in , , ,

14 Απαραίτητα Κόλπα για Όσους Αγαπούν ένα Καθαρό Σπίτι

κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα
14 Απαραίτητα Κόλπα για Όσους Αγαπούν ένα Καθαρό Σπίτι

Μερικά απαραίτητα κόλπα για να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και, επιπλέον, όλα είναι πολύ γρήγορα και εύκολα. 10 Χρήσιμα Κόλπα για τις Δουλειές του Σπιτιού που θα σας κάνουν τη ζωή εξαιρετικά εύκολη

Φούρνος μικροκυμάτων

14 Απαραίτητα Κόλπα για Όσους Αγαπούν ένα Καθαρό Σπίτι

Ρίξτε λίγο υγρό πιάτων σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι και μετά τρίψτε το σε κάτι για να έχετε μια καλή ποσότητα αφρού. Βάλτε το σφουγγάρι στο φούρνο μικροκυμάτων, ενεργοποιήστε τον στην ελάχιστη ισχύ για 30 δευτερόλεπτα. Ανοίξτε την πόρτα και σκουπίστε τον φούρνο μικροκυμάτων από μέσα. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθαρισμός του φούρνου μικροκυμάτων δεν είναι μόνο πολύ πιο εύκολος, αλλά θα βοηθήσει επίσης να αφαιρέσετε τυχόν άσχημες μυρωδιές και μικρόβια που έχουν κολλήσει στο σφουγγάρι.

Στρώματα

Με το πέρασμα του χρόνου, όλα τα στρώματα λερώνονται. Για να φαίνονται σαν καινούργια χρειάζεται απλώς να τα πασπαλίσετε με μαγειρική σόδα, να την αφήσετε για μερικές ώρες και μετά να το σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα. Όλα τα ίχνη βρωμιάς και μυρωδιών θα εξαφανιστούν. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί και με έναν παλιό καναπέ.

Ξύλινες σανίδες κοπής

Ο συνδυασμός αλατιού και λεμονιών είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον καθαρισμό ξύλινων σανίδων κοπής. Αφού καλύψετε τη σανίδα με αλάτι και τη σκουπίσετε με ένα κομμένο λεμόνι, απλά ξεπλύνετε με λίγο ζεστό νερό.

Φρυγανιέρα

Με τη βοήθεια μιας παλιάς οδοντόβουρτσας, μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα όλα τα δυσπρόσιτα σημεία της φρυγανιέρας.

Βρύσες

Εάν σκουπίσετε την επιφάνεια μιας βρύσης με λίγο κηρόχαρτο, οι λεκέδες νερού δεν θα εμφανιστούν σε αυτήν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σίδερο

Απλώστε λίγο χαρτί στη σιδερώστρα και στη συνέχεια ρίξτε λίγο αλάτι πάνω του. Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση θερμότητας στο σίδερο στο μέγιστο, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει νερό σε αυτό και ότι η λειτουργία “ατμού” είναι απενεργοποιημένη. Περάστε το καυτό σίδερο πάνω από το αλάτι για να απαλλαγείτε από τη βρωμιά.

Ασημικά

Ένα κομμάτι κιμωλίας τυλιγμένο σε γάζα τοποθετημένο στο συρτάρι ή το κουτί με τα ασημικά σας μπορεί να αποτρέψει το χάσιμο της γυαλάδα τους ή να λερωθούν μόνιμα.

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα για να Καθαρίσετε το Μπάνιο ώστε να μην Τρίβετε για Ώρες

Ρούχα

Είναι εύκολο να απαλλαγείτε από λεκέδες λαδιού στα ρούχα χρησιμοποιώντας θρυμματισμένη κιμωλία. Απλώς τρίψτε την κιμωλία στον λεκέ και σε λίγες ώρες θα απορροφήσει πλήρως το λάδι. Αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική για φρέσκους λεκέδες.

Περσίδες

Το καθάρισμα των περσίδων μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά κάλτσα για να καθαρίσετε τα μεμονωμένα μέρη των περσίδων με την ελάχιστη προσπάθεια.

Τηγάνια

Η χρήση αλατιού είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο. Το αλάτι απορροφά το λάδι και βοηθά στην απομάκρυνση των κομματιών της καμένης τροφής. Αφού μείνει το αλάτι στο τηγάνι για λίγο, ξεπλύνετε και τρίψτε το.

Χαλιά

Ανακατέψτε ένα μέρος ξίδι και δύο μέρη νερό μαζί σε ένα μπουκάλι με μηχανισμό ψεκασμού. Ψεκάστε το διάλυμα σε τυχόν λεκέδες στο χαλί και σκεπάστε τους με ένα βρεγμένο πανί. Ενεργοποιήστε το σίδερο, ρυθμίστε το σε λειτουργία ατμού και περάστε το πάνω από το πανί για 30 δευτερόλεπτα.

Νεροχύτες

Καθαρίστε τον νεροχύτη με μαγειρική σόδα και μια παλιά οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια βάλτε μερικές φέτες λεμονιού στην αποχέτευση και ξεπλύνετε καλά με νερό.

Παράθυρα

Καθαρίστε τα παράθυρα με τον συνηθισμένο τρόπο, αλλά φροντίστε να τα τρίψετε με μια εφημερίδα. Αυτή η μέθοδος θα βοηθήσει στην αφαίρεση όλων των λεκέδων και θα δώσει λάμψη στα παράθυρα.

Δύσκολες μυρωδιές

Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας σε ένα μπολ και μετά τοποθετήστε το σε προθερμασμένο φούρνο. Το σπίτι σας θα γεμίσει με ένα μαγικό άρωμα και όλες οι άσχημες μυρωδιές θα εξαφανιστούν.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Κόλπα για Γρήγορο και Αποτελεσματικό Καθάρισμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 22

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

στεγνό βούρτσισμα,οφέλη στεγνού βουρτσίσματος,αντιμετώπιση γήρανσης,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Πως το Στεγνό Βούρτσισμα Προστατεύει το Σώμα από τη Γήρανση

συμβουλές για βάρος,χρήσιμα

5 Πιθανοί Λόγοι αν Πήρατε Βάρος σε Μια ή Δύο Μέρες