in , ,

6 Ασυνήθιστοι Τρόποι για να Μακρύνουν τα Μαλλιά πιο Γρήγορα

μάκρεμα μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
6 Ασυνήθιστοι Τρόποι για να Μακρύνουν τα Μαλλιά πιο Γρήγορα

Η επιμήκυνση των μαλλιών σας μπορεί να είναι προκλητικό ακόμη και απογοητευτικό. Μπορεί να φαίνεται ότι τα κάνατε όλα σωστά, αλλά ακόμα δεν βλέπετε μεγάλη πρόοδο. Αν και υπάρχουν πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών που αυξάνουν την ανάπτυξη των μαλλιών, υπάρχουν μερικοί απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο γρήγορα. Περιποίηση μαλλιών στο σπίτι: Γιατί Είναι Καλύτερα να Μην Λούζετε τα Μαλλιά σας στο Ντους

Προσθέστε αλάτι στο σαμπουάν σας.

© Kai Wiechmann / DigitalVision / Getty Images

Το να διατηρείτε το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής σας υγιές είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε τα μαλλιά των ονείρων σας. Η ανάμειξη λίγου αλατιού Epsom με το σαμπουάν σας είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά και να βοηθήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας να παραμείνει χωρίς λιπαρότητα για περισσότερο. Το αλάτι Epsom έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη φροντίδα των μαλλιών και επειδή είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, μπορεί να ενισχύσει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Οι περιοχές του δέρματος που έχουν πολλά τριχοθυλάκια, όπως το τριχωτό της κεφαλής, μπορεί να απορροφήσουν καλύτερα το μαγνήσιο και να ωφεληθούν περισσότερο από αυτό.

Φορέστε καπέλο.

© Unsplash.com, © Shutterstock.com

Αν και η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και ευεξία σας, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει όχι μόνο το δέρμα αλλά και τα μαλλιά σας. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να επηρεάσει τη δομή των μαλλιών και να αποδυναμώσει τις χρωστικές και τις πρωτεΐνες τους. Οι ειδικοί συνιστούν ακόμη και την εφαρμογή αντηλιακού στο τριχωτό της κεφαλής σας εάν παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας αραιώνουν. Ο περιορισμός του χρόνου στον ήλιο και η χρήση καπέλου θα προστατεύσουν τόσο το δέρμα όσο και τα μαλλιά σας από τις βλαβερές ακτίνες UV και θα βοηθήσουν τις τρίχες σας να αναπτυχθούν πιο γρήγορα.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας στον αέρα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Η πολύ συχνή χρήση του πιστολάκι μαλλιών μπορεί να αποδυναμώσει τις τρίχες και να τις κάνει επιρρεπείς στο σπάσιμο. Επειδή φυσά μια έντονη και εστιασμένη θερμότητα κατευθείαν στα μαλλιά σας, κάνει τις τρίχες να χάνουν αρκετή υγρασία αμέσως. Τα αφυδατωμένα μαλλιά σπάνε εύκολα και δεν μπορούν να μακρύνουν. Εάν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, το να κάνετε ένα διάλειμμα από το πιστολακι μαλλιών και σε άλλα εργαλεία styling είναι αυτό που χρειάζεστε.

Δείτε ακόμη 9 Κόλπα για να Δώσετε Όγκο στα Μαλλιά σας

Αλλάξτε τη βαμβακερή μαξιλαροθήκη.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Η αντικατάσταση των βαμβακερών μαξιλαροθηκών με μεταξωτές μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα των μαλλιών σας και να τα βοηθήσει να μακρύνουν πιο γρήγορα. Οι ίνες βαμβακιού δημιουργούν τριβή, η οποία με τη σειρά της αποδυναμώνει τα μαλλιά και αφαιρεί από τη φυσική τους υγρασία. Το μετάξι έχει μια πολύ πιο λεία επιφάνεια και επιτρέπει στα μαλλιά να γλιστρούν πάνω του καθώς κοιμάστε, συμβάλλοντας στη μείωση του σπασίματος και της ψαλίδας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δοκιμάστε την μέθοδο αντιστροφής.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Αν ονειρεύεστε μακριά μαλλιά εδώ και αρκετό καιρό, το πιθανότερο είναι ότι έχετε συναντήσει τη μέθοδο της αντιστροφής στο διαδίκτυο. Αυτή σας επιτρέπει να αυξήσετε τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής κρεμώντας το κεφάλι σας ανάποδα, κάτι που μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών. Αν και δεν υπάρχουν μελέτες που να επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά της, πολλοί άνθρωποι που την έχουν χρησιμοποιήσει πιστεύουν ότι τους βοήθησε να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά τους. Η χρήση αυτής της μεθόδου μαζί με το μασάζ του τριχωτού της κεφαλής με αιθέριο έλαιο πριν ή κατά τη διάρκεια της αναστροφής μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μακριά και υγιή μαλλιά.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν πάτε για ύπνο.

© Depositphotos.com

Αν και το να κοιμάστε με αβούρτσιστα μαλλιά μπορεί να είναι δελεαστικό, ειδικά όταν είστε κουρασμένοι, το να τα βουρτσίσετε λίγα λεπτά μπορεί πραγματικά να ωφελήσει την υγεία τους. Το βούρτσισμα επιτρέπει να διανείμετε τα έλαια του τριχωτού της κεφαλής στα μαλλιά σας και να τα διατηρεί ενυδατωμένα και θρεμμένα. Επειδή τα ξηρά μαλλιά είναι πιο ευάλωτα στη φθορά και το σπάσιμο, μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη των τριχών σας.

Δείτε επίσης 8 λάθη στα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες μετά τα 40 να φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χάσιμο βάρους,διατροφή,συμβουλές διατροφής

8 Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»

φροντίδα προσώπου,τόνωση δέρματος,σύσφιξη δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

7 Τρόποι για να Διατηρήσετε το Πρόσωπό σας Νεανικό και Τονωμένο