in , , , ,

10 Μυστικά για τα Καταστήματα Ρούχων που δεν γνωρίζετε και θα σας φανούν χρήσιμα!

μυστικά καταστημάτων ρούχων,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,χρήσιμα
10 Μυστικά για τα Καταστήματα Ρούχων

Τα καταστήματα ρούχων χρησιμοποιούν συχνά κόλπα για να μας κάνουν να ξοδεύουμε περισσότερα, οπότε ανακαλύψαμε μερικά μυστικά τους. Τα μυστικά των Zara: Τι γίνονται τα λερωμένα ρούχα και άλλα 21 πράγματα που οι πελάτες δεν γνωρίζουν

Οι εκπτώσεις ωφελούν τα καταστήματα και όχι τους πελάτες.

© depositphotos, © depositphotos

Οι εκπτώσεις είναι ένα μέσο που σας κάνει να αγοράσετε πράγματα που δεν είχατε καν σκεφτεί να αγοράσετε αρχικά. Πολλοί δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό βλέποντας μια έκπτωση. Τι αφορούν όμως στην πραγματικότητα οι εκπτώσεις;

  • Μερικές φορές, τα καταστήματα αυξάνουν τεχνητά τις τιμές λίγο πριν τις εκπτώσεις για να το ανακοινώσουν αργότερα και να προσελκύσουν πελάτες.
  • Οι διαφημίσεις και οι βιτρίνες καταστημάτων μπορούν να ισχυρίζονται εκπτώσεις έως και 70%, αλλά θα βρείτε τέτοια έκπτωση μόνο σε ένα μόνο είδος. Για όλα τα άλλα, οι τιμές μειώνονται όχι περισσότερο από 10%.

Παρόμοια μεγέθη μπορεί να είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά ανάλογα με τη μάρκα.

© depositphotos

Διαφορετικοί κατασκευαστές έχουν διαφορετικές κλίμακες μεγέθους. Ορισμένες εταιρείες «μειώνουν» τεχνητά το μέγεθος των ρούχων τους για να τα αγοράσουν πιο εύκολα οι γυναίκες πελάτες.

Η συνεργασία με έναν διάσημο σχεδιαστή δεν εγγυάται την ποιότητα.

© depositphotos

Οι μεγάλες μάρκες δημιουργούν μερικές φορές ρούχα φτιαγμένα με γνωστούς σχεδιαστές. Στόχος τους είναι να κάνουν τους πελάτες να πληρώνουν περισσότερα για αποκλειστικά αντικείμενα. Ωστόσο, το μόνο αποκλειστικό για αυτά είναι η περιορισμένη έκδοσή τους και η ποιότητα τέτοιων ρούχων δεν είναι καθόλου καλύτερη από τα υπόλοιπα.

Το τμήμα εκπωσεων φαίνεται τόσο άτακτο επίτηδες.

© depositphotos

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς όλα τα ρούχα σε ένα κατάστημα είναι όμορφα διπλωμένα ενώ στο τμήμα εκπτώσεων είναι το απόλυτο χάος με τα πράγματα στοιβαγμένα σε σωρούς; Αυτό γίνεται επίτηδες για να κάνει έναν πελάτη να αισθάνεται χαρούμενος που βρήκε μια ωραία ευκαιρία σε αυτό το χάλι και να το αγοράσει αμέσως.

Επιβλαβείς χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ρούχων.

© depositphotos, © depositphotos

Ακόμα κι αν ένα αντικείμενο φέρει την ετικέτα “100% φυσικό”, μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας. Η κατασκευή ρούχων περιλαμβάνει χημικές ουσίες που δεν μπορούν να αναγνωριστούν χωρίς τις κατάλληλες εργαστηριακές δοκιμές. Ορισμένες επιβλαβείς ουσίες βοηθούν το χρώμα ή την υφή ενώ άλλες προστατεύουν τα ρούχα από έντομα και μούχλα. Να πλένετε πάντα τα καινούργια ρούχα πριν τα φορέσετε. Θα μειώσει την ποσότητα των επικίνδυνων χημικών ουσιών και θα σας κρατήσει ασφαλείς σε περίπτωση που έχει παραμείνει μια μόλυνση από κάποιον προηγούμενο πελάτη που το δοκίμασε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη ΙΚΕΑ: Τα 14 μυστικά για τα ΙΚΕΑ που δεν θα σας πει κάνενας υπάλληλος

Τα συνθετικά κοστίζουν το ίδιο με τα φυσικά υφάσματα.

© depositphotos, © depositphotos

Οι κατασκευαστές συχνά υπερκοστολογούν τα συνθετικά ρούχα για να δώσουν στους πελάτες ένα κίνητρο να αγοράσουν πιο ακριβά είδη από φυσικά υφάσματα. Ο πελάτης πιστεύει ότι μια βαμβακερή ή μάλλινη μπλούζα δεν είναι τόσο ακριβή σε σύγκριση με μια συνθετική και την αγοράζει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα επώνυμα ρούχα είναι χειρότερης ποιότητας στα εκπτωτικά καταστήματα από τα ίδια είδη σε μπουτίκ.

© depositphotos, © depositphotos

Προσπαθώντας να εξοικονομήσουν χρήματα, πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν σε εκπτωτικά καταστήματα για επώνυμα ρούχα και αξεσουαρ. Ωστόσο, μοιάζουν μόνο σαν να είναι από συλλογές σχεδιαστών. Οι επώνυμες μάρκες συχνά κατασκευάζουν ρουχα από φθηνά υλικά ειδικά για εκπτωτικά καταστήματα για να εχουν κέρδος από όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα ρούχα τους σε ακριβές μπουτίκ.

Κακής ποιότητας ρούχα.

© depositphotos

Οι γονείς μας μας έχουν αφήσει ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε ακόμα. Τα σημερινά ρούχα, ωστόσο, είναι συχνά κακής ποιότητας: κακές βελονιές, κακοτυπωμένες εικόνες, φτηνά πλαστικά εξαρτήματα κ.λπ. Αυτός είναι ακριβώς ο στόχος των κατασκευαστών: να κάνουν τα πράγματα γρήγορα και φθηνά, ώστε να τα αγοράζουμε πιο συχνά.

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

© depositphotos, © depositphotos

Ο καιρός που υπήρχαν μόνο δύο εποχές μόδας, άνοιξη/καλοκαίρι και φθινόπωρο/χειμώνας, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές ρούχων έχουν υιοθετήσει τις μικρο-τάσεις. Νέα μοντέρνα ρούχα και αξεσουαρ εμφανίζονται στα καταστήματα σχεδόν κάθε εβδομάδα, οπότε θέλετε περισσότερα και ξοδεύετε περισσότερα.

Δείτε επίσης 11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 29

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 καθημερινά λάθη που καταστρέφουν την κουζίνα σας χωρίς να το καταλαβαίνετε και πως να τα διορθώσετε

10 καθημερινά λάθη που καταστρέφουν την κουζίνα σας χωρίς να το καταλαβαίνετε και πως να τα διορθώσετε

αποθήκευση σοφίτας,ιδέες αποθήκευσης σοφίτας,συμβουλές αποθήκευσης,οργάνωση σοφίτας,χρήσιμα

25 Ιδέες Αποθήκευσης Σοφίτας