in , , , ,

10 Εύκολες Συμβουλές για να Χάσετε Βάρος εάν Τεμπελιάζετε

10 Εύκολες Συμβουλές για να Χάσετε Βάρος εάν Τεμπελιάζετε
10 Εύκολες Συμβουλές για να Χάσετε Βάρος εάν Τεμπελιάζετε

Οι περισσότεροι θέλουν να είναι αδύνατοι και γυμνασμένοι, αλλά οι περισσότερες δίαιτες είναι βασανιστικές και η επίδρασή τους εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Εκτός αυτού, με τον ασταμάτητο ρυθμό ζωής και την υπερβολική εργασία, η άσκηση φαντάζει πολυτέλεια. Αλλά μην πέσετε σε απόγνωση! Βρήκαμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε μερικά κιλά χωρίς προσπάθεια, χωρίς δίαιτες και χωρίς ασκήσεις. Έξυπνα κόλπα για πιο γρήγορο αδυνάτισμα

Συμβουλές για να Χάσετε Βάρος: Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό.

10 Εύκολες Συμβουλές για να Χάσετε Βάρος εάν Τεμπελιάζετε

Ξέρετε ότι το νερό είναι ζωή. Αλλά πιθανότατα δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για το μεταβολισμό εάν το πιείτε τη σωστή στιγμή. Είναι καλύτερο να πίνετε 1-2 ποτήρια νερό 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα. Με αυτόν τον τρόπο, οι μεταβολικές διαδικασίες θα έχουν μια νέα αρχή και το στομάχι θα γεμίσει εν μέρει, βοηθώντας σας να τρώτε λιγότερο. Επίσης, θα μειώσει τις λιγούρες και θα σας αποτρέψει από εισβολή στο ψυγείο.

Συμβουλές για να Χάσετε Βάρος: Δώστε προσοχή στο φαγητό σας.

Κάντε ένα μικρό τελετουργικό. Πραγματικά δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Καθίστε στο τραπέζι, μην βιαστείτε, μην προσπαθήσετε να κάνετε πολλές εργασίες, μην σκεφτείτε προβλήματα, μην παρακολουθείτε τηλεόραση και μην μιλάτε στο τηλέφωνο. Είναι μόνο εσείς και το φαγητό σας. Προσέξτε τι τρώτε και πώς το κάνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να γευτείτε καλυτέρα το φαγητό σας και θα φάτε πολύ λιγότερο. Φάτε όσο πιο αργά μπορείτε.

Χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πιάτο και τσοπ στικς.

Για να αποφύγετε να σκεφτείτε το μέγεθος της μερίδας σας, πάρτε ένα μικρότερο πιάτο και φάτε μόνο την ποσότητα που μπορεί να χωρέσει. Όταν χρησιμοποιείτε τσοπ στικς, τρώτε πιο αργά και αυτό θα σας βοηθήσει να χορτάσετε με μικρότερη ποσότητα φαγητού. Εάν έχετε προβλήματα με τσοπ στικς, απλώς χρησιμοποιήστε ένα μικρό κουτάλι.

Κοιμηθείτε περισσότερο.

Τώρα έχετε την τέλεια δικαιολογία να μείνετε στο κρεβάτι για περισσότερο, καθώς είναι μέρος της διατροφής σας. Εάν κοιμάστε, δεν τρώτε. Εκτός αυτού, ένας καλός ύπνος έχει μεγάλο αντίκτυπο στον καλό μεταβολισμό και στα επίπεδα ορμονών που σας βοηθούν να παραμείνετε σε φόρμα. Και δεν κάνετε τίποτα ενώ κοιμάστε γιατί το σώμα σας καίει μεταξύ 50 και 100 θερμίδων ανά ώρα.

Κοιμηθείτε στο κρύο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εδώ είναι να κλείσετε τη θέρμανση ή να ανοίξετε το παράθυρο. Έρευνα λέει ότι ο ύπνος σε θερμοκρασία 19 ° C βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από θερμίδες καθώς καίει λίπος για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Τοπικό αδυνάτισμα στην περιφέρεια: Αυτά είναι τα 10 tips του ειδικού

Προσθέστε τροφές που καίνε το λίπος.

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε το συνηθισμένη διατροφή σας. Απλώς προσθέστε σολομό, αυγά, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, καυτερή πιπεριά και πράσινο τσάι. Θα σας βοηθήσουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού και στην πιο αποτελεσματική καύση λίπους.

Ξεχάστε τις απαγορεύσεις.

Αν θέλετε να φάτε ένα μπισκότο ή λίγη σοκολάτα, κάντε το. Απλώς φάτε ένα αντί για 3 ή 5 και φάτε το πρωί για να έχετε αρκετό χρόνο για να κάψετε όλες αυτές τις θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι αυστηρές απαγορεύσεις δεν είναι καλές καθώς προκαλούν άγχος και κατά συνέπεια, υψηλότερο επίπεδο κακών ορμονών. Άλλωστε, κατηγορείτε τον εαυτό σας εάν τις παραβείτε.

Βουρτσίστε τα δόντια σας.

Συνηθίστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να καταναλώσετε ακόμη μια μερίδα φαγητού. Πρώτον, επειδή δεν έχει πολύ νόστιμη γεύση όταν έχετε γεύση μενθόλης στο στόμα σας. Δεύτερον, επειδή είσαστε πολύ τεμπέληδες για να βουρτσίσετε τα δόντια μας πολλές φορές μετά από κάθε γεύμα, σωστά;

Γελάστε.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Obesity, όταν γελάμε, οι ενεργειακές μας ανάγκες αυξάνονται έως και 20%. Εκτός αυτού, ασκεί τους κοιλιακούς μυς.

Χρησιμοποιήστε ζεστές κομπρέσες.

Ακολουθεί μια μέθοδος που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή διαβάζετε ένα βιβλίο. Η θέρμανση σας κάνει να ιδρώνετε και έτσι θα απαλλαγείτε από περιττά υγρά στο σώμα. Χρησιμοποιήστε ζεστές κομπρέσες εάν θέλετε να αδυνατίσετε συγκεκριμένα τμήματα του σώματός σας. Μεταξύ των πιο δημοφιλών είναι κομπρέσες με αλάτι ή τζίντζερ. Για να αυξήσετε το αποτέλεσμα και να διατηρήσετε την κομπρέσα ζεστή περισσότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι μαλλιών.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Δίαιτα για λαίμαργους: εβδομαδιαίο πρόγραμμα και συμβουλές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY σπίτι για μέλισσες,DIY κατασκευές κήπου,για τον κήπο,διακόσμηση κήπου,κατασκευές ξύλου

Πώς θα φτιάξεις ένα Σπίτι για Μέλισσες Οσμία

Φτιάξε ένα Dye Ombre Καλοκαιρινό Φόρεμα και εντυπωσίασέ τους όλους

Φτιάξε ένα Dye Ombre Καλοκαιρινό Φόρεμα και εντυπωσίασέ τους όλους