in ,

7 Κόλπα για να Εντοπίσετε Ψεύτικα Προϊόντα Φιλικά προς το Περιβάλλον

εντοπισμός ψεύτικων προϊόντων,ψεύτικα προϊόντα,κόλπα,χρήσιμα
7 Κόλπα για να Εντοπίσετε Ψεύτικα Προϊόντα Φιλικά προς το Περιβάλλον

Ορισμένες εταιρείες προσποιούνται ότι είναι φιλικές προς το περιβάλλον με φυσικά και πολλά άλλα «πράσινα» προϊόντα. Επομένως, όταν πηγαίνετε για ψώνια ή επιλέγετε ένα απορρυπαντικό, να έχετε κατά νου ότι το να βλέπετε πουλιά και φύλλα στη συσκευασία δεν σημαίνει ότι κρατάτε ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν στα χέρια σας. Υπάρχουν μερικά απλά κόλπα για να εντοπίσετε ψεύτικα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. 10 Κόλπα για να Εντοπίσετε Εύκολα μια Απομίμηση Επώνυμων Ειδών

Προσοχή στις πλαστές πιστοποιήσεις.

© Shutterstock.com, © Tada Images / Shutterstock.com

Οι πιστοποιήσεις αποδεικνύουν ότι ένα προϊόν πληροί τον όρο φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι σημαντικό να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στις ετικέτες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βεβαιωθείτε ότι δεν εξαπατάστε από ψεύτικες πιστοποιήσεις.

Μείνετε μακριά από απορρυπαντικά «χωρίς φωσφορικά άλατα».

© Unsplash.com, © Unsplash.com

Όχι, το απορρυπαντικό δεν περιέχει φωσφορικά άλατα. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ότι τα φωσφορικά άλατα αφαιρέθηκαν εδώ και πολύ καιρό. Τα απορρυπαντικά χωρίς φωσφορικά άλατα είναι κοινά και πλέον θεωρούνται ο κανόνας.

Μην παρασύρεστε από τα λογότυπα.

© Unsplash.com, © Unsplash.com

Όχι, το απορρυπαντικό δεν περιέχει φωσφορικά άλατα. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ότι τα φωσφορικά άλατα αφαιρέθηκαν εδώ και πολύ καιρό. Τα απορρυπαντικά χωρίς φωσφορικά άλατα είναι κοινά και πλέον θεωρούνται ο κανόνας.

Δείτε ακόμη 10 Τρόποι για να Εντοπίσετε τις Διαφορές Μεταξύ Απομιμήσεων και Αυθεντικών Προϊόντων

Μην παρασύρεστε από τα λογότυπα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν ιδιαίτερα φιλικές προς το περιβάλλον πτυχές του προϊόντος τους και το τονίζουν πάση θυσία για να κρύψουν άλλες αρνητικές ιδιότητες. Ναι, μπορεί να χρησιμοποιεί οικολογικά υλικά, ωστόσο, κατά την παραγωγή, ενδέχεται να απελευθερωθούν αέρια θερμοκηπίου ή να απορρίπτονται τόνοι πλαστικού. Ένα άλλο προειδοποιητικό σημάδι είναι όταν μια εταιρεία εστιάζει μόνο στις «οικολογικές» συλλογές και δεν βελτιώνει το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσέξτε τα τυπικά σχέδια.

© Unsplash.com, © Unsplash.com

Προσέξτε τα φυσικά χρώματα, την όψη του ανακυκλωμένου χαρτιού, τα φυτά και τα λογότυπα. Οι ανέντιμες εταιρείες προσπαθούν να κάνουν το προϊόν τους όσο το δυνατόν πιο όμορφο αισθητικά. Για παράδειγμα, τα ζώα στη συσκευασία υποτίθεται ότι μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ένα προϊόν είναι ωφέλιμο για την άγρια ζωή.

Επικοινωνήστε με εταιρείες.

Ποτέ δεν είναι αργά να ρωτήσετε μια εταιρεία για τις αξίες της. Απλώς στείλτε τους ένα e-mail ζητώντας τους να σας διευκρινίσουν. Εάν μια εταιρεία είναι πραγματικά αφοσιωμένη στην αποστολή της, δεν θα έχει πρόβλημα να σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τους στόχους της.

Κοιτάξτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

© HugsFromAfar / Etsy, © Wind-wheel / Reddit

Μην εστιάζετε μόνο στο ίδιο το προϊόν. Φροντίστε να μάθετε πώς μια εταιρεία ασχολείται με τη συσκευασία, την παραγωγή και το σχεδιασμό. Όλα τα μικρά πράγματα έχουν σημασία και, αν συνδυαστούν, μπορούν πραγματικά να αντικατοπτρίζουν την προσέγγιση και τα πρότυπα μιας εταιρείας.

Δείτε επίσης 7 Σημάδια ότι το Προϊόν που Πρόκειται να Αγοράσετε είναι Μαϊμού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πυρηνέλαιο Πάμφθηνο και ιδανικό για τηγάνισμα: Το ξεχασμένο λάδι που γίνεται ανάρπαστο – Πώς αντικαθιστά το ηλιέλαιο

Πάμφθηνο και ιδανικό για τηγάνισμα: Το ξεχασμένο λάδι που γίνεται ανάρπαστο – Πώς αντικαθιστά το ηλιέλαιο

οφέλη χυμού σέλινου,κατανάλωση χυμού σέλινου,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι θα Συμβεί αν Αρχίσετε να Πίνετε Χυμό Σέλινου Κάθε Πρωί