in , ,

5 Συμβουλές και 28 Ιδέες για να Συνδυάσετε Κομοδίνα

κομοδίνα υπνοδωματίου,συνδυασμός κομοδίνων υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου
5 Συμβουλές και 28 Ιδέες για να Συνδυάσετε Κομοδίνα

Η ταιριαστή διακόσμηση είναι εκτός μόδας εδώ και πολύ καιρό, όλοι αναζητούν τρόπους για να κάνουν πιο προσωπικό το υπνοδωμάτιό τους. Δοκιμάστε να συνδυάσετε κομοδίνα για το υπνοδωμάτιό σας που θα πρέπει να μην ταιριάζουν σε κάποιο βαθμό και θα δείτε πόσο διαφορετικό και πιο εντυπωσιακό θα φαίνεται. 33 Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου με Χρώμα Taupe

Σκεφτείτε το κρεβάτι σας

Σκεφτείτε το στυλ και το σχήμα του κρεβατιού σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μην συνδυάζονται τα κομοδίνα μαζί. Εάν το κρεβάτι σας είναι πιο απλό/ουδέτερο, τότε έχετε πολλές επιλογές. Αν έχετε ένα μοναδικό κρεβάτι τότε επιλέξτε κομοδίνα που είναι ιδιαίτερα αλλά δεν τραβούν την προσοχή.

5 Συμβουλές και 28 Ιδέες για να Συνδυάσετε Κομοδίνα

Διαφορετικά σχήματα αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αταίριαστα κομοδίνα χωρίς να γίνετε πολύ εκλεκτικοί, επιλέξτε κομοδίνα διαφορετικών σχημάτων, αλλά που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που τα δένει μεταξύ τους. Η επιλογή δύο κομοδίνων από το ίδιο υλικό είναι μια εξαιρετική επιλογή και το ξύλο είναι ένα ιδιαίτερα εξαιρετικό υλικό για αυτήν την προσέγγιση. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε και τα δύο σε παρόμοιο φινίρισμα ή παλέτα χρωμάτων για να διατηρήσετε τον χώρο σας κομψό.

Αναμείξτε υλικά

Για κάτι πιο παιχνιδιάρικο, μπορείτε επίσης να αναμίξετε υλικά. Ο χώρος σας δεν χρειάζεται να είναι εντελώς boho εκλεκτικός. Μπορείτε να το διατηρήσετε εκλεπτυσμένο ενώ ταυτόχρονα ανακατεύετε διαφορετικά υλικά μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη 30 Ιδέες Μαξιμαλιστικής Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Εστίαση σε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες

Αν σας αρέσει μια πιο εκλεκτική εμφάνιση, σκεφτείτε να αναμίξετε σχήματα, υλικά και στυλ όταν επιλέγετε τα δύο κομοδίνα σας. Εστιάστε στις λεπτομέρειες που κάνουν έντονες τις διαφορές μεταξύ των δύο κομοδίνων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιήστε μια συρταριέρα ως εναλλακτική λύση

Εάν δεν χρειάζεστε ένα δεύτερο κομοδίνο, μια συρταριέρα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική. Ακόμα κι αν προτιμάτε ένα πιο ψηλό στυλ, προσφέρονται για την αποθήκευση αντικειμένων όπως ένα ρολόι, ένα βάζο με λουλούδια ή βιβλία. Αλλά πρέπει να έχετε επίγνωση της οπτικής ισορροπίας. Έτσι, εάν η συρταριέρα σας είναι στη «βαρύτερη» πλευρά, σκεφτείτε να «βαρύνετε» την άλλη πλευρά με το κομοδίνο με διακοσμητικά όπως ένα μεγαλύτερο φωτιστικό, καθρέφτη ή γλυπτό για να κάνετε τον χώρο να αισθάνεται ισορροπημένος. Άλλες εναλλακτικές κομοδίνου; σκαμπό, καρέκλες ή ακόμα και μια τεράστια στοίβα από βιβλία. Αυτό που θα επιλέξετε εξαρτάται απλώς από το στυλ σας και το πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα κομοδίνα σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 20 ασυνήθιστα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κομοδίνα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα καθαρισμού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

9 Κόλπα για Γρήγορο και Αποτελεσματικό Καθάρισμα

φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά

Πως Μπορείτε να Βλάψετε τα Μαλλιά σας ενώ Κοιμάστε