απλό όσο ένα ζευγάρι Converse, συνδυάζοντάς τα με ένα φαρδύ μπλουζάκι για να φαίνεστε ότι «μόλις σηκωθήκατε από το κρεβάτι». Αλλά ένα ζευγάρι τακούνια σχεδιαστή μπορεί να λειτουργεί εξίσου καλά. Δοκιμάστε να συνδυάσετε ασυνήθιστα πράγματα. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

© kyliejenner/instagram, © kendalljenner/instagram

Ωστόσο, το λάθος που πρέπει να αποφεύγεται όταν προσπαθείτε να επιλέξετε περίεργα ρούχα είναι οι προκλητικές λεπτομέρειες. Απλώς θα χαλάσουν τον τρόπο που φαίνεστε και την εντύπωση που κάνετε.

Τα vintage ρούχα είναι ο φίλος σας.

brightside

Στη Νέα Υόρκη, υπάρχει και ένα όνομα για αυτό το στυλ vintage: «στο κέντρο της πόλης». Παπούτσια με κορδόνια, φαρδιά μπλουζάκια και ασυνήθιστα ρετρό στιλ αξεσουάρ, όλα συνδυάζονται για να σας δώσουν μια εμφάνιση που είναι μποέμ και casual.

Παίξτε με διαφορετικά μεγέθη.

brightside

Ανακατέψτε πράγματα διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων, είτε είναι κοκαλιάρικα ή υπερμεγέθη, ένα μακρύ παλτό μέχρι το γόνατο ή κοντό. Είναι πάντα υπέροχο να πειραματιστείτε!

Το λιγότερο είναι περισσότερο όταν πρόκειται για το μακιγιάζ και το χτένισμα.

brightside

Δεν αξίζει τον κίνδυνο να το παρακάνετε με τα μαλλιά σας και ειδικά με το μακιγιάζ σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λίγο φωτεινό κραγιόν χωρίς τίποτα άλλο στο πρόσωπό σας, ή απλές μπούκλες ή αλογοουρά παρά κάτι περίτεχνο.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το στυλ σας είναι το κλειδί.

brightside

Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Οι μπούκλες σας φαίνονται ακατάστατες; Αφήστε τις απεριποίητες και θα φαίνεστε άψογες. Είστε δύο μέτρα; Μπορείτε ακόμα να φορέσετε τακούνια! Θέλετε να φοράτε παλτό λεοπάρ και σαλοπέτα; Κάντε το. Θα φαίνεστε και θα νιώθετε καλύτερα.

13 Τάσεις Μόδας που η Τζένιφερ Άνιστον Ξεκίνησε στα “Φιλαράκια” και Είναι Ακόμα Δημοφιλείς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά με Μανταλάκια Οδηγίες - Βίντεο!

3 DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά με Μανταλάκια Οδηγίες – Βίντεο!

Πως να Καθαρίσετε το Μπουφάν σας

Πως να Καθαρίσετε το Μπουφάν σας Αποτελεσματικά!