in , , ,

9 Κόλπα για Γρήγορο και Αποτελεσματικό Καθάρισμα

κόλπα καθαρισμού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
9 Κόλπα για Γρήγορο και Αποτελεσματικό Καθάρισμα

Πολλοί πιστεύουν ότι ο καθαρισμός είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία, επειδή μπορεί να πάρει ώρες. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι εφευρίσκουν διαφορετικά κόλπα για να κάνουν τον καθαρισμό εύκολο και αποτελεσματικό. 12 Κόλπα για να Καθαρίσετε με Ευκολία τα Πάντα

Πώς να καθαρίσετε εύκολα ένα παχύ στρώμα λίπους από ένα τηγάνι

© Depositphotos.com, © carolina.mccauley / TikTok

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό από το να καθαρίσετε το λίπος από ένα τηγάνι. Αλλά αν ρίξετε μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων στο τηγάνι, βραστό νερό και το αφήσετε για 30 λεπτά, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και κόπο. Μετά από αυτό, ρίξτε το βρώμικο νερό στο νεροχύτη και σκουπίστε το τηγάνι με ένα σφουγγάρι κάτω από τρεχούμενο νερό. Η υπόλοιπη βρωμιά θα φύγει σε λίγα δευτερόλεπτα, αφήνοντας το τηγάνι καθαρό.

Πώς να κάνετε τα ποτήρια να λάμπουν

© Depositphotos.com

Εάν το νερό στο σπίτι σας είναι σκληρό, ακόμα και τα καθαρά ποτήρια μπορεί να φαίνονται βρώμικα ακατάστατα. Μπορείτε να αφαιρέσετε τις εναποθέσεις αλάτων βυθίζοντας τα ποτήρια σε λευκό ξύδι για λίγα λεπτά. Κλειστε την αποχέτευση του νεροχύτη, ανοίξτε το ζεστό νερό και ρίξτε ξύδι. Εάν τα ποτήρια δεν είναι εντελώς βυθισμένα στο διάλυμα, μπορείτε να τα αναποδογυρίσετε ένα προς ένα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα με χλιαρό νερό και σκουπίστε τα αμέσως με ένα πανί μικροϊνών.

Πώς να κάνετε έναν ανοξείδωτο νεροχύτη να λάμπει ξανά

© Depositphotos.com, © thebigcleanco / TikTok

Τα τοιχώματα ενός ανοξείδωτου νεροχύτη κουζίνας συχνά καλύπτονται με μικρές γρατσουνιές και δυσάρεστα υπολείμματα. Για να κάνετε ξανά τον νεροχύτη λαμπερό χωρίς κόπο, απλώς πάρτε ένα μαλακό πανί με μικροΐνες και απλώστε ένα λεπτό στρώμα βρεφικού λαδιού σε μια καθαρή επιφάνεια. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί μια φορά κάθε 2 εβδομάδες.

Πώς να αφαιρέσετε τη βρωμιά από την πόρτα του φούρνου

© Hacks with Christina / YouTube

Εάν δεν έχετε καθαριστικό λεκέδων λίπους, χρησιμοποιήστε αντ’ αυτού μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων. Ρίξτε ζεστό νερό σε ένα μπολ και βυθίστε την ταμπλέτα σε αυτό για μερικά δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε απαλές κυκλικές κινήσεις για να καθαρίσετε τις λιπαρές περιοχές. Θυμηθείτε να υγράνετε την ταμπλέτα συχνά, ώστε να γλιστράει πιο εύκολα. Στη συνέχεια σκουπίστε την επιφάνεια με ένα πανί ή χαρτί κουζίνας για να αφαιρέσετε τη βρωμιά.

Μερικοί άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει αυτό το κόλπο λένε ότι χρειάζονται λίγο περισσότερα από 2 λεπτά για να καθαρίσετε ολόκληρη την πόρτα του φούρνου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 5 Απλά Επαγγελματικά Μυστικά για ένα Καθαρό Σπίτι

Πώς να αφαιρέσετε τη βρωμιά από δυσπρόσιτα μέρη

© Guidozanna / Reddit

Τα δυσπρόσιτα σημεία είναι πραγματική ταλαιπωρία για όσους θέλουν το σπίτι τους να είναι απόλυτα καθαρό. Αλλά μπορούν να καθαριστούν αν τυλίξετε την αμβλεία πλευρά ενός μαχαιριού με μια χαρτοπετσέτα ή υφασμάτινη πετσέτα. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε λίγο απορρυπαντικό ή καθαριστικό λεκέδων λίπους για να μην αφήσετε καμία βρωμιά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν κύλινδρο για χνούδι για γρήγορο καθαρισμό

© Clean My Space / YouTube

Ένας κύλινδρος για χνούδι μπορεί όχι μόνο να καθαρίσει τα ρούχα αλλά και να αφαιρέσει γρήγορα τη σκόνη. Είναι ιδιαίτερα βολικό να ξεσκονίζετε τις κονσόλες παιχνιδιών, τα ηχεία ή μια τηλεόραση χωρίς να αφήνουν σημάδια. Επίσης, μπορείτε να καθαρίσετε δυσπρόσιτα σημεία, όπως συρτάρια τραπεζιών.

Πώς να φρεσκάρετε το μπάνιο

© carolina.mccauley / TikTok

Αν θέλετε το μπάνιο ή η τουαλέτα σας να μυρίζει όμορφα, μπορείτε να βάλετε μπάλες βαμβακιού εμποτισμένες με αιθέριο έλαιο στο κάτω μέρος του κάδου απορριμμάτων και στη συνέχεια να βάλετε μια νέα σακούλα σκουπιδιών από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο, το δοχείο δεν απορροφά δυσάρεστες μυρωδιές.

Πώς να οργανώσετε τα ράφια

© magical_lorax / Reddit

Ανοιχτά ράφια γεμάτα με ακατάστατα πράγματα δημιουργούν μια αίσθηση χάους, ακόμα κι αν το σπίτι σας είναι καθαρό. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να οργανώσετε τα αντικείμενα σε καλάθια. Επιπλέον, αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να βρείτε τα πράγματα που χρειάζεστε.

Πώς να καθαρίσετε την τουαλέτα

© Depositphotos.com, © Andrea Jean Cleaning / YouTube

Ο αφρός ξυρίσματος μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος αν ξαφνικά ξεμείνετε από καθαριστικό τουαλέτας. Απλώς ρίξτε λίγο αφρό στην τουαλέτα και αρχίστε να την καθαρίζετε με τη βούρτσα.

Δείτε επίσης 10 Λόγοι που το Σπίτι σας Φαίνεται Βρώμικο, Ανεξάρτητα από το Πόσο το Καθαρίζετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

δυνατά μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά

7 Συμβουλές για να Μεγαλώσετε πιο Δυνατά Μαλλιά

κομοδίνα υπνοδωματίου,συνδυασμός κομοδίνων υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

5 Συμβουλές και 28 Ιδέες για να Συνδυάσετε Κομοδίνα