in , , , ,

11 Τρόποι για να Κάνετε Άνετα τα Άβολα Παπούτσια

κόλπα για παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα,μετατροπή παπουτσιών,
κόλπα για παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα,μετατροπή παπουτσιών,

Τα ολοκαίνουργια παπούτσια μπορούν να είναι μια απόλαυση. Αλλά μερικές φορές, αυτή η όμορφη στιγμή καταστρέφεται και αυτό που φαινόταν ιδανικό παπούτσι αποδεικνύεται σχεδόν τόσο άβολο όσο το να περπατάτε ξυπόλητοι σε έναν λιθόστρωτο δρόμο. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κάνετε άνετα ακόμα και τα πιο άβολα παπούτσια. 9 Λόγοι που τα Παπούτσια σας Φαίνονται Φθηνά

Αποτρέψτε το γλίστρημα του ποδιού φορώντας ένα χανζαπλάστ.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Όταν αγοράζετε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, τα λίγα λεπτά που θα το δοκιμάσετε στο κατάστημα δεν είναι αρκετά για να ξέρετε αν θα έχουν γλιστερό πάτο. Αν σας συμβεί αυτό, κολλήστε ένα χανζαπλάστ στην εσωτερική σόλα. Με αυτόν τον τρόπο, η τραχιά επιφάνεια του θα σας βοηθήσει να μην γλιστρήσει το πόδι σας.

Ανοίξτε τα παπούτσια με μια καθαρισμένη πατάτα.

brightside

Αν δοκιμάσετε αυτό το κόλπο, ίσως να μην χρειαστεί να πετάξετε τα στενά παπούτσια. Απλώς ξεφλουδίστε μια πατάτα και βάλτε τη στο παπούτσι σας όλη τη νύχτα. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να τη διαμορφώσετε ώστε να ταιριάζει στη μύτη του παπουτσιού.

Η υγρασία από την πατάτα θα ανοίξει το παπούτσι. Το πρωί, μην ξεχάσετε να σκουπίσετε τυχόν υπολείμματα.

Βάλτε βερνίκι νυχιών σε σανδάλια που τρίβονται στα δάχτυλα των ποδιών σας.

brightside

Ένας απλός τρόπος για να αποφύγετε τις φουσκάλες που προκαλούνται από την τριβή ανάμεσα στις σαγιονάρες και το δέρμα είναι να εφαρμόσετε λίγο διαφανές βερνίκι στις περιοχές όπου νιώθετε να τρίβονται.

Απαλλαγείτε από τα σκληρά παπούτσια με σερβιέτες.

© Sora Shimazaki / Pexels

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να περπατάτε σε μια μαλακή επιφάνεια, αλλά μερικά παπούτσια είναι τόσο σκληρά που απλά δεν είναι άνετα όταν τα φοράτε. Λοιπόν, ένας απλός τρόπος για να το διορθώσετε είναι να τα μαλακώσετε βάζοντας μια σερβιέτα για πάτο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μετατρέψτε οποιοδήποτε παπούτσι σε χειμερινό.

brightside

Το χειμώνα, πιθανότατα δεν θέλετε πάντα να περπατάτε με μπότες για να κρατάτε τα πόδια σας ζεστά. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε παπούτσι ανθεκτικό στον χειμώνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε ένα πανάκι με μίκρυνες και να το χρησιμοποιήσετε ως εσωτερική σόλα.

  • Μαρκάρετε την εσωτερική σόλα σε ένα κομμάτι χαρτί.
  • Κόψτε το σχέδιο και χρησιμοποιήστε το ως πατρόν για να κόψετε το πανί.

Δείτε ακόμη 12 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Τέλεια Παπούτσια

Ανοίξτε τα παπούτσια σας μεγαλύτερα με κάλτσες.

brightside

Το άνοιγμα των στενών παπουτσιών είναι σχετικά απλό. Το κόλπο είναι να τυλίγετε πολλά ζευγάρια κάλτσες και να τις βάζετε στο παπούτσι μέχρι να μην χωράνε πλέον. Αφήστε όλη τη νύχτα και ελέγξτε πόσο έχουν τεντωθεί το πρωί. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φτιάξτε αόρατες κάλτσες για τις γόβες σας.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Το να φοράτε ωραία παπούτσια μπορεί να γίνει πρόβλημα όταν υποφέρετε από ιδρωμένα πόδια. Τα παπούτσια τείνουν να γίνονται γλιστερά. Η μόνη λύση τότε είναι να φοράτε κάλτσες που απορροφούν τη θερμότητα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να κρύψετε ακόμα και τις πιο κομψές κάλτσες ή καλσόν όταν φοράτε ψηλοτάκουνα. Για να το διορθώσετε, φορέστε την κάλτσα μόνο στο δεύτερο και τρίτο δάχτυλο του ποδιού, όπως στην εικόνα.

Χρησιμοποιήστε ύφασμα για να μην σας χτυπήσουν οι σαγιονάρες.

brightside

Κάντε τις σαγιονάρες σας πιο άνετες και στιλάτες καλύπτοντας τα λουράκια με ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα. Θα γίνουν πιο μαλακές ενώ θα εμποδίσετε να τρίβονται στο δέρμα σας.

Φτιάξτε ένα μαξιλάρι όταν τα παπούτσια σας είναι υπερμεγέθη.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Είτε χρησιμοποιείτε ένα μαξιλάρι, ένα βαμβάκι ή ακόμα και χαρτί υγείας, ένας γρήγορος τρόπος για να μικρύνετε μεγάλα παπούτσια είναι να προσπαθήσετε να γεμίσετε μέρος του χώρου των δακτύλων. Θυμηθείτε: είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την επένδυση μόλις σταματήσετε να τα φοράτε. Διαφορετικά, θα καταστρέψει τα παπούτσια σας κάνοντας τα να μυρίζουν άσχημα, ενώ θα είναι άβολα.

Δέστε τα κορδόνια σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

brightside

Ο τρόπος που δένετε τα κορδόνια σας μπορεί να κάνει τα παπούτσια σας πιο άνετα. Για παράδειγμα, για να αποτρέψετε τη μετακίνηση της φτέρνας και τη δημιουργία φουσκάλων όταν φοράτε αθλητικά παπούτσια, δοκιμάστε αυτό:

  • Τοποθετήστε το κορδόνι στη δεξιά πλευρά στην επιπλέον τρύπα στην ίδια πλευρά και κάντε το ίδιο στην άλλη πλευρά.
  • Σταυρώστε τα κορδόνια, βάλτε τα στην τρύπα στην αντίθετη πλευρά και δέστε τα.

Χρησιμοποιήστε μια σερβιέτα ως επένδυση φτέρνας.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Εάν το πρόβλημά σας είναι το τρίψιμο του αστραγάλου, μπορείτε να το διορθώσετε σε χρόνο μηδέν με μια σερβιέτα. Κόψτε ένα κομμάτι και κολλήστε το στο πίσω μέρος του παπουτσιού με την κολλώδη πλευρά. Αυτό θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φράγμα ανάμεσα στο δέρμα σας και το άκαμπτο παπούτσι.

Δείτε επίσης 10 Έξυπνα Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

στυλ χτενίσματος διασημοτήτων,lifestyle,μόδα,διασημότητες,

Πώς Άλλαξε το Στυλ Χτενίσματος 15 Διασημοτήτων με τα Χρόνια

λάθη υγιεινής,συμβουλές υγιεινής,φροντίδα σώματος,

9 Λάθη Υγιεινής που εν Αγνοία μας Θεωρούμε Αβλαβή