in , ,

9 Έξυπνα Κόλπα για Παπούτσια

κόλπα για παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα
9 Έξυπνα Κόλπα για Παπούτσια

Πολύ σφιχτά, επώδυνα ή επικίνδυνα γλιστερά – τα παπούτσια μπορούν να προκαλέσουν πολλά άβολα προβλήματα. Αυτά τα 9 έξυπνα κόλπα για παπούτσια θα σας βοηθήσουν να περπατήσετε όσο πιο καλυτέρα μπορείτε! 10 Κόλπα που Σώζουν Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

Έξτρα κράτημα για ολισθηρά παπούτσια

9 Έξυπνα Κόλπα για Παπούτσια

Μερικά παπούτσια και μπότες απλά δεν έχουν αρκετή πρόσφυση. Και τα παπούτσια που γλιστράνε παντού μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνα! Αντί να τα πετάξετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο επιπλέον κράτημα συρράπτοντας τις σόλες και των δύο παπουτσιών. Τώρα θα μπορείτε να περπατάτε σε ολισθηρές επιφάνειες χωρίς φόβο!

Αποτρέψτε τα ιδρωμένα πόδια

Το να φοράτε παπούτσια όπως τα ψηλοτάκουνα ξυπόλητες συχνά οδηγεί σε ιδρωμένα πόδια. Αν όμως ψεκάσετε το εσωτερικό τους με ξηρό σαμπουάν πριν τα φορέσετε, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τη δυσοσμία των ιδρωμένων ποδιών!

Διακοσμήστε φθαρμένα τακούνια

Λίγη απόσπαση της προσοχής σε μια σκάλα και ξαφνικά τα νέα σας τακούνια καλύπτονται με ενοχλητικές γρατσουνιές και ατέλειες. Αντί να εκνευρίζεστε, εκμεταλλευτείτε το ως την τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσετε λίγο τις γόβες σας! Απλώστε λίγη κόλλα χειροτεχνίας στο τμήμα που έχει φθαρεί και πασπαλίστε λίγο γκλίτερ από πάνω. Τα παπούτσια σας θα φαίνονται σαν καινούργια – ή ακόμα καλύτερα!

Παπούτσια που σας χτυπάνε

Το να βάλετε καινούργια παπούτσια ή να φορέσετε παπούτσια που σας χτυπάνε μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνο. Αντί να τα πετάξετε ή να τα φοράτε και να πονάτε, δοκιμάστε αυτό το κόλπο! Γεμίστε 2 επανασφραγιζόμενες πλαστικές σακούλες με νερό, σφραγίστε τις και βάλτε τις μέσα στα παπούτσια. Βάλτε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα όλη τη νύχτα. Η αργή διαστολή του νερού κατά τη διαδικασία κατάψυξης θα ανοίξει λίγο τα παπούτσια χωρίς να τα καταστρέψει.

Δείτε ακόμη ΜΗΝ Πετάτε τα φθαρμένα παπούτσια! Επισκευή Παπουτσιών: Επιδιορθώστε τα Ξεφλουδισμένα Δερμάτινα Παπούτσια με Οικονομικό Τρόπο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανοιχτά δάχτυλα

Όταν φοράτε ανοιχτά τακούνια ή πλατφόρμες, μερικές φορές τα δάχτυλα των ποδιών μπορεί να γλιστρήσουν έξω από το μπροστινό μέρος του παπουτσιού και να καταλήξουν να προεξέχουν πολύ μπροστά. Δεν φαίνεται καλό, είναι άβολο, και μπορεί να στραμπουλήσει ακόμα και το δάχτυλο. Για να κρατήσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας εκεί που πρέπει, προσθέστε λίγο επιπλέον κράτημα κολλώντας ένα χανζαπλάστ προς τη φτέρνα της εσωτερικής σόλας.

Διορθώστε γλιστερά ψηλοτάκουνα

Όλες γνωρίζουν ότι τα ψηλοτάκουνα μπορούν πραγματικά να αναδείξουν κάθε είδους ντύσιμο. Αλλά μπορεί επίσης να είναι άβολα και εξαιρετικά ολισθηρά όταν περπατάτε σε λείες επιφάνειες όπως πλακάκι ή ξύλο. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για να τα φορέσετε, αποφεύγοντας παράλληλα μια απροσδόκητη πτώση. Τρίψτε τη σόλα με γυαλόχαρτο για να τους δώσετε επιπλέον πρόσφυση και θα είστε έτοιμες!

Σταματήστε τις κράμπες από τα ψηλοτάκουνα

Όσο υπέροχα κι αν φαίνονται τα ψηλοτάκουνα, μπορεί να είναι επώδυνα για τα πόδια σας. Εκτός από τις φουσκάλες, μπορούν να προκαλέσουν κράμπες στα δάχτυλα των ποδιών και τα πόδια σας όταν τα φοράτε για μεγάλες χρονικές περιόδους. Για να το σταματήσετε, τυλίξτε λίγη λευκοπλάστ ή χανζαπλάστ γύρω από το μεσαίο και τέταρτο δάχτυλο του ποδιού, δένοντάς τα μεταξύ τους. Τα πόδια σας θα είναι πιο σταθερά, συν τα δάχτυλα των ποδιών σας θα έχουν λίγο περισσότερο χώρο μέσα στο παπούτσι.

Καθαρίστε τα λευκά παπούτσια

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια φαίνονται υπέροχα, αλλά μόνο αν παραμένουν λευκά. Το να τα λερώσετε λίγο είναι αναπόφευκτο, αλλά υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να τα λευκάνετε ξανά! Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα και υγρό πιάτων και τρίψτε τα παπούτσια με το μείγμα. Θα φαίνονται ξανά λευκά και καθαρά σε ελάχιστο χρόνο!

Επισκευάστε τη φόδρα της φτέρνας των παπουτσιών

Το να φοράτε τακτικά ένα παπούτσι και να το βγάζετε μπορεί να καταστρέψει την επένδυση της φτέρνας με την πάροδο του χρόνου. Μόλις η φόδρα της φτέρνας σας φαίνεται λίγο ξεγυμνωμένη ή έχει φύγει τελείως, κόψτε ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι από ένα παλιό τζιν και ράψτε το κομμάτι στη φτέρνα του παπουτσιού. Τώρα θα μπορείτε να φορέσετε το παπούτσι και να το βγάλετε ξανά εύκολα, χωρίς άλλα άσχημα σκισίματα στη φόδρα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Έξυπνα Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παχύφυτα,πολλαπλασιασμός παχύφυτων σε νερό,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο,χρήσιμα

Έτσι θα κάνετε Πολλαπλασιασμό Παχύφυτων στο Νερό

έλλειψη μαγνησίου,σημάδια έλλειψης μαγνησίου,συμβουλές υγείας,υγεία

9 Σημάδια που Φανερώνουν Έλλειψη Μαγνησίου