in ,

5 Πιθανοί Λόγοι αν Πήρατε Βάρος σε Μια ή Δύο Μέρες

συμβουλές για βάρος,χρήσιμα
5 Πιθανοί Λόγοι αν Πήρατε Βάρος σε Μια ή Δύο Μέρες

Μέρα με τη μέρα, το βάρος σας μπορεί να ποικίλλει έως και 1,8 – 2,2 κιλά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι ήρθε η ώρα να κάνετε δίαιτα. Όπως αποδεικνύεται, ακόμη και παράγοντες όπως η ώρα της ημέρας ή ο εμμηνορροϊκός κύκλος μπορούν να επηρεάσουν το βάρος που βλέπετε στη ζυγαριά. Υπάρχουν μερικοί απλοί λόγοι που μπορούν να επηρεάσουν το σωματικό σας βάρος καθημερινά. Έρευνα Έδειξε ότι Χημικές Ουσίες στον Αέρα Μπορούν να μας Βάλουν Βάρος

Οι μύες σας φουσκώνουν από μια πρόσφατη άσκηση.

© shutterstock.com

Εάν ασχολείστε ενεργά με τον αθλητισμό, τότε το σώμα σας αρχίζει να αποθηκεύει γλυκογόνο. Το γλυκογόνο βρίσκεται στο νερό και συνδέεται με αυτό κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας που απελευθερώνει ενέργεια για να λειτουργήσουν οι μύες σας. Επιπλέον νερό στους μύες μπορεί επίσης να προσθέσει μερικά κιλά στη ζυγαριά.

Είναι πάλι εκείνη η ώρα του μήνα.

© Depositphotos.com

Εάν κατά τη διάρκεια της περιόδου σας παίρνετε 1- 1,8 κιλά, μην ανησυχείτε – αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Τα περιττά κιλά θα φύγουν μετά από λίγες μέρες περιόδου. Κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, συμβαίνουν διάφορες διεργασίες στο σώμα, όπως ορμονικές αλλαγές, φούσκωμα και μείωση του μαγνησίου.

Δείτε ακόμη Ορμόνες και Βάρος: Πώς να Ελέγξετε τις Ορμόνες που Ευθύνονται για το Υπερβολικό Βάρος

Φάγατε περισσότερο από το συνηθισμένο.

© Depositphotos.com

Αφού φάτε, χρειάζονται περίπου 6 έως 8 ώρες για να περάσει το φαγητό από το στομάχι και το λεπτό έντερο. Στη συνέχεια, για 36 ώρες, η τροφή μετακινείται μέσω του παχέος εντέρου. Συνολικά, η όλη διαδικασία – από τη στιγμή που τρωτέ μέχρι τη στιγμή που φεύγει από το σώμα ως κόπρανα – διαρκεί περίπου 2 έως 5 ημέρες. Εάν φάγατε πολύ πριν από λίγες μέρες, τα αποτελέσματα του βάρους σας δεν θα είναι τόσο αξιόπιστα.

Καταναλώσατε περισσότερο αλάτι την προηγούμενη μέρα.

© shutterstock.com, © shutterstock.com

Αν είδατε περιττά κιλά στη ζυγαριά το πρωί, τότε είναι πιθανό να καταναλώνετε πολύ αλμυρό φαγητό τον τελευταίο καιρό. Ως αποτέλεσμα, το σώμα σας κατακρατά επιπλέον νερό. Αυτό συμβαίνει επειδή τα νεφρά, τα οποία φιλτράρουν τα απόβλητα από το αίμα, διατηρούν μια ειδική αναλογία ηλεκτρολυτών, όπως νάτριο προς κάλιο και νάτριο προς νερό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ζυγιστήκατε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

© EAST NEWS

Συνήθως, ζυγίζουμε λιγότερο το πρωί από ό,τι το βράδυ. Μπορεί να συμβεί επειδή όλη τη νύχτα, ένα σωρό άτομα άνθρακα φεύγουν από το σώμα σας μέσω της αναπνοής. Κάθε ένα από αυτά τα άτομα άνθρακα δεν ζυγίζει σχεδόν τίποτα, αλλά κάθε αναπνοή αποβάλλει περίπου 10 δισεκατομμύρια τρισεκατομμύρια άτομα. Αν αυτό ακούγεται βαρετό, μπορείτε να υπολογίσετε πόσα από αυτά χάνονται ανά βράδυ! Επιπλέον, τη νύχτα, το σώμα ιδρώνει και χάνει πολύ νερό που επίσης μειώνει το βάρος.

Δείτε επίσης 12 Τρόποι για να Χάσετε Βάρος Χωρίς να Κόψετε τα Αγαπημένα σας Φαγητά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα

14 Απαραίτητα Κόλπα για Όσους Αγαπούν ένα Καθαρό Σπίτι

σπιτικά λιπάσματα με ξύδι,diy λιπάσματα,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Σπιτικά Λιπάσματα με Ξύδι