in , , , , ,

10 Είδη Γκαρνταρόμπας που Πρέπει να Αγοράσετε ένα Μέγεθος Μεγαλύτερο

είδη γκαρνταρόμπας σε μεγαλύτερο μέγεθος,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,χρήσιμα
είδη γκαρνταρόμπας σε μεγαλύτερο μέγεθος,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,χρήσιμα

Υπάρχουν μερικά είδη γκαρνταρόμπας πρέπει να αγοράσετε ένα νούμερο μεγαλύτερα ώστε να αποφευχθούν προβλήματα φθοράς και να σας ταιριάζουν καλύτερα. 9 Γρήγορα Κόλπα για να Επιλέξετε το Σωστό Μέγεθος Ρούχων σε Κατάστημα

Κοντομάνικη μπλούζα

© Depositphotos.com

Τα απλά κοντομάνικα βαμβακερά μπλουζάκια είναι καλύτερο να τα αγοράζετε ένα νούμερο μεγαλύτερα. Στη συνέχεια, ενώ στεγνώνετε το μπλουζάκι, δεν θα φοβάστε μην μπει και ότι θα πρέπει να αγοράσετε ένα καινούργιο. Και για να ισορροπήσετε την εμφάνισή σας με ένα φαρδύ μπλουζάκι, μπορείτε να φορέσετε κάτι που να ταιριάζει στο κάτω μέρος.

Πουκάμισο

© Depositphotos.com

Τα πουκάμισα κατασκευάζονται συχνά από φυσικά υφάσματα, επομένως τείνουν επίσης να συρρικνώνονται, αν και όχι τόσο όσο τα μπλουζάκια. Αλλά το πρόβλημά είναι ότι δεν μπορείτε να ξέρετε εκ των προτέρων πού ακριβώς μικρύνει – στα μανίκια, τον γιακά ή τους ώμους.

Εφαρμοστό φόρεμα

© Depositphotos.com

Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει σε ένα εφαρμοστό φόρεμα είναι το περίγραμμα των εσωρούχων. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να αγοράσετε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μια πιο χαλαρή εφαρμογή θα αγκαλιάσει τις καμπύλες του σώματός σας χωρίς αδικαιολόγητη πίεση και δεν θα τονίζει. Επιτρέπει επίσης στο σώμα να «αναπνέει».

Μάλλινο πουλόβερ

© Depositphotos.com

Πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν σίγουρα – τα μάλλινα πουλόβερ συρρικνώνονται, και αρκετά έντονα, εάν κατά λάθος ή εν αγνοία σας κάνετε λάθος στο πλύσιμο. Επομένως, είναι καλύτερο να πάρετε ένα πιο μεγαλύτερο νούμερο.

Καμπαρντίνα

© Depositphotos.com

Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να φοράτε αδιάβροχο ή καμπαρντίνα την άνοιξη, κατά τις αλλαγές θερμοκρασίας, όταν μπορείτε να φορέσετε ένα ελαφρύ μπλουζάκι ή φόρεμα κάτω από αυτό, αξίζει να προτιμήσετε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Θα είναι για κρύο καιρό, όταν από κάτω θα υπάρχουν επιπλέον στρώματα ρούχων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μέγεθος για Ρούχα Διαδικτυακά

Κάλτσες

© Depositphotos.com

Το πιο συχνά κύριο υλικό των καλτσών είναι το βαμβάκι. Επομένως, θα πρέπει να αγοράζετε μεγαλύτερο μέγεθος για να μην γίνονται μπαίνουν μετά το πλύσιμο και να μην επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια με λάστιχο που πιέζει.

Μπλέιζερ

© Depositphotos.com

Ένα μπλέιζερ σε ένα μεγαλύτερο μέγεθος, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να το φορέσετε όχι μόνο με τον συνηθισμένο τρόπο, ως στοιχείο επαγγελματικής ένδυσης, αλλά και, για παράδειγμα, μαζί με ένα μακρύ φόρεμα. Αυτό θα κάνει την εμφάνισή σας πιο μοντέρνα.

Αμάνικο φόρεμα

© Depositphotos.com

Ένα αμάνικο φόρεμα είναι ένα άλλο ρούχο που μπορεί να συρρικνωθεί όταν πλένεται. Επομένως, μπορείτε να το πάρετε ένα μέγεθος μεγαλύτερο για να μην χάσετε μερικά εκατοστά από το μήκος του στριφώματος ή οπουδήποτε αλλού.

Τζιν μπουφάν

© Depositphotos.com

Δεν πρέπει να πάρετε ένα υπερμέγεθες τζιν μπουφάν, γιατί υπάρχει κίνδυνος η εμφάνιση σας να είναι πολύ τετράγωνη. Αλλά μπορείτε ένα νούμερο παραπάνω, γιατί ένα φούτερ ή πολλές στρώσεις ρούχων πρέπει να χωράνε άνετα κάτω από ένα τζιν μπουφάν.

Γόβες

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Όταν επιλέγετε το μέγεθος τέτοιων παπουτσιών, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι, ανάλογα με το ύψος των τακουνιών, το πόδι σας θα κινηθεί προς τα εμπρός. Επομένως, τα παπούτσια πρέπει να αγοράζονται κατά μισό νούμερο μεγαλύτερα εάν το ύψος των τακουνιών είναι 5-7 εκατοστά και ένα μέγεθος ή ένα και μισό περισσότερο – με ύψος τακουνιού 10 εκατοστά ή περισσότερο.

Δείτε επίσης 10 Μυστικά για τα Καταστήματα Ρούχων που δεν γνωρίζετε και θα σας φανούν χρήσιμα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξεφλούδισμα σύκων,χρήσιμα

Πώς να Ξεφλουδίσετε Σύκα

μύθοι για τα μαλλιά,υγιή μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά

11 Μύθοι που μας Εμποδίζουν να Εχουμε Μακριά και Υγιή Μαλλιά