in , ,

Γιατί οι Ινδές Διατηρούν την Ομορφιά τους

Ινδές και ομορφιά,διατήρηση ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα
Γιατί οι Ινδές Διατηρούν την Ομορφιά τους

Ο τρόπος ζωής των Ινδών γυναικών έχει καθιερωθεί από νεαρή ηλικία. Έχουν τον δικό τους τρόπο να διατηρούν την ομορφιά τους φυσική και υγιή, αφού τον διδάσκονται από παιδιά. Με τις βιολογικές τροφές και την θετικότητά τους, είναι γεμάτες γνώσεις σχετικά με τη φυσική ομορφιά και τι βοηθά ώστε να φαίνονται νεανικές σε οποιαδήποτε ηλικία. 8 Καυτές Μεσαιωνικές Τάσεις Ομορφιάς που Επέστρεψαν

Διατηρούν την ομορφιά τους φυσική.

© Evening Standard/Hulton Archive/Getty Images, © Hindustan Times/Hindustan Times/Getty Images

Πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι όμορφες όπως είναι, φυσικά. Έτσι αποφεύγουν τυχόν τεχνητές βελτιώσεις, κυρίως οποιαδήποτε πλαστική χειρουργική ή ιατρική παρέμβαση.

Χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά στην περιποίηση της επιδερμίδας τους.

© Shutterstock.com

2 από τα κύρια οργανικά συστατικά που χρησιμοποιούν στην περιποίηση του δέρματος είναι κουρκουμάς και τριαντάφυλλο. Το πρώτο είναι ένα αντιφλεγμονώδες που είναι ευεργετικό τόσο για το πεπτικό σύστημα όσο και για την υγεία του δέρματος, ενώ το δεύτερο είναι γνωστό ότι ηρεμεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπιτικές κρέμες χεριών και πεντικιούρ.

Φτιάχνουν το δικό τους μακιγιάζ.

© Depositphotos.com

Στις Ινδες δεν αρέσει να χρησιμοποιούν μακιγιάζ. Ωστόσο, μερικές φορές φτιάχνουν το δικό τους βιολογικό μακιγιάζ, το οποίο είναι απαλό στο δέρμα και έχει φυσικό άρωμα. Οι γυναίκες συνήθιζαν να φτιάχνουν το δικό τους κολ βυθίζοντας μια βαμβακερή μπάλα σε βούτυρο γκι και το ανάβαν. Στη συνέχεια, καλύπταν τη φλόγα με κουτί από κασσίτερο, προκαλώντας κάπνα. Αυτήν χρησιμοποιούσαν για κολ ή μολύβι Kajal (Καζάλ).

Περνούν πολύ χρόνο έξω.

© Depositphotos.com, © Brian Lawson/Unsplash

Ο χρόνος κάτω από τον ήλιο είναι πάντα ευχάριστος, ειδικά στη φύση. Βοηθά το δέρμα τους να απορροφήσει τις ακτίνες του ήλιου, δίνοντάς του μια φυσική λάμψη. Οι γυναίκες της Ινδίας πιστεύουν ότι είναι καλύτερο από το να είναι μέσα σε κτίρια και σπίτια.

Δείτε ακόμη Η Ιαπωνική Άσκηση του 1 Λεπτού που Αφαιρεί τις Ρυτίδες στα Μάτια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πιστεύουν ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι γυναίκες στην Ινδία πιστεύουν ότι το μυαλό και το σώμα είναι στενά συνδεδεμένα. Μόλις το μυαλό είναι χαλαρό και χωρίς άγχος, θα αντανακλάσει στο σώμα θετικό τρόπο ζωής και φυσικές συνήθειες για την προώθηση της καλής υγείας και την πρόληψη και θεραπεία ασθενειών. Διαλογίζονται και παίρνουν το χρόνο τους για να αναπνεύσουν μαζί με ένα ειδικό μασάζ. Πιστεύεται επίσης ότι ο ύπνος για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα είναι κάτι που τις βοηθά να φαίνονται νεότερες και πιο όμορφες.

Το φαγητό τους παίζει μεγάλο ρόλο για να παραμένουν νέες.

© Joe Seer/Shutterstock.com, © Denis Makarenko/Shutterstock.com

Τα βιολογικά τρόφιμα τις βοηθούν να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και τους προσφέρουν μια καλύτερη και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Δεν καταναλώνουν λαχανικά με λιπάσματα ή διαφορα υβρίδια, οπότε η τροφή τους είναι φυσική αφού αναπτύσσεται στην ώρα της. Αυτός ο φυτικός τρόπος διατροφής έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός στην πρόληψη πολλών ασθενειών.

Χρησιμοποιούν πολλά βιολογικά προϊόντα μαλλιών.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η φροντίδα των μαλλιών τους ξεκινά από νωρίς, καθώς διδάσκουν τα παιδιά τους από μικρά. Πλέκουν τα μαλλιά τους και κρατούν τη φυσική λιπαρότητα ενώ φοιτούν στο σχολείο και με τον καιρό, γίνονται μακριά και λαμπερά. Το λάδι Amla και ο ιβίσκος είναι τα πιο διάσημα συστατικά που χρησιμοποιούνται από τις Ινδες.

Δείτε επίσης Γιατί οι Ιάπωνες Πλένουν τα Πρόσωπά τους για 10 Λεπτά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY γλάστρες από πλαστικά δοχεία,DIY γλάστρες,ανακύκλωση,επαναχρησιμοποίηση,DIY κατασκευές

3 DIY Γλάστρες από Πλαστικά Δοχεία

ασπρόμαυρη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες ασπρόμαυρης χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,Χριστούγεννα,γιορτές

31 Ιδέες Ασπρόμαυρης Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης