in , ,

6 Φυσικοί Τρόποι για να Πυκνώσετε τα Μαλλιά σας

φυσικοί τρόποι πύκνωσης μαλλιών,πυκνά μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
6 Φυσικοί Τρόποι για να Πυκνώσετε τα Μαλλιά σας

Κάποιες έχουν την τύχη να γεννηθούν με φυσικά ογκώδη και λαμπερά μαλλιά, αλλά για πολλές ίσως χρειαστεί λίγη δουλειά. Τα σαμπουάν που προσφέρουν όγκο είναι μόνο μια προσωρινή διόρθωση και δεν επηρεάζουν στην πραγματικότητα τη δομή των μαλλιών. Αλλά υπάρχουν μερικοί φυσικοί και απλοί τρόποι για να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα και πιο πυκνά. Ένα Φυσικό Συστατικό για Τέλειο Δέρμα και Μαλλιά που Έχουν Όλοι Σπίτι

Προσθέστε περισσότερη πρωτεΐνη στη διατροφή σας.

© Shutterstock.com

Εάν αποφασίσατε να γίνετε χορτοφάγοι, ίσως να θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο πόσο ψευδάργυρο λαμβάνετε μέσω της διατροφής σας. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που δεν τρώνε κρέας διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν ανεπάρκεια ψευδαργύρου, η οποία, με τη σειρά της, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών. Επειδή η πρωτεΐνη βοηθά το σώμα να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το απαραίτητο θρεπτικό συστατικό, οι χορτοφάγοι και οι vegan θα πρέπει να καταναλώνουν διπλάσιο ψευδάργυρο από όσο συνιστάται.

Προτιμήστε απαλά σαμπουάν.

© Unsplash.com

Το αγαπημένο σας σαμπουάν μπορεί να κάνει απίστευτο αφρό, αλλά αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι φυσικά πιο πυκνά, ίσως να πρέπει να διαβάσετε τις ετικέτες πιο προσεκτικά. Τα θειικά άλατα που προκαλούν αυτόν τον αφρό δεν κάνουν καλό, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και λεπτά μαλλιά. Αν και είναι αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της βρωμιάς, μπορούν επίσης να αφαιρέσουν πάρα πολλά από τα φυσικά έλαια που χρειάζονται τα μαλλιά σας για να παραμείνουν υγιή.

Μην χρησιμοποιείτε εργαλεία styling.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Τα εργαλεία styling υψηλής θερμότητας μπορούν να σας εμποδίσουν να πετύχετε πυκνότερα και δυνατότερα μαλλιά. Όταν βάζετε απευθείας θερμότητα στα μαλλιά σας, δημιουργείται μικρές τρύπες στο προστατευτικό στρώμα της τρίχας, οι οποίες μπορούν να καταστρέψουν τις τρίχες και να οδηγήσουν σε σπάσιμο.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σαμπουάν

Δώστε προσοχή στο τριχωτό της κεφαλής σας.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Πιθανότατα χρησιμοποιείτε scrub και απολεπιστικά για να διατηρήσετε το δέρμα στο πρόσωπο και το σώμα σας τέλεια λεία, αλλά το τριχωτό της κεφαλής σας αξίζει εξίσου πολλή φροντίδα. Οι αδένες στο τριχωτό της κεφαλής παράγουν σμήγμα που συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου και το σαμπουάν από μόνο του μπορεί να μην είναι αρκετό για να το αφαιρέσει. Η χρήση ενός απολεπιστικού για το τριχωτό της κεφαλής σας βοηθά να το διατηρήσετε υγιές και βοηθά τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά ξηρό σαμπουάν.

© Shutterstock.com

Όταν δεν έχετε τον χρόνο ή την ενέργεια να λούσετε σωστά τα μαλλιά σας, μπορεί να φαίνεται δελεαστικό να ψεκάσετε ξηρό σαμπουάν στα μαλλιά σας. Αλλά ενώ είναι απολύτως ασφαλές να το χρησιμοποιείτε κάθε τόσο, η συχνή του χρήση μπορεί να βλάψει τις τριχες και να οδηγήσει σε σπάσιμο, φράξιμο των ωοθυλακίων και ακόμη και απώλεια μαλλιών.

Μην ξεχνάτε τη βιταμίνη C.

© Unsplash.com, © Unsplash.com

Εκτός από τα πολλά οφέλη για την υγεία, η βιταμίνη C μπορεί να δυναμώσει τα μαλλιά σας και να τα βοηθήσει να γίνουν πιο πυκνά. Είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή κολλαγόνου, αποτρέπει το σπάσιμο και μπορεί ακόμη και να εμποδίσει το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών. Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα εσπεριδοειδή είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, αλλά μπορούν επίσης να βρεθούν στο μπρόκολο, το λάχανο και τις φράουλες.

Δείτε επίσης 7 Συμβουλές για να Μεγαλώσετε πιο Δυνατά Μαλλιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 28

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μυστικά ευεξίας διασημοτήτων,κόλπα ομορφιάς διασημοτήτων,lifestyle,ομορφιά

12 Διασημότητες Αποκαλύπτουν πώς Παραμένουν σε Φόρμα Μετά τα 40

ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση,πασχαλινή διακόσμηση,ιδέες πασχαλινής διακόσμησης,Πάσχα

Πασχαλινή Διακόσμηση με Ρουστίκ Πινελιές