in , ,

Πως να Καθαρίσετε το Μπουφάν σας Αποτελεσματικά!

Πως να Καθαρίσετε το Μπουφάν σας
Πως να Καθαρίσετε το Μπουφάν σας

Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα με το κρύο, τη βροχή, το χιόνι και τον παγετό δεν υπάρχει τίποτα πιο πρακτικό ή πιο άνετο από ένα ζεστό μπουφάν. Αλλά για να διαρκέσει περισσότερο, πρέπει να το φροντίσετε σωστά. Για να το καταφέρετε, δείτε μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πλύσιμο του στο σπίτι, για να μην χρειάζεται να το πάτε στο καθαριστήριο.

Κλείστε το φερμουάρ και τα κουμπιά πριν από το πλύσιμο. Εάν το μπουφάν έχει εσωτερική επένδυση από γούνα, βγάλτε την αν είναι δυνατόν. Στη συνέχεια γυρίστε το μπουφάν προς τα έξω.

Πλύνετε το μπουφάν ξεχωριστά από όλα τα άλλα ρούχα.

Χρησιμοποιείτε μόνο υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο ευαίσθητων υφασμάτων. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σκόνη: δεν ξεπλένεται πολύ καλά και μπορεί να κάνει μέρη της επένδυσης να κολλήσουν μαζί μέσα στο μπουφάν. Επίσης, μην προσθέτετε μαλακτικό καθώς μπορεί να αφήσει λεκέδες.

Επιλέξτε την πιο ευαίσθητη λειτουργία για πλύσιμο και πλύνετε σε χαμηλή θερμοκρασία. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να πλένετε το μπουφάν με κρύο νερό. Θα πρέπει επίσης να το ξεπλύνετε τρεις έως τέσσερις φορές.

Όταν πλένετε το μπουφάν, το κύριο πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι να αποτρέψετε το τσαλάκωμα της εσωτερικής επένδυσης (συχνά κατασκευασμένη από πούπουλα). Για να αποφευχθεί αυτό, βάλτε ειδικές μπάλες πλυσίματος ή μερικές κανονικές μπάλες τένις στον κάδο του πλυντηρίου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το στέγνωμα του μπουφάν μετά το πλύσιμο είναι ένα σημαντικό στάδιο της διαδικασίας καθαρισμού. Μόλις το βγάλετε από το πλυντήριο, ξεκουμπώστε το και γυρίστε το ξανά. Είναι καλύτερο να το στεγνώσετε σε εξωτερικούς χώρους ή σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην το στεγνώνετε κοντά σε θερμαντικά σώματα.

Το μπουφάν μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από μία ημέρα για να στεγνώσει εντελώς. Μπορείτε να επιταχύνετε λίγο τη διαδικασία εάν το κουνάτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

πηγή φωτογραφιών: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

10 Απλοί Κανόνες Στυλ που θα σας Κάνουν Γκουρού της Μόδας

25 Ιδέες Σκανδιναβικής Χριστουγεννιάτικη Διακόσμησης

25 Ιδέες Σκανδιναβικής Χριστουγεννιάτικη Διακόσμησης που θα λατρέψεις!