in , , , ,

15 Τρόποι για να Καθαρίσετε το Σπίτι σας σε Λίγα Μόνο Λεπτά

γρήγορος καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού σπιτιού,χρήσιμα
γρήγορος καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού σπιτιού,χρήσιμα

Οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να διαρκέσουν όλη την ημέρα. Καθαρίζετε κάτι και ξαφνικά παρατηρείτε βρωμιά κάπου αλλού. Για να σπαταλάτε λιγότερη ενέργεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τρόπους για να εξοικονομήσετε νεύρα, χρόνο και να κάνετε το σπίτι σας καθαρό. 7 Βρώμικα Πράγματα στα Σπίτια που Συνήθως Προσέχουν Μόνο οι Επισκέπτες

Το λάδι καθαρίζει καλά τα λίπη.

© onegoodthingbyjillee

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά το φυτικό λάδι καθαρίζει τα λίπη πολύ εύκολα. Απλώς ρίξτε μερικές σταγόνες λάδι σε μια χαρτοπετσέτα και σκουπίστε το φούρνο. Η επιφάνεια θα καθαρίσει πολύ γρήγορα.

Γυαλίστε επιχρωμιωμένες επιφάνειες.

brightside

Για να γυαλίσουν όλες οι επιχρωμιωμένες επιφάνειες, σκουπίστε τις με μια πετσέτα που έχει μερικές σταγόνες baby oil.

Καθαρίστε ένα σίδερο.

© howtoclean

Ρίξτε αλάτι σε ένα πανί, αφήστε το σίδερο να ζεσταθεί και περάστε το σίδερο πάνω από το αλάτι ώστε όλη η βρωμιά να εξαφανιστεί.

Χρησιμοποιήστε μια σκούπα για να μην χρειάζεται να σκύβετε στη μπανιέρα.

© onegoodthingbyjillee

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκούπα αντί για μια συνηθισμένη βούρτσα για τον καθαρισμό της μπανιέρας. Απλώστε λίγο καθαριστικό στην επιφάνεια και περιμένετε μερικά λεπτά. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ χρήσιμη για ηλικιωμένους που δεν μπορούν να σκύψουν.

Καθαρισμός τουαλέτας

brightside

Για να εξοικονομήσετε χρόνο, εφαρμόστε ένα καθαριστικό στην επιφάνεια της τουαλετας πριν τρίψετε και χρησιμοποιήστε μια βούρτσα τουαλέτας για να αφαιρέσετε όλη τη βρωμιά αφού το καθαριστικό έχει χρόνο να δράσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε λίγο μαλακτικό.

brightside

Πριν σφουγγαρίσετε το πάτωμα, προσθέστε λίγο μαλακτικό στο νερό, ώστε να παραμείνει καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα φίλτρα καφέ καθαρίζουν τη σκόνη

© onegoodthingbyjillee

Τα φίλτρα καφέ καθαρίζουν καλά τη σκόνη στις οθόνες φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Σκουπίζουν όλη τη βρωμιά και δεν γρατσουνίζουν τις οθόνες ή τα έπιπλα.

Δείτε ακόμη 9 Πράγματα που Πρέπει να Καθαρίζετε Κάθε Μέρα

Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο.

© onegoodthingbyjillee

Για να αφαιρέσετε τη βρωμιά από μικροαντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο για να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο καθαρίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Εφημερίδα μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

© imgur

Βάλτε μια εφημερίδα μέσα στη σακούλα σκουπιδιών για να απορροφήσει όλα τα υγρά και ο κάδος απορριμμάτων να παραμείνει στεγνός.

Κάλτσες αντί για πανάκια δαπέδου

© onegoodthingbyjillee

Οι πετσετέ κάλτσες μαζεύουν πολύ καλά τη βρωμιά: απλώς περάστε μια κάλτσα στη βάση της παρκετέζας, σκουπίστε το πάτωμα και πλύνετε την κάλτσα στο πλυντήριο.

Μην στρώνετε το κρεβάτι σας.

brightside

Είναι καλύτερα να μην στρώνετε το κρεβάτι σας: είναι γνωστό ότι ένα νωπό κρεβάτι που καλύπτεται με μια κουβέρτα είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τα ακάρεα. Μην στρώνετε το κρεβάτι σας αν δεν θέλετε να έχετε αλλεργίες.

Μην ξεχνάτε το βερνίκι επίπλων.

brightside

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν αυτό το αντικείμενο άχρηστο, αλλά κάνουν λάθος. Το βερνίκι εμποδίζει τη σκόνη να καθίσει στις επιφάνειες και μας επιτρέπει να καθαρίζουμε το σπίτι λιγότερο συχνά.

Τυλίξτε τα ράφια του ψυγείου με πλαστική μεμβράνη.

© amandathevirtuouswife

Εάν καλύπτετε τα ράφια με πλαστική μεμβράνη, μπορείτε να αποφύγετε τον καθαρισμό του ψυγείου. Θα χρειαστεί απλώς να αλλάζετε το περιτύλιγμα κατά καιρούς.

Μην αφήνετε βρεγμένους τοίχους στο μπάνιο.

brightside

Αφού κάνετε ντους, σκουπίστε όλο το νερό από τους τοίχους με μια ρακλέτα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε το χρόνο σας καθαρίζοντας τα αποξηραμένα υπολείμματα σαπουνιού.

Στερεώστε μια βούρτσα σε ένα τρυπάνι.

© eqrunner / imgur

Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε ακόμα και τις πιο βρώμικες επιφάνειες. Θα εξοικονομήσετε ενέργεια και χρόνο και το σπίτι σας θα λάμψει.

Δείτε επίσης Σκόνη στο σπίτι: 20 εγγυημένοι τρόποι για να την εξαφανίσετε μια και καλή ακόμη και από τα πιο δύσκολα σημεία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τάσεις διακόσμησης 2022,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

5 Τάσεις Διακόσμησης που θα Εξαφανιστούν το 2022 και 6 που θα Δείτε Παντού

συμβουλές μαγειρικής από Master Chef,εύκολες συμβουλές μαγειρικής,κόλπα μαγειρικής,χρήσιμα

12 Εύκολες και Αποτελεσματικές Συμβουλές Μαγειρικής από Master Chef