in , , ,

8 Ανθυγιεινές Τροφές που Μπορεί να σας Ωφελήσουν

ωφέλιμες ανθυγιεινές τροφές,διατροφή,συμβουλές διατροφής
ωφέλιμες ανθυγιεινές τροφές,διατροφή,συμβουλές διατροφής

Το να κοιτάτε ένα κέικ και μπισκότα μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση, ειδικά αν κάνετε δίαιτα. Είναι δύσκολο να αντισταθείτε και θεωρείτε ότι πρέπει να κόψετε τους κακούς υδατάνθρακες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικά φαινομενικά ανθυγιεινές τροφές που δεν θα καταστρέψουν τη διατροφή σας εάν τις τρώτε με μέτρο. Αντίθετα, ίσως και να ωφεληθείτε από αυτές. 6 Υγιεινές Τροφές που Γίνονται Ανθυγιεινές Όταν Υπερκαταναλώνονται

Πίτσα

© Swamp_Dwarf-021 / Reddit

Η σάλτσα ντομάτας περιέχει λυκοπένιο – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να σας προστατεύσει από καρδιακές παθήσεις, ειδικά όταν είναι ζεστό. Η ζύμη της πίτσας περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά λόγω των χημικών αντιδράσεων της μαγιάς. Επιπλέον, καλύπτει και τις 5 διαφορετικές ομάδες τροφίμων σε μία μόνο πίτσα.

Τηγανητές πατάτες

© Additional-Nature263 / Reddit

Μπορείτε εύκολα να λάβετε την ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης τρώγοντας μερικές τηγανιτές πατάτες. Βελτιώνουν επίσης την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών στο σώμα και αποτρέπουν ακόμη και τις μυϊκές κράμπες. Είναι ενδιαφέρον ότι προάγουν τη σωστή πρώιμη ανάπτυξη του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της βρεφικής ηλικίας.

Ντόνατς

© ***Bassy / Reddit

Τα ντόνατς είναι γεμάτα βιταμίνη C, ψευδάργυρο και μπορούν ακόμη και να έχουν διαφορετικές γεμίσεις φρούτων. Είναι στην πραγματικότητα πιο υγιεινά από τα μάφιν – τα ντόνατς έχουν σχεδόν τις μισές θερμίδες και ζάχαρη. Όταν τρώτε ντόνατς περιορίζετε τον εαυτό σας, ενώ η κατανάλωση φαινομενικά υγιεινών δημητριακών μπορεί να οδηγήσει σε υπερκατανάλωση.

Ποπ κορν

© Only_For_Reddit_35 / Reddit

Το ποπ κορν μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης. 3 φλιτζάνια ποπ κορν ισούνται με 1 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης — έχει άφθονες φυτικές ίνες και βοηθά στη δυσκοιλιότητα. Επιπλέον, είναι επίσης χαμηλό σε θερμίδες και, ταυτόχρονα, είναι χορταστικό και νόστιμο.

Δείτε επίσης 8 «Υγιεινές» Τροφές που Μπορεί να Γίνουν Επιβλαβείς

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χάμπουργκερ

© beezlebrock42 / Reddit

Τα χάμπουργκερ που παρασκευάζονται με κόκκινο κρέας είναι η καλύτερη πηγή αίμης. Η χρήση άπαχου κρέατος σε σπιτικά χάμπουργκερ μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη νευρικών διαταραχών και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Περιέχουν επίσης 2,5 μικρογραμμάρια βιταμίνης Β-12, που είναι το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης για ενήλικες. Μπορείτε να τα κάνετε πιο υγιεινά ψήνοντας τα μπιφτέκια αντί να τα τηγανίζετε.

Μπισκότα

© ****inlaw / Reddit

Τα μπισκότα μπορούν να κάνουν θαύματα για το σώμα σας – είναι καλά για τα οστά σας επειδή περιέχουν ασβέστιο και τώρα μπορείτε επίσης να βρείτε μπισκότα που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και μειώνουν τη χοληστερόλη. Η προσθήκη υγιεινών συστατικών θα διπλασιάσει τα οφέλη. Για παράδειγμα, τα αποξηραμένα φρούτα είναι πλούσια σε σίδηρο και κάλιο, ενώ οι σπόροι chia περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά.

Χοτ ντογκ

© fabgirly / Reddit

Τα μοσχαρίσια χοτ ντογκ σας παρέχουν περίπου το 4% της ημερήσιας ποσότητας σιδήρου. Είναι επίσης πλούσια σε πρωτεΐνη, η οποία σας βοηθά να επιδιορθώσετε και να χτίσετε τους ιστούς του σώματός σας. Εκτός αυτού, τα χοτ ντογκ υποστηρίζουν επίσης την υγεία του εγκεφάλου καθώς το σελήνιο είναι το απαραίτητο θρεπτικό συστατικό τους, το οποίο είναι σημαντικό για τον μεταβολισμό των ορμονών.

Τούρτα

© Mack Male / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 2.0, © Timana / Reddit

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια μελέτη διαπίστωσε ότι ένα πρωινό με 600 θερμίδες που περιλαμβάνει ένα κομμάτι τούρτα σας βοηθά πραγματικά να χάσετε βάρος. Οι συμμετέχοντες που έμειναν μακριά από επιδόρπιο ένιωσαν σαν να μην ήταν χορτάτοι ή ικανοποιημένοι, κάτι που αργότερα προκάλεσε λιγούρες. Η ομάδα που έτρωγε τούρτα για πρωινό σχεδόν δεν είχε καμία λιγούρα. Με λίγα λόγια, ο περιορισμός της λιγούρας είναι καλύτερος από τη στέρηση.

Δείτε επίσης Τροφές που δεν παχαίνουν το Βράδυ: 9 Τροφές που Μπορείτε να Φάτε Ακόμα και τη Νύχτα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τραπεζαρία σε χωριάτικο στυλ,διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση σπιτιού

52 Ιδέες για Τραπεζαρίες σε Χωριάτικο Στυλ

καθαρισμός μούχλας,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε Ανοξείδωτες Επιφάνειες