in , , ,

Πως το Στεγνό Βούρτσισμα Προστατεύει το Σώμα από τη Γήρανση

στεγνό βούρτσισμα,οφέλη στεγνού βουρτσίσματος,αντιμετώπιση γήρανσης,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Πως το Στεγνό Βούρτσισμα Προστατεύει το Σώμα από τη Γήρανση

Το στεγνό βούρτσισμα προέρχεται από την ιατρική της Αγιουρβέδα, αλλά σήμερα, έχει γίνει μια δημοφιλής θεραπεία ευεξίας που πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των διασημοτήτων, κάνουν στο σπίτι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας και να κάνετε σπα χωρίς να βγείτε από το μπάνιο σας. 8 Κόλπα Ομορφιάς για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση του Δέρματος

Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας.

brightside

Το στεγνό βούρτσισμα λειτουργεί σαν φυσικό απολεπιστικό που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος και να το κάνει να φαίνεται νεότερο και πιο λαμπερό. Προετοιμάζει επίσης το δέρμα για την απορρόφηση των προϊόντων που εφαρμόζετε σε αυτό μετά. Έτσι, για παράδειγμα, οι ενυδατικές κρέμες θα λειτουργήσουν καλύτερα σε απολεπισμένη επιδερμίδα.

Το στεγνό βούρτσισμα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

brightside

Οι κινήσεις βουρτσίσματος διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος που με τη σειρά του κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό. Αυτό θα σας δώσει μια στιγμιαία λάμψη, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο ζωντανό. Απλώς αποφύγετε το πολύ δυνατό βούρτσισμα για να μην ερεθίσετε το δέρμα σας.

Δείτε ακόμη Γήρανση Δέρματος: 6 Αθώες Συνήθειες που Γέρνουν Γρηγορότερα το Δέρμα

Το στεγνό βούρτσισμα αυξάνει τα επίπεδα ενέργειάς σας.

© shutterstock.com, © shutterstock.com

Χάρη στην αυξημένη κυκλοφορία του αίματος, το στεγνό βούρτσισμα μπορεί να προσφέρει μεγάλη ώθηση ενέργειας. Αν και μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για την ημέρα σας, να είστε προσεκτικοί ενώ κάνετε αυτή τη διαδικασία τα βράδια, εάν δεν θέλετε να αισθάνεστε πολύ δραστήριοι και γεμάτοι ενέργεια πριν τον ύπνο.

Βοηθά στην πρόληψη και τη θεραπεία της τριχοφυΐας.

© artursfot/easyfotostock/Eastnews, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Λόγω της απολέπισης, το στεγνό βούρτσισμα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε και να αποτρέψετε την τριχοφυΐα. Όταν κάνετε μασάζ στο σώμα σας με τη βούρτσα, μετακινείτε συνεχώς τις τρίχες του σώματός σας, αποτρέποντας την εμφάνιση προβλημάτων. Και η εντατική απολέπιση βοηθά στην απελευθέρωση των ήδη υπαρχουσών τριχών που έχουν αναπτυχθεί προς τα μέσα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το στεγνό βούρτσισμα χαλαρώνει το σώμα.

© Toa Heftiba / unsplash, © shutterstock.com

Το στεγνό βούρτσισμα μπορεί να είναι μια πολύ χαλαρωτική εμπειρία και μια εξαιρετική πράξη αυτοφροντίδας. Είναι παρόμοιο με ένα μασάζ, επομένως αυτή η διαδικασία σας βοηθά να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας και να διώξετε την ένταση, νιώθοντας αναζωογονημένοι και ξεκούραστοι στη συνέχεια.

Δείτε επίσης Πώς να Εντοπίσετε και να Αποτρέψετε τα Πρώτα Σημάδια Γήρανσης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

απαλές πετσέτες,καθαρισμός πετσετών,χρήσιμα

Σκληρές πετσέτες τέλος: Πώς να Κάνετε τις Πετσέτες Απαλές και μαλακές

κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα

14 Απαραίτητα Κόλπα για Όσους Αγαπούν ένα Καθαρό Σπίτι