Κάθε άνθρωπος ξέρει τι είναι το φαστ φουντ και ο ρυθμός της σύγχρονης ζωής μας σπρώχνει συχνά σε αυτό. Υπάρχουν μερικά μυστικά των φαστ φουντ που το προσωπικό δεν θα αποκαλύψει ποτέ ώστε να επιλέγετε συχνά αυτό το είδος φαγητού. Τα μυστικά των Zara: Τι γίνονται τα λερωμένα ρούχα και άλλα 21 πράγματα που οι πελάτες δεν γνωρίζουν
Η καλύτερη ώρα για φαστ φουντ.
Η ιδανική ώρα για να πάτε σε ένα φαστ φουντ είναι τις λεγόμενες «ώρες με κίνηση» (η ώρα μεταξύ 11:00 π.μ. και 13:00 μ.μ. και μεταξύ 6:00 μ.μ. και 8:00 μ.μ.). Δεν είναι εύκολο να βρείτε τραπέζι, αλλά τότε σερβίρεται φρέσκο φαγητό.
Αν θέλετε φρέσκες τηγανιτές πατάτες, παραγγείλετε χωρίς αλάτι.
Οι τηγανιτές πατάτες αλατίζονται αμέσως μετά το μαγείρεμα μιας ολόκληρης παρτίδας και το προσωπικό θα πρέπει να ετοιμάσει μια νέα ανάλατη μερίδα ειδικά για εσάς.
Η μυρωδιά από την κουζίνα είναι μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ.
Περνώντας από κάποιο φαστ φουντ, είναι δύσκολο να αντισταθείτε στη δελεαστική μυρωδιά του νόστιμου φαγητού. Αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Πολλά εστιατόρια φροντίζουν ώστε η μυρωδιά της κουζίνας να φτάνει στη μύτη των ανθρώπων έξω. Ορισμένα αφήνουν τις πόρτες της κουζίνας ανοιχτές επίτηδες.
Η κόκα κόλα είναι φθηνότερη από το τσάι γιατί διεγείρει την όρεξη.
Στα φαστ φουντ, τα αναψυκτικά είναι συνήθως φθηνότερα από το τσάι. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν οι άνθρωποι να αγοράζουν περισσότερα αναψυκτικά: είναι αδύνατο να ξεδιψάσετε με ένα και θα αγοράσετε ξανά και ξανά. Επίσης, το διοξείδιο του άνθρακα διεγείρει την όρεξη.
Οι τηγανιτές πατάτες περιέχουν 19 συστατικά.
Η θρυλική γεύση των τηγανητών πατατών φαστ φουντ επιτυγχάνεται με την ανάμειξη περίπου 20 συστατικών. Οι πατάτες είναι το βασικό. Τα άλλα 18 είναι μερικά λίπη, πρόσθετα και ενισχυτικά γεύσης, καθιστώντας αυτό το φαγητό όχι εντελώς ακίνδυνο.
Δείτε ακόμη 11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε
Δεν είναι η καλύτερη απόφαση να πάτε σε φαστ φουντ μόλις ανοίξει.
Μην πηγαίνετε σε φαστ φουντ αμέσως μετά το άνοιγμά τους: καθαρίζουν τον εξοπλισμό της κουζίνας τους με επιθετικές χημικές ουσίες που μπορούν να παραμείνουν σε μηχανές κουζίνας και πάγκους και να πάνε κατευθείαν στο φαγητό σας.
Το φαστ φουντ σήμερα είναι πολύ πιο θερμιδικό από ό,τι πριν από 30 χρόνια.
Σήμερα οι μερίδες των φαγητών έχουν αυξηθεί, το ίδιο και η ποσότητα των θερμίδων σε αυτά. Για παράδειγμα, ένα cheeseburger περιέχει 75% περισσότερες θερμίδες σε σύγκριση με τον «προκάτοχό» του από τη δεκαετία του 1980. Πριν από 20 χρόνια, οι τηγανητές πατάτες ήταν 2 φορές λιγότερο θερμιδικές.
Η ποσότητα ζάχαρης σε ένα μιλκσέικ ξεπερνά την ημερήσια πρόσληψη κατά 2-3 φορές.
Ένα μιλκσέικ είναι ένα από τα κλασικά είδη σε φαστ φουντ. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το καλοκαίρι. Η συνιστάμενη ημερήσια πρόσληψη ζάχαρης είναι περίπου 28-56 γρ., ενώ ένα μιλκσέικ περιέχει περίπου 85 γρ. ζάχαρη.
Όλα είναι πιο νόστιμα όταν τρωτε με τα χέρια.
Ξέρετε γιατί δεν υπάρχουν πιρούνια και μαχαίρια στα φαστ φουντ; Μια πιθανή απάντηση είναι ότι όταν ένα άτομο τρώει με τα χέρια, απολαμβάνει περισσότερη ευχαρίστηση και, ως εκ τούτου, τρώει περισσότερο.
Οι μηχανές αναψυκτικών είναι τρομερά βρώμικες.
Οι μηχανές αναψυκτικών σε φαστ φουντ είναι δύσκολο να πλυθούν. Φανταστείτε πόσα βακτήρια, μικρόβια και μούχλα υπάρχουν. Το ζαχαρούχο περιβάλλον δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες για αυτά.
Δείτε επίσης 12 Μυστικά που η Βιομηχανία Τροφίμων Δεν Θέλει να Γνωρίζετε