in , ,

Η Ιαπωνική Άσκηση του 1 Λεπτού που Αφαιρεί τις Ρυτίδες στα Μάτια

Shiatsu,ιαπωνική άσκηση,αφαίρεση ρυτίδων ματιών,πόδι της χήνας,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Η Ιαπωνική Άσκηση του 1 Λεπτού που Αφαιρεί τις Ρυτίδες στα Μάτια

Το Shiatsu είναι ένα από τα απλούστερα μασάζ που μπορείτε να κάνετε και έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία και την ευεξία σας. Τα αποτελέσματά του πιστεύεται ότι είναι τόσο προληπτικά όσο και διορθωτικά και αν το κάνετε για να ανακουφίσετε το άγχος ή τον πόνο στις αρθρώσεις ή για να κάνετε το δέρμα στο πρόσωπό σας να φαίνεται νεότερο, μπορεί να σας εκπλήξει πόσο αποτελεσματικό είναι. Όλοι γνωρίζουμε ότι με την ηλικία έρχονται οι ρυτίδες και αυτή η θεραπευτική τεχνική να τις καταπολεμήσει δωρεάν από την άνεση του σπιτιού σας. 5 Φυσικές Θεραπείες για Λιγότερο Ορατές Ρυτίδες Μετώπου

Πώς να απαλλαγείτε από το πόδι της χήνας

© shutterstock.com

Το πόδι της χήνας είναι ρυτίδες στις γωνίες των ματιών και δυστυχώς, είναι οι πιο έντονες στο δέρμα. Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και η γήρανση είναι οι 2 βασικές αίτιες, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε χάρη στο shiatsu.
Πρώτα, πρέπει να τοποθετήσετε τους δείκτες σας στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας και να ζεστάνετε λίγο την περιοχή. Μετά η διαδικασία είναι απλή:
Πιέστε με τα δάχτυλά σας και μετά αφήστε. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε τους μυς σας προς τους κροτάφους χωρίς να αφήσετε τα δάχτυλα από τις γωνίες.
Επαναλάβετε 3 φορές για 3 δευτερόλεπτα και στις δύο πλευρές.

Δείτε ακόμη 11 Τροφές που Πρέπει να Αποφύγετε για Λείο Χωρίς Ρυτίδες Δέρμα

Πώς να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια σας

© shutterstock.com

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό, που σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να χαλαρώσει και να ρυτιδιάσει, ενώ γερνάει πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα στο σώμα. Ευτυχώς, το shiatsu μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε αυτό το σημείο και να κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο σφιχτό και πολύ νεότερο.
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το δείκτη, το μεσαίο και το δάκτυλο στο οστό ακριβώς κάτω από κάθε μάτι και να πιέστε ελαφρά τα 3 σημεία.
Κρατήστε τα δάχτυλά σας για 10 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε τα. Επαναλάβετε την άσκηση δύο φορές.

Πώς να αφαιρέσετε το πρήξιμο από κάτω από τα μάτια σας

© shutterstock.com

Όλοι γνωρίζουμε πώς φαίνεται το πρήξιμο κάτω από τα μάτια γιατί πιθανώς όλοι το έχουμε βιώσει κάποια στιγμή. Λοιπόν, το shiatsu έχει έναν τρόπο να το διορθώσει και να μην φαίνεστε μεγαλύτεροι.
Θα πρέπει να τοποθετήσετε τους δείκτες στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Κάντε κινήσεις, ακολουθώντας το περίγραμμα, όπως φαίνεται παραπάνω, μέχρι να φτάσετε στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Απλώς προσπαθήστε να μην τεντώσετε ή μετακινείτε το δέρμα. Αφού ολοκληρώσετε την άσκηση, τοποθετήστε το δείκτη και τα μεσαία δάχτυλά στα εσωτερικά και εξωτερικά σημεία των ματιών σας και πιέστε ελαφρά προς τα κάτω. Κάντε όλα αυτά τα βήματα 3 φορές για 3 δευτερόλεπτα το καθένα.

Δείτε επίσης Ρυτίδες και σακούλες στα μάτια: 10 φυσικές θεραπείες για να μειώσετε τα σημάδια της γήρανσης

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παραθαλάσσια διακόσμηση σπιτικού γραφείου,ιδέες παραθαλάσσιας διακόσμησης σπιτικού γραφείου,διακόσμηση σπιτικού γραφείου,ιδέες διακόσμησης σπιτικού γραφείου

25 Ιδέες ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ Παραθαλάσσιας Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου

κόλπα να μείνετε ξύπνιοι,χρήσιμα,συμβουλές

7 Κόλπα για να Μείνετε Ξύπνιοι