in ,

DIY Καλοκαιρινός Πολυέλαιος με Λουλούδια

DIY πολυέλαιος με λουλούδια,DIY πολυέλαιος,DIY διακοσμητικό,DIY κατασκευές
DIY Πολυέλαιος με Λουλούδια

Ένας πολυέλαιος λουλουδιών είναι η διακόσμηση που χρειάζεστε τώρα. Εξίσου πανέμορφος πάνω από ένα τραπέζι, σε ένα υπνοδωμάτιο ή έξω σε ένα αίθριο. Φτιαγμένος με ψεύτικα λουλούδια, ώστε να διαρκεί για πάντα, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φρέσκα λουλούδια για μια εκδήλωση. Μπορείτε ακόμη και να τυλίξετε μια γιρλάντα με φωτάκια για να το κάνετε έναν πραγματικό πολυέλαιο. Μοναδικά DIY Φωτιστικά Γραφείου

Θα χρειαστείτε
Συρμάτινο στεφάνι ανθοκομικής διαμέτρου 45 εκατοστών
Κορδέλα
Γιρλάντα φύλλων, 2 μέτρα περίπου
Σύρμα ανθοκομίας
Ψεύτικα λουλούδια
Κόφτης
Ταινία ανθοκομίας

Κόψτε τρία κομμάτια κορδέλα περίπου 90 εκατοστά το καθένα. Δέστε κάθε κορδέλα στο στεφάνι σε ίσα διαστήματα.

Πιάστε τα άκρα των τριών κομματιών της κορδέλας και δέστε τα κόμπο. Κρατήστε τον κόμπο και αφήστε το πλαίσιο να κρέμεται για να βεβαιωθείτε ότι είναι επίπεδο.

Τυλίξτε τη γιρλάντα φύλλων γύρω από το στεφάνι.

Δέστε το ένα άκρο του σύρματος ανθοκομίας στο στεφάνι. Στη συνέχεια, τυλίξτε το σύρμα γύρω από τη γιρλάντα για να τη στερεώσετε. Αφού τελειώσετε, κόψτε το σύρμα και δέστε το άκρο στο στεφάνι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για τα κρεμαστά άνθη, επιλέξτε λουλούδια με άνθη κατά μήκος όλου του κοτσανιού. Αυτό θα δημιουργήσει έναν πιο πλούσιο πολυέλαιο.

Κόψτε τα κοτσάνια με τον κοφτή, αφήνοντας περίπου 2,5 έως 5 περιθώριο από το σημείο που ξεκινάν τα άνθη.

Τυλίξτε ταινία ανθοκομίας γύρω από τη βάση του κοτσανιού. Αφού τυλίξετε μερικές φορές με την ταινία, κόψτε ένα κομμάτι σύρμα ανθοκομίας μήκους 10 εκατοστών και κολλήστε το ένα άκρο του στο κοτσάνι με την ταινία.

Δείτε ακόμη Πώς να Φτιάξετε Χάρτινα Φωτιστικά σε Στυλ ΙΚΕΑ

Στη συνέχεια, τυλίξτε το σύρμα γύρω στεφάνι και στρίψτε το για να δέσετε τα κρεμαστά άνθη.

Καθώς προσθέτετε επιπλέον κρεμαστά άνθη, κρατήστε τον πολυέλαιο για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε ισαπέχουσα απόσταση. Εάν χρησιμοποιείτε αληθινά λουλούδια, δέστε τα στο στεφάνι με τον ίδιο τρόπο.

Πάρτε τώρα τα μεγάλα λουλούδια και κόψτε τα κοτσάνια ώστε να έχουν 10 εκατοστά μήκος. Χάρη στα κοτσάνια τους από σύρμα, τα λουλούδια είναι εύκολο να στερεωθούν στο στεφάνι χωρίς να χρειάζεται κόλλα ή ταινία.

Το στεφάνι αποτελείται από τέσσερις ομόκεντρους κύκλους σύρματος. Είναι εύκολο να το ξεχάσετε μόλις καλυφθεί με το πράσινο. Περάστε το κοτσάνι του λουλουδιού μέσω δύο συρμάτων. Στη συνέχεια, λυγίστε πίσω το κοτσάνι και περάστε το κάτω από το άλλο σύρμα, τυλίγοντας το γύρω από αυτό. Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα μεγάλα λουλούδια γύρω από το στεφάνι, στραμμένα προς τα έξω. Εάν χρησιμοποιείτε αληθινά λουλούδια, χρησιμοποιήσετε ταινία ανθοκομίας για να στερεώσετε τα κοτσάνια στο στεφάνι.

Όπως και με τα μεγαλύτερα λουλούδια, κόψτε τα κοτσάνια στα μικρότερα λουλούδια ώστε να έχουν 10 εκατοστά μήκος.

Γεμίστε τα κενά σημεία με τα μικρότερα λουλούδια, τυλίγοντας τα κοτσάνια με τον ίδιο τρόπο γύρω από τα σύρματα του στεφανιού.

Για μια τελευταία πινελιά, περάστε τα κοτσάνια δύο ή τριών μικρών λουλουδιών μέσα από το άνοιγμα του κόμπου της κορδέλας και περιστρέψτε τα γύρω από την κορδέλα για να τα στερεώσετε.

Ο πολυέλαιος λουλουδιών είναι έτοιμος να κρεμαστεί και να προσθέσει γοητεία και ομορφιά σε κάθε χώρο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να φτιάξεις ψάθινα φωτιστικά από ψάθινα καλάθια.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα να μείνετε ξύπνιοι,χρήσιμα,συμβουλές

7 Κόλπα για να Μείνετε Ξύπνιοι

κίνδυνοι για γάτες,φροντίδα γάτας,συμβουλές για γάτες,χρήσιμα

8 Συνήθειες που Μπορούν να Βλάψουν τη Γάτα σας