in ,

Έρευνα Έδειξε ότι Χημικές Ουσίες στον Αέρα Μπορούν να μας Βάλουν Βάρος

αέριοι ρύποι και αύξηση βάρους,χημικές ουσίες και αύξηση βάρους,περίεργα,χρήσιμα
Ερευνά Έδειξε ότι Χημικές Ουσίες στον Αέρα Μπορούν να μας Βάλουν Βάρος

Η παχυσαρκία γίνεται επιδημία. Το μέσο βάρος των γυναικών μεταξύ 30 και 60 ετών έχει αυξηθεί κατά 5 κιλά τα τελευταία χρόνια. Αλλά ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει ότι το βάρος μπορεί να επηρεαστεί από χημικές ουσίες που ονομάζονται παχυσογόνα. Μπορούν να βρεθούν σε δοχεία τροφίμων, παιχνίδια, καλλυντικά, κάθε είδους πλαστικό, ακόμη και σε μπιμπερό. Υπάρχουν επίσης στον αέρα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναπνεύσετε για να πάρετε βάρος! Ορμόνες και Βάρος: Πώς να Ελέγξετε τις Ορμόνες που Ευθύνονται για το Υπερβολικό Βάρος

Πώς λειτουργούν αυτές οι χημικές ουσίες

© depositphotos.com

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά μια μελέτη διαπίστωσε ότι μπορούμε να πάρουμε βάρος μόλις σε 19 ημέρες ενώ αναπνέουμε μολυσμένο αέρα. Η ρύπανση οδηγεί σε μεταβολική δυσλειτουργία που μπορεί να οδηγήσει σε παχυσαρκία.

brightside

Το σώμα αρχίζει να αναπτύσσεται και να αλλάζει χάρη στα σήματα από ορισμένα είδη ορμονών. Κανονικά, οι ορμόνες μας βοηθούν να ελέγξουμε πόσες θερμίδες διατηρούμε για ενέργεια και πόσες πρέπει να κάψουμε αμέσως.

brightside

Αποδεικνύεται ότι πολλές από τις χημικές ουσίες από τη βιομηχανία στο περιβάλλον μοιάζουν επίσης με ορμόνες. Και αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν την ίδια απόκριση στο σώμα με τις φυσικές ορμόνες. Με άλλα λόγια, λειτουργούν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.

Οι χημικές ουσίες μπορούν να αναγκάσουν το σώμα να «νομίσει» ότι πρέπει να κρατήσει περισσότερο λίπος από αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Επίσης παρεμποδίζουν τη διαδικασία δημιουργίας λιποκυττάρων.

Δείτε ακόμη Χρήσιμοι Υδατάνθρακες για να Χάσετε Βάρος

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τι μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο

© depositphotos.com

Πρώτα απ’ όλα, δεν πρέπει να ζείτε πολύ κοντά σε εργοστάσια οποιουδήποτε είδους. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν σε μεγάλες πόλεις, αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα αρκετά ανθυγιεινό. Τώρα που γνωρίζετε τον κίνδυνο να ζείτε σε μια πολυσύχναστη πόλη, μπορείτε να επιλέξετε να ζήσετε αλλού.

Επιλέξτε βιολογικά τρόφιμα και χρησιμοποιείστε φυσικά καλλυντικά. Διαφορετικά, πιθανότατα θα εισπνεύσετε σωματίδια κακής ποιότητας πούδρας προσώπου κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα μια παχιά κοιλιά και ακόμη και αλλεργίες.

© PocketLab

Υπάρχουν μερικά μηχανήματα που καθαρίζουν τον αέρα και αλλά που μπορούν να μετρήσουν το επίπεδο των χημικών ουσιών στον αέρα. Γνωρίζοντας πού βρίσκονται οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι, μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα μέρη.

Δείτε επίσης 5 Μη Προφανείς Λόγοι Γιατί Δεν Μπορείτε να Χάσετε Βάρος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές μινιμαλιστικής διακόσμησης,μινιμαλιστική διακόσμηση,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Μίνιμαλ Διακόσμηση: 4 Συμβουλές Διακόσμησης για Μινιμαλιστικό Στυλ

vintage διακόσμηση με παλιές πόρτες,επαναχρησημοποίηση,vintage διακόσμηση σπιτιού,ιδέες vintage διακόσμησης σπιτιού

25 Vintage Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Παλιές Πόρτες