in ,

9 Λόγοι που τα Παπούτσια σας Φαίνονται Φθηνά

παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,μόδα,συμβουλές μόδας
9 Λόγοι που τα Παπούτσια σας Φαίνονται Φθηνά

Προσπαθώντας να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας, μερικές γυναίκες ξεχνούν ότι μια ακριβή και διάσημη μάρκα δεν εγγυάται μια πολυτελή εμφάνιση. Και τα παπούτσια παίζουν σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν 9 λόγοι για τους οποίους τα ακριβά παπούτσια σας μπορεί να φαίνονται φθηνά. 12 Συμβουλές για να Επιλέξετε τα Τέλεια Παπούτσια

Πολλές αστραφτερές λεπτομέρειες

© missguidedfr, © urbanog

Τα ακριβά φορέματα διακοσμημένα με στρας μπορεί να φαίνονται πραγματικά υπέροχα, αλλά τα παπούτσια που καλύπτονται με αστραφτερές λεπτομέρειες φαίνονται πάντα ακατάλληλα και περίεργα. Επίσης, τα στρας που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια είναι συνήθως κακής ποιότητας και μπορεί να φύγουν κατά την πρώτη ή τη δεύτερη χρήση.

Εξαιρετικά ψηλές πλατφόρμες

© fashionsnag.typepad.com, © wendyslookbook.com

Μερικά κοντό κορίτσια προτιμούν να φορούν ψηλές πλατφόρμες. Αλλά παρά την τιμή, αυτά τα παπούτσια δεν φαίνονται ακριβά ή κομψά. Οι ψηλές πλατφόρμες μετατρέπουν τα πόδια σε «οπλές» και ολόκληρο το σώμα φαίνεται δυσανάλογο. Για να φαίνεστε πανέμορφες, χρειάζεται να φορέσετε κλασικές γόβες.

Συνδυασμός πολλών χρωμάτων

© asics, © asics

Προσπαθήστε να αποφύγετε να φοράτε πολλά χρώματα γιατί μετατρέπουν τα ακριβά υποδήματα σε φθηνά παπούτσια. Μην ξεχνάτε ότι δεν συνιστάται η ανάμειξη περισσότερων από 2 χρωμάτων.

Πολλές μεταλλικές λεπτομέρειες

© ysl, © urbanoutfitters

Οι ζώνες, τα πριτσίνια και τα καρφιά μπορεί να φαίνονται πραγματικά υπέροχα, αλλά μερικές φορές οι σχεδιαστές προσπαθούν να προσθέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μεταλλικά στοιχεία και αυτό κάνει τα παπούτσια να φαίνονται φθηνά. Φυσικά, ένα ζευγάρι μπότες μπορεί να διακοσμηθεί με μερικά πριτσίνια, αλλά μην επιλέξετε αυτές με πολλά αξεσουάρ.

Δείτε ακόμη 9 Έξυπνα Κόλπα για Παπούτσια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παπούτσια λουστρίνια

© angelinavoloshina / imgur, © mariyazakir / instagram

Παρόλο που αυτά τα παπούτσια φαίνονται όμορφα, συχνά λερώνονται ή γρατσουνίζονται αμέσως αφού τα φορέσετε. Τα ματ παπούτσια θα φαίνονται πολύ πιο ακριβά. Αν πάλι θέλετε να φοράτε γυαλιστερά παπούτσια, επιλέξτε ουδέτερα χρώματα όπως μπεζ, μαύρο ή λευκό.

Λεοπάρ σχέδιο

© lindsayrutland / instagram, © heelsdotcom / instagram

Τα παπούτσια με λεοπάρ μπορεί να είναι πραγματικά δελεαστικά για αγορά, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό χρώμα. Το κλασικό leopard print συνήθως συνδέεται με το κακό γούστο. Αν σας αρέσει το animal print, προσπαθήστε να βρείτε παπούτσια με ασυνήθιστα σχέδια (όπως η εικόνα στα δεξιά.)

Άβολα παπούτσια

© comunidademoda / youtube, © Depositphotos

Προσπαθήστε πάντα να επιλέγετε άνετα παπούτσια. Τα άβολα υποδήματα συνήθως φαίνονται περίεργα και επηρεάζουν την υγεία της πλάτης και των ποδιών και το βάδισμά σας. Ακόμα κι αν έχετε βρει τα παπούτσια των ονείρων σας, μην τα αγοράσετε αν είναι πολύ στενά και είναι επώδυνο να περπατάτε φορώντας τα.

Ένα ασταθές βάδισμα φαίνεται άβολο όσο ακριβά κι αν είναι τα παπούτσια. Επιπλέον, οποιαδήποτε αλλαγή στο βάδισμα μπορεί να προκαλέσει τη φθορά των πελμάτων πιο γρήγορα και αυτό επηρεάζει την υγεία σας. Δοκιμάστε μερικά παπούτσια με χαμηλό ή μεσαίο τακούνι και θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο άνετα.

Πάρα πολύ ψεύτικο δέρμα

© indexflat / instagram, © anonymous_copenhagen / instagram

Πολλές μάρκες κατασκευάζουν παπούτσια χρησιμοποιώντας οικολογικό δέρμα και αυτό είναι υπέροχο. Όμως, δυστυχώς, τα καταστήματα πωλούν και παπούτσια και μπότες από ψεύτικα υλικά που είναι πολύ κακής ποιότητας και φαίνονται φθηνά.

Αν θέλετε να αγοράσετε μπότες από ψεύτικο δέρμα, επιλέξτε κοντές. Και οι κανονικές δερμάτινες μπότες φαίνονται πιο κομψές από αυτές που μοιάζουν με λαδόπανο.

Παλιά παπούτσια

© ShoeBrush / facebook

Για να κάνετε συνεχώς καλή εντύπωση, φροντίστε τα παπούτσια σας, επισκευάστε τα εάν χρειάζεται και μην φοράτε τις γόβες χωρίς προστατευτικά τακουνιού. Υπάρχουν επίσης πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε και να πλύνετε παπούτσια από διαφορετικά υλικά.

Δείτε επίσης ΜΗΝ Πετάτε τα φθαρμένα παπούτσια! Επισκευή Παπουτσιών: Επιδιορθώστε τα Ξεφλουδισμένα Δερμάτινα Παπούτσια με Οικονομικό Τρόπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 66

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY αρωματικά σακουλάκια,DIY κατασκευές

Πώς να Φτιάξετε Αρωματικά Σακουλάκια

αφαίρεση μυρωδιών από καναπέ,καθαρισμός καναπέ,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε Μυρωδιές από Καναπέδες