in , , , ,

11 Εντυπωσιακά Κόλπα για Καθημερινά Προβλήματα που θα θα εξοικονομήσουν χρήματα αλλά και θα σας λύσουν τα χέρια

κόλπα,καθημερινότητα,συμβουλές,χρήσιμα
11 Έξυπνα Κόλπα για Καθημερινά Προβλήματα

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι πάντα αναζητούν τρόπους για να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη. Με τα καθημερινά προβλήματα και τις ατελείωτες υποχρεώσεις, τα κόλπα που μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα είναι περιζήτητα. Επιπλέον, μας δίνουν μια αίσθηση ανεξαρτησίας όταν είμαστε σε θέση να διορθώσουμε τα προβλήματα μόνοι μας. 14 Αλάνθαστα Κόλπα για την Καθημερινότητα που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε νωρίτερα

Χρησιμοποιήστε φύλλα στεγνωτήριου για να απωθήσετε τα έντομα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com, © Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Τα φύλλα στεγνωτηρίου έχουν την ικανότητα να αποκρούουν τα έντομα, σύμφωνα με πείραμα. Στη δοκιμή, οι σκνίπες (ή η οικογένεια των εντόμων που περιλαμβάνουν μύγες και κουνούπια) απελευθερώθηκαν σε δύο θαλάμους. Το ένα είχε υγρά μέσα και το άλλο είχε ένα φύλλο στεγνωτηρίου. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 45% των σκνιπών που συλλέχθηκαν στο τέλος προέρχονταν από τον θάλαμο με τα υγρά μέσα, ενώ μόνο το 18% προέρχονταν από το φύλλο.

Μαρκάρετε στους αντίχειρές σας για να ράψετε μια ευθεία γραμμή.

Μικρές και γρήγορες επιδιορθώσεις ραψίματος μπορούν να γίνουν με το χέρι, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί ένα τέλεια ίσιο σχέδιο με κλωστή. Ευτυχώς, υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο που θα κάνει τις βελονιές σας να φαίνονται καλύτερα. Απλώς σχεδιάστε δύο γραμμές στον αντίχειρά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εξωτερικό για να ευθυγραμμιστεί με την άκρη του υφάσματος και το εσωτερικό ως δείκτη για το σημείο που πρέπει να ευθυγραμμιστεί η κλωστή.

Αποφύγετε τη σπατάλη τροφίμων κρατώντας σημειώσεις στην καταψύκτη.

© Invisibeth / Reddit

Με τη βοήθεια ενός μαρκαδόρου που σβήνει, μπορείτε να φτιάξετε μια λίστα στην πόρτα του καταψύκτη και να σημειώσετε ποια και πόσα τρόφιμα είναι αποθηκευμένα μέσα. Μπορείτε επίσης να γράψετε την ημερομηνία κατά την οποία τοποθετήθηκαν. Αυτή η μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τη σπατάλη τροφίμων, επειδή δεν θα καταλήξετε να αγοράσετε περιττά αποθέματα.

Βελτιώστε την πρόσβαση στο ψυγείο με τη βοήθεια περιστρεφόμενου δίσκου σερβιρίσματος.

© j****l99 / Reddit

Όταν γεμίζετε το ψυγείο, τα παλαιότερα τρόφιμα σπρώχνονται μέχρι το πίσω μέρος και χάνονται μέχρι να τα ξεθάψουμε ξανά (συνήθως μετά από πολύ καιρό.) Μερικές φορές, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να τα βγάλουμε όλα στο μπροστινό μέρος για να φτάσετε κάτι από πίσω.

Η τέλεια λύση σε αυτό το δίλημμα είναι ένας περιστρεφόμενος δίσκος σερβιρίσματος. Όχι μόνο σας βοηθά να οργανώσετε τα τρόφιμα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα. Και είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιήστε έναν αποφλοιωτή για ομοιόμορφες φέτες τυριού.

© Avantgardeaclue13 / Reddit

Μπορείτε να δοκιμάσετε να «κόψετε» το κομμάτι του τυριού με έναν αποφλοιωτή λαχανικών αντί για ένα μαχαίρι. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και θα έχετε λεπτές, ομοιόμορφες φέτες. Δεν χρειάζονται ειδικά κόλπα, απλά το ξεφλουδίζετε όπως θα κάνατε με μια πατάτα.

Δείτε 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Βγάλτε λάστιχο σιλικόνης από μαλλιά με ένα εργαλείο ραπτικής.

© BeneficialMatter6523 / Reddit

Αυτές οι μικροσκοπικές λωρίδες είναι ιδανικές για λεπτά μαλλιά, αλλά το να τις βγάλετε είναι μια ταλαιπωρία. Ο κοφτής νημάτων, το οποίο είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την κοπή και την αφαίρεση βελονιών, μπορεί να σας σώσει από τον πόνο που προκαλείται από το τράβηγμα των λάστιχων μαλλιών από το κεφάλι σας. Απλώς περάστε προσεκτικά το γάντζο κάτω από το λάστιχο και κόψτε το για να ελευθερώσετε τα μαλλιά σας.

Βάλτε ταινία γύρω από το νυχοκόπτη για να μαζέψετε τα κομμένα νύχια.

© B_lovedobservations / Reddit

Η αυτοκόλλητη ταινία εμποδίζει τα κομμένα νύχια να σκορπίσουν στο πάτωμα.

Ενισχύστε τον ήχο του κινητού σας με μια κούπα ή ένα ποτήρι.

brightside

Μερικές φορές, τα ενσωματωμένα ηχεία του κινητού τηλεφώνου δεν είναι αρκετά δυνατά, ειδικά αν βρίσκεστε κάπου με πολύ θόρυβο. Αλλά αντί να αγοράζετε ηχεία Bluetooth, μπορείτε απλά να βάλετε το τηλέφωνο μέσα σε ένα άδειο ποτήρι ή πορσελάνινη κούπα. Αυτό θα κάνει τα ηχητικά κύματα να αναπηδήσουν και να ενισχυθούν.

Ξεβουλώστε την κεφαλή του ντους βυθίζοντάς την σε ξύδι.

brightside

Οι κεφαλές ντους, όταν δεν καθαρίζονται τακτικά, μπορούν να συσσωρεύσουν βρωμιά, μέταλλα και βακτήρια. Αντί να την αποσυναρμολογήσετε και να καθαρίσετε τα εσωτερικά μέρη με το χέρι, μια γρήγορη λύση είναι να γεμίσετε μισή πλαστική σακούλα με ξύδι και στη συνέχεια να την τυλίξετε γύρω από την κεφαλή του ντους.

Βεβαιωθείτε ότι η κεφαλή είναι πλήρως βουτηγμένη και δέστε την με ένα λαστιχάκι. Αφήστε για περίπου μια ώρα και το ξύδι θα διαλύσει όσα έχουν μαζευτεί μέσα. Μετά, αφαιρέστε τη σακούλα, τρίψτε το κεφάλι με μια βούρτσα για να καθαρίσετε την υπολειπόμενη βρωμιά και αφήστε το ντους να τρέξει με ζεστό νερό για λίγα λεπτά ή μέχρι να ξεπλυθεί τελείως.

Χρησιμοποιήστε βερνίκι νυχιών για να φτιάξετε μια σπασμένη σίτα πόρτας ή παραθύρου.

© oliverdelahaye / Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Αυτές οι σίτες βοηθούν στο μπλοκάρισμα των εντόμων ή των αερομεταφερόμενων ρύπων και ένα μικρό σκίσιμο μπορεί να τις καταστρέψει. Αλλά προτού αγοράσετε μια καινούργια, αν είναι απλώς ένα μικρό σκίσιμο, σκεφτείτε να το σφραγίσετε με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών. Μπορεί να λειτουργήσει ως κόλλα για μικρές τρύπες και το διαυγές χρώμα της θα την κάνει απαρατήρητη.

Εξοικονομήστε νερό βάζοντας πέτρες μέσα στο καζανάκι της τουαλέτας.

brightside

Πριν πετάξετε χρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια, δοκιμάστε αυτό το κόλπο που σας εξοικονομεί έως και 40 λίτρα νερού την ημέρα. Γεμίστε το μπουκάλι με βότσαλα ή πέτρες και νερό και μετά τοποθετήστε το μέσα στο καζανάκι. Βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζει κανένα μηχανικό μέρος.

Αυτό το κόλπο θα κάνει το καζανάκι σας να γεμίσει με λιγότερο νερό, πράγμα που σημαίνει λιγότερη σπατάλη νερού. Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα, θα βοηθήσετε και το περιβάλλον.

Δείτε επίσης 15 Κόλπα που Αλλάζουν την Καθημερινότητά σας προς το Καλύτερο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβλαβή καθημερινά πράγματα,συμβουλές υγείας,υγεία

11 Καθημερινά Πράγματα που Μπορούν Σιγά Σιγά να σας Βλάψουν

επιλογή καλοκαιρινών φρούτων,επιλογή καλοκαιρινών λαχανικών,συμβουλές για φρούτα,συμβουλές για λαχανικά,χρήσιμα

Πώς να Επιλέξετε Σωστά Καλοκαιρινά Φρούτα και Λαχανικά