in

Πώς να Φτιάξετε Αρωματικά Σακουλάκια

DIY αρωματικά σακουλάκια,DIY κατασκευές
Πώς να Φτιάξετε Αρωματικά Σακουλάκια

Τα αρωματικά σακουλάκια μπορούν να προσφέρουν ένα χαλαρωτικό, διακριτικό άρωμα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Μπορούν να τοποθετηθούν σε συρτάρια ή ντουλάπες για να δώσουν στα ρούχα μια ωραία μυρωδιά ή κοντά σε μαξιλάρια για ηρεμία και χαλάρωση πριν τον ύπνο. Εύκολα στην κατασκευή, είναι επίσης ένα υπέροχο δώρο για ειδικές περιστάσεις. 3 Εύκολες Συνταγές για να φτιάξεις τα δικά σου αρωματικά χώρου με αιθέραια έλαια!

Πώς να Φτιάξετε Αρωματικά Σακουλάκια

Θα χρειαστείτε

Αποξηραμένα φύλλα λεβάντας, φασκόμηλου ή ξυλάκια κανέλας
Σακουλάκια από δαντέλα ή δίχτυ
Κορδέλα

Γεμίστε κάθε σακουλάκια με την επιθυμητή ποσότητα αποξηραμένων βοτάνων ή ξυλάκια κανέλας. Για συνδυαστικό άρωμα, μπορείτε να προσθέσετε 1 ή 2 σταγόνες από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια στο σακουλάκι για να τονώσετε το άρωμα ή να το εξατομικεύσετε. Η προσθήκη ελαίου ευκαλύπτου στη λεβάντα μπορεί να της δώσει ένα αναζωογονητικό άρωμα, ενώ το αιθέριο έλαιο βανίλιας ταιριάζει καλά με την κανέλα.

Δέστε κάθε σακουλάκι με κορδέλα. Ορισμένα σακουλάκια διαθέτουν κορδόνι περίσφιξης, το οποίο διευκολύνει τη σφράγιση τους.

Τοποθετήστε τα αρωματικά σακουλάκια στο σπίτι και μέσα στα συρτάρια για ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό άρωμα. Δώστε τα σε φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια των γιορτών ως ένα οικονομικό και προσεγμένο δώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξτε Αρωματικά Πουγκιά Για τα Συρτάρια σας Μόνο με 3 Υλικά!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδέες μικρών κήπων,μικροί κήποι,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου

35 Ιδέες Κήπου για Μικρούς και Στενούς Χώρους

παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,μόδα,συμβουλές μόδας

9 Λόγοι που τα Παπούτσια σας Φαίνονται Φθηνά