in , , , , ,

Τι θα Συμβεί αν Περπατάτε Ξυπόλητοι Καθημερινά

οφέλη ξυπόλητου περπατήματος,ξυπόλητο περπάτημα,συμβουλές υγείας,υγεία,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
οφέλη ξυπόλητου περπατήματος,ξυπόλητο περπάτημα,συμβουλές υγείας,υγεία,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί υλικοί τρόποι για να αισθάνεστε και να φαίνεστε νέοι, όπως λοσιόν, κρέμες κ.λπ. Αλλά το να παραμένετε νέοι μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο. Απλώς να περπατάτε ξυπόλητοι στη φύση. Κάποιες μελέτες διαπίστωσαν ότι το να περπατάτε ξυπόλητοι καθημερινά μπορεί να έχει περισσότερα οφέλη από όσα πιστεύετε. Ωστόσο, καλό είναι να συμβουλευτείτε πρώτα έναν επαγγελματία υγείας, καθώς δεν υποκαθιστά ιατρικές παρεμβάσεις ή θεραπεία. Γιατί Ολο και Περισσότεροι Περπατούν Ξυπόλητοι Δημοσιως

Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αϋπνίας.

© Depositphotos.com

Το ξυπόλητο περπάτημα μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο και να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειάς σας. Η γη έχει πολλά ηλεκτρόνια που επαναφορτίζουν το έδαφος και το νερό και μπορούν επίσης να μας επαναφορτίσουν με τον ίδιο τρόπο. Εάν δεν είμαστε φυσικά συνδεδεμένοι με τη γη, τότε οι σημαντικές μας λειτουργίες γίνονται ανισόρροπες, οδηγώντας σε φλεγμονές και ασθένειες. Όταν είμαστε άρρωστοι, νιώθουμε πόνο και αυτό συνήθως διαταράσσει τον ύπνο.

Μπορεί να απαλύνει τις κράμπες της περιόδου.

brightside

Δεδομένου ότι το ξυπόλητο περπάτημα μπορεί να βοηθήσει με κάθε είδους πόνο, δεν είναι περίεργο ότι μπορεί να βοηθήσει και με τις κράμπες της περιόδου. Και παρόλο που υπάρχουν πολλά παυσίπονα το ξυπόλητο περπάτημα δεν έχει παρενέργειες.

Δείτε ακόμη Πώς Αντιδρά το Σώμα σας αν Περπατάτε Ξυπόλητοι πιο Συχνά

Μπορεί να ανεχτείτε καλύτερα τις αγχωτικές καταστάσεις.

© Depositphotos.com, © asterisc21 / Freeimages.com

Ακριβώς όπως η βιταμίνη D στο σώμα μας παράγεται από την ενέργεια και τις συχνότητες που παράγονται από τον ήλιο, το έδαφος στο οποίο στεκόμαστε στέλνει ενέργεια και συχνότητες στο σώμα μας. Το να περπατάτε ξυπόλητοι μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση, να νιώθετε πιο ενεργητικοί και να ανεχτείτε πολύ καλύτερα αγχωτικές καταστάσεις. Το ξυπόλητο περπάτημα μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερη κούραση και εξάντληση και είναι πιο πιθανό να παραμείνετε ήρεμοι σε δύσκολες καταστάσεις.

Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να γίνουν πνευματικά δυνατά.

brightside

Το να αφήνετε τα παιδιά σας να τρέχουν ξυπόλητα στο χώμα μπορεί να τα βοηθήσει να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, να απαλλαγούν από τις αλλεργίες και να ελέγξουν τα επίπεδα άγχους τους. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά σας να γίνουν πνευματικά δυνατά. Το να περνάτε χρόνο ξυπόλητοι στο γρασίδι, ή ακόμα και στο τσιμέντο, για 10 λεπτά έως μία ώρα είναι ιδανικό για να δείτε αυτά τα οφέλη. Επίσης, η τοποθέτηση των ποδιών τους στην υγρή άμμο και το νερό στην παραλία μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδοθεί ενέργεια από τη γη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Έχει αντιγηραντική δράση.

© Depositphotos.com

Οι γυναίκες που περπατούν ξυπόλητες συνήθως γίνονται λίγο ροζ στα πρόσωπά τους λόγω της αυξημένης ροής αίματος στα τριχοειδή αγγεία – αυτό είναι παρόμοιο με το πρόσωπο ενός παιδιού που τρέχει στην παιδική χαρά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ακόμη και 1 ώρα ξυπόλητης επαφής με τη γη μπορεί να ενισχύσει την αποκατάσταση των ιστών του δέρματος και να βελτιώσει την εμφάνιση του προσώπου.

Δείτε επίσης Τι Φανερώνουν τα Πρησμένα Πόδια για την Υγεία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

16 Κρίσιμα Λάθη που Μειώνουν τη Διάρκεια Ζωής των Οικιακών Συσκευών

16 Κρίσιμα Λάθη που Μειώνουν τη Διάρκεια Ζωής των Οικιακών Συσκευών

Φάε Πορτοκάλια Καθημερινά και δεν το σώμα σου να αλλάζει

Φάε Πορτοκάλια Καθημερινά και δες το σώμα σου να αλλάζει