in , ,

7 Κόλπα για να Μείνετε Ξύπνιοι

κόλπα να μείνετε ξύπνιοι,χρήσιμα,συμβουλές
7 Κόλπα για να Μείνετε Ξύπνιοι

Δεν μπορείτε να ξυπνήσετε χωρίς ένα φλιτζάνι καφέ; Προσπαθείτε πάντα να καταπολεμήσετε την κόπωση με ενεργειακά ποτά; Η προσπάθεια να παραμείνετε ξύπνιοι μπορεί να γίνει ένας φαύλος κύκλος αλλά με μερικούς δημιουργικούς τρόπους μπορείτε να κρατήσετε τον εγκέφαλό σας σε εγρήγορση. Εάν είστε πρόθυμοι να σταματήσετε τον εθισμό σας στην καφεΐνη, διαβάστε παρακάτω. Για ποιο λόγο δεν πρέπει να πίνουμε καφέ πριν τις 9:30 το πρωί

Δαγκώστε ένα λεμόνι.

© depositphotos

Είτε σας αρέσει είτε όχι, η ξινή γεύση θα προσφέρει ένα απότομο ξύπνημα που χρειάζεστε απεγνωσμένα ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ναρκοληψίας.

Ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπό σας.

© depositphotos

Όταν τα βλέφαρά σας αρχίσουν να βαραίνουν, ρίξτε μερικές χούφτες παγωμένο νερό στο πρόσωπό σας. Θα ξυπνήσετε σε δευτερόλεπτα. Ένας άλλος τρόπος είναι να έχετε μια παγοκύστη στον καταψύκτη. Όποτε αισθάνεστε λίγο νωθροί, τοποθετήστε τη στο πίσω μέρος του λαιμού σας.

Ρίξτε κρύο νερό στους καρπούς σας.

© shutterstock

Αυτή η τεχνική έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το βρέξιμο του προσώπου και την χρησιμοποιείτε αν δεν θέλετε να καταστρέψετε το μακιγιάζ σας.

Κάντε μασάζ στα αυτιά.

© depositphotos

Αυτή είναι μια παλιά τεχνική ενός βουδιστή μοναχού για να αποφύγει την υπνηλία ενώ διαλογιζόταν – τσιμπήστε πολύ δυνατά τα αυτιά σας. Το πάτημα των ενεργών σημείων στο λοβό του αυτιού υποτίθεται ότι θα σας ξυπνήσει.

Δείτε ακόμη Βραδινός ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε καθημερινά, σύμφωνα με την ηλικία μας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χασμουρηθείτε με το ζόρι.

© depositphotos

Το χασμουρητό είναι ένας φυσικός τρόπος να κρυώσει το μυαλό μας. Όταν είμαστε κουρασμένοι ή βαριεστημένοι, η θερμοκρασία του εγκεφάλου μας αυξάνεται, οπότε το να χασμουρηθείτε είναι ένας τρόπος να εξουδετερώσετε αυτά τα αποτελέσματα! Μπορεί να το κάνετε άθελα μερικές φορές, αλλά στη συνέχεια να κάνετε 7-10 αναγκαστικές επαναλήψεις. Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει εγρήγορση στον εγκέφαλό σας.

Μασήστε κάτι.

© depositphotos

Κρατήστε το στόμα σας απασχολημένο, μασώντας κάτι με έντονη γεύση μέντας. Όσο πιο δυνατά, τόσο καλύτερο γιατί η αποτελεσματικότητα αυτού του κόλπου μπορεί να είναι θαυματουργή ώστε να σας ξυπνήσει. Εάν πεινάτε, πάρτε ένα σνακ (όπως μια σαλάτα ή ένα σάντουιτς), χωρίς ωμό κρεμμύδι, καθώς είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό και το φαγητό μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα και να σας νυστάξει!

Τεντώστε τους μυς σας.

brightside

Κάνοντας 20 push-ups ή απλώς προσπαθώντας να τεντώσετε κάθε μυ στο σώμα σας όσο πιο δυνατά γίνεται για 30 δευτερόλεπτα είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να ξυπνήσετε.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί εάν Δεν Κοιμάστε Αρκετά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Shiatsu,ιαπωνική άσκηση,αφαίρεση ρυτίδων ματιών,πόδι της χήνας,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Η Ιαπωνική Άσκηση του 1 Λεπτού που Αφαιρεί τις Ρυτίδες στα Μάτια

DIY πολυέλαιος με λουλούδια,DIY πολυέλαιος,DIY διακοσμητικό,DIY κατασκευές

DIY Καλοκαιρινός Πολυέλαιος με Λουλούδια