in , , , , ,

8 Αρχαία Ινδικά Κόλπα που Μπορούν να Βελτιώσουν την Καθημερινότητά σας

βελτιώση καθημερινότητας,αρχαία ινδικά κόλπα για την καθημερινότητα,συμβουλές ομορφιάς,συμβουλές υγείας,ομορφιά,υγεία
βελτιώση καθημερινότητας,αρχαία ινδικά κόλπα για την καθημερινότητα,συμβουλές ομορφιάς,συμβουλές υγείας,ομορφιά,υγεία

Με τόσες πολλές νέες μεθόδους γυμναστικής και συμπληρώματα για να κάνετε τους μύες πιο ογκώδεις, μαζί με τις εξωφρενικές διατροφικές τάσεις, μερικές φορές υπάρχει ανάγκη επιστροφής στα παραδοσιακά. Η Ινδία, η γενέτειρα τόσων πολλών ολιστικών κινημάτων, είναι το τέλειο παράδειγμα προς μίμηση. Η προσέγγισή τους είναι πιο παραδοσιακή και λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου για να βρει μια ισορροπία μεταξύ σώματος και νου. Υπάρχουν μερικά αρχαία ινδικά κόλπα για να κάνετε μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Γιατί οι Ινδές Διατηρούν την Ομορφιά τους

Καθαρίστε το σώμα σας με στεγνό βούρτσισμα.

8 Αρχαία Ινδικά Κόλπα που Μπορούν να Βελτιώσουν την Καθημερινότητά σας

Αυτή η αρχαία τεχνική συνιστά την απολέπιση του δέρματος χρησιμοποιώντας μια βούρτσα από φυσικό υλικό. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από τους αστραγάλους και να κινηθείτε προς τα πάνω προς την κατεύθυνση της καρδιάς κάνοντας μεγάλες κινήσεις. Μπορεί να διεγείρει το λεμφικό σύστημα να απομακρύνει τις τοξίνες. Επίσης, απολεπίζει το δέρμα και μειώνει την κυτταρίτιδα, προσφέροντας απαλό δέρμα σαν μωρό. Επιπλέον, αυτή η τεχνική αυτοφροντίδας θα σας κάνει να νιώσετε πιο χαλαροί μετά από μια κουραστική μέρα.

Καταναλώστε μπαχαρικά.

Τα μπαχαρικά μπορούν πραγματικά να κάνουν πολλά περισσότερα από το να ενισχύσουν απλώς τις γεύσεις. Μπορεί να προσφέρουν θεραπευτικές ιδιότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε κουρκουμά για να μειώσει τη φλεγμονή και να προστατεύσει την καρδιά, το τζίντζερ για να βοηθήσει την πέψη, την κανέλα για τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και το μπαχάρι ως αντιβακτηριακό που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση μολύνσεων.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα ειδικό μασάζ.

Αυτό το χαλαρωτικό μασάζ έχει μια μοναδική προσέγγιση κατά τη θεραπεία της γενικής μυϊκής έντασης στο σώμα. Αυτό που το κάνει μοναδικό στο είδος του είναι ότι χρησιμοποιεί έναν κύκλο φουσκωμένης ζύμης σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος και ζεστό λάδι στο κέντρο του. Ο σκοπός των ελαίων είναι να θρέφουν τον υποκείμενο ιστό.

Διατηρήστε το στόμα σας καθαρό.

Το χρώμα της γλώσσας μπορεί να πει πολλά για τη στοματική υγεία. Αν παρατηρήσετε ότι φαίνεται λευκό, τότε καλύτερα να δοκιμάσετε αυτήν την τεχνική. Κάνει χρήση ενός κυρτού εργαλείου για το ξύσιμο της γλώσσας προκειμένου να απαλλαγείτε από τα επιβλαβή βακτήρια, να εξαλείψετε την κακοσμία και να βελτιώσετε την ευαισθησία των γευστικών καλύκων. Αυτή η ξύστρα γλώσσας – μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι – θα πρέπει ιδανικά να είναι κατασκευασμένη από χαλκό, χρυσό ή ορείχαλκο.

Δείτε ακόμη Γιατί οι Ινδές Κοιμούνται με Πλεξούδες και πώς Μπορούν να Μεταμορφώσουν τα Μαλλιά σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάντε τη σωστή ποσότητα σωματικής άσκησης.

Όλοι γνωρίζουν μέχρι τώρα για τα θετικά αποτελέσματα της άσκησης και τις χημικές ουσίες «καλής αίσθησης» —γνωστές και ως ενδορφίνες— που απελευθερώνει το σώμα μετά από μια άσκηση. Ωστόσο, θα πρεπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στα σημάδια της υπερβολικής άσκησης και να μειώσετε την ποσότητά της στο μισό. Μπορείτε να κάνετε κάτι ελαφρύ, όπως γιόγκα ή ακόμα και μαθήματα χορού. Το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί!

Δώστε μια ευκαιρία στον διαλογισμό.

Αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική συνήθεια που μπορείτε να ενσωματώσετε στη ζωή σας. Η ευημερία εξαρτάται από την ισορροπία μεταξύ του σώματος και του νου. Ορισμένοι παράγοντες, όπως το στρες, η αϋπνία και το άγχος, μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στο σώμα. Ο τακτικός διαλογισμός μπορεί να σας προσφέρει μια πιο θετική άποψη για τη ζωή. Γι’ αυτό μείνετε ήρεμοι και διαλογιστείτε!

Κάντε ασκήσεις αναπνοής.

Η πρακτική της ελεγχόμενης αναπνοής – παράλληλα με τον διαλογισμό και τη γιόγκα – είναι η τέλεια τριάδα για τη διαδικασία θεραπείας και το αίσθημα ικανοποίησης. Οι ασκήσεις αναπνοής μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο δίνοντάς σας περισσότερη ενέργεια, βοηθώντας να χαλαρώσετε και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο παρόν.

Δοκιμάστε αυτό το αρχαίο ινδικό μυστικό για πλούσια μαλλιά.

Η χρήση ελαίων μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα, την υφή και το πάχος των μαλλιών. Για να λειτουργήσει πραγματικά, είναι σημαντικό να το κάνετε τακτικά, 2 ή 3 φορές την εβδομάδα και σε στεγνά μαλλιά. Ακολουθούν μερικά βήματα που θα σας καθοδηγήσουν εάν το δοκιμάζετε για πρώτη φορά:

Προσθέστε μερικές κουταλιές λάδι σε μια κατσαρόλα και θερμάνετε μέχρι να ζεσταθεί.
Ρίξτε μια λεπτή στρώση λαδιού στην κορυφή του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια, χτυπήστε απαλά αυτήν την περιοχή με την παλάμη σας περίπου 8 φορές. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά διεγείρει την κυκλοφορία και, κατά συνέπεια, την ανάπτυξη των ωοθυλακίων. Τέλος, κάντε μασάζ στην περιοχή.
Στη συνέχεια, ρίξτε λίγο λάδι στο ψηλότερο σημείο του κεφαλιού σας και κάντε μασάζ στην περιοχή.
Ρίξτε το υπόλοιπο λάδι στο τριχωτό της κεφαλής σας και με τα δάχτυλά σας κάντε του μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Μπορείτε είτε να αφήσετε το λάδι να δράσει για 1 ή 2 ώρες είτε όλη τη νύχτα (βάλτε μια πετσέτα στο μαξιλάρι σας για να μην καταστρέψετε τη μαξιλαροθήκη). Ξεπλύνετε το όταν τελειώσετε.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Μυστικά για Νεανική Επιδερμίδα που Χρησιμοποιούν οι Ινδές για Αιώνες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 14

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εξολόθρευση αρουραίων,αντιμετώπιση αρουραίων,για τον κήπο,συμβουλές για αρουραίους,χρήσιμα

24 Τρόποι για να Απαλλαγείτε Γρήγορα από τους Αρουραίους στο Σπίτι και τον Κήπο

κληρονομικότητα,γενετική,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα

Γιατί Γενετικά Μοιάζετε Περισσότερο με τον Μπαμπά Παρά με τη Μαμά σας