in , ,

Ένα Φυσικό Συστατικό για Τέλειο Δέρμα και Μαλλιά που Έχουν Όλοι Σπίτι

θεραπείες ομορφιάς με μέλι,φροντίδα δέρματος,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Ένα Φυσικό Συστατικό για Τέλειο Δέρμα και Μαλλιά που Έχουν Όλοι Σπίτι

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης του μελιού, είναι απλά ένα απαραίτητο υλικό στην κουζίνα σας. Αυτή η αρχαία και εξαιρετικά χρήσιμη τροφή είναι ένας θησαυρός βιταμινών, μετάλλων και βιολογικά ενεργών ουσιών. Το μέλι έχει βακτηριοκτόνα, ενυδατικά, καταπραϋντικά και τονωτικά αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο συστατικό σε εύκολες θεραπείες ομορφιάς για το δέρμα και τα μαλλιά. 12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας

Για καθαρή επιδερμίδα

© depositphotos, © depositphotos

Θεραπεία 1. Εφαρμόστε ένα μείγμα 1:1 κανέλας και μελιού στην περιοχή της φλεγμονής. Ξεπλύνετε το μετά από 10 λεπτά. Αυτό το μείγμα ομαλοποιεί τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, έχει αντιβακτηριδιακή δράση και βελτιώνει την επιδερμίδα.

Θεραπεία 2. Στύψτε το χυμό από μισό λεμόνι και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Ξεπλύνετε μετά από 20 λεπτά. Κάντε το 1-2 φορές την εβδομάδα. Εκτός από την επίδραση στα σπυράκια, αυτή η μάσκα θα βοηθήσει στην στένωση των πόρων και στη λεύκανση και ενυδάτωση του δέρματος.

Θεραπεία 3. Θρυμματίστε 2 ασπιρίνες σε σκόνη, προσθέστε 4-5 σταγόνες χυμό λεμονιού και λίγο μέλι. Ανακατέψτε τα μαζί και εφαρμόστε την πάστα στην προβληματική περιοχή για μια νύχτα. Είναι καλύτερο να καλύψετε τη μάσκα με έναν επίδεσμο. Το επόμενο πρωί, το κοκκίνισμα θα μειωθεί αρκετά και η φλεγμονή θα βγει στην επιφάνεια και θα επουλωθεί πιο γρήγορα.

© themetapicture

Για λεύκανση δέρματος και αφαίρεση μαύρων κύκλων

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Θα χρειαστείτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι. Εφαρμόστε το μείγμα στο δέρμα 1-2 φορές την εβδομάδα για 20 λεπτά. Θα σας βοηθήσει να ανοίξετε το ανεπιθύμητο μαύρισμα και τις χρωστικές κηλίδες.

Επιπλέον, μπορείτε να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας την παρακάτω συνταγή: 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυμό αγγουριού και 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό πατάτας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© makemeup89/YouTube

Για λαμπερή επιδερμίδα

© depositphotos, © depositphotos

Θεραπεία 1. Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 2 κουταλιές της σούπας γάλα. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας με ένα βαμβάκι. Ξεπλύνετε το μετά από 10 λεπτά. Αυτή η μάσκα είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα: γεμίζει το δέρμα με σημαντικές βιταμίνες και αμινοξέα, αυξάνει την ελαστικότητά του και βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων.

Θεραπεία 2. Αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 κουταλιά της σούπας χυμό αλόης. Είναι ιδανικό για θρέψη και ενυδάτωση κάθε τύπου δέρματος. Εάν είστε επιρρεπείς στο ξεφλούδισμα, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στη μάσκα.

© youtube

Για τέλειο δέρμα που δεν ξεφλουδίζει

© depositphotos, © depositphotos

Μια απλή συνταγή για ένα scrub προσώπου: ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά της σούπας νιφάδες βρώμης, κάντε μασάζ στο δέρμα και μετά ξεπλύνετε.

© foodin5minutes

Είναι για οποιονδήποτε τύπο δέρματος για απολέπιση, ομαλοποίηση του τόνου και ανάπλαση.

Δείτε ακόμη 10 Φυσικές Θεραπείες για Σκούρα Γόνατα και Αγκώνες

Για απαλά και σαγηνευτικά χείλη

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Ανακατέψτε μέλι, ζάχαρη και ελαιόλαδο και κάντε καλό μασάζ στα χείλη σας. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το και εφαρμόστε λίγο ενυδατικό lip balm. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καστανή ζάχαρη, μέλι και βαζελίνη.

© leensta

Τρίψτε τα χείλη σας με μια υγρή οδοντόβουρτσα βουτηγμένη σε μείγμα ζάχαρης και μελιού για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το μείγμα, ξεπλύνετε τη οδοντόβουρτσα και τρίψτε ξανά τα χείλη σας. Μετά από μία μόνο εφαρμογή τα χείλη σας θα γίνουν πιο απαλά, θα σταματήσουν να ξεφλουδίζουν και τα σκασίματα θα επουλωθούν.

Για πυκνά και λαμπερά μαλλιά

© depositphotos, © depositphotos

Για να θρέψετε και να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας. Αναμείξτε μέλι και 1 κρόκο αυγού σε ίσες αναλογίες. Εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρά υγρά μαλλιά και αφήστε το για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Για να θρέψετε τα μαλλιά και να τα κάνετε λαμπερά. Ανακατέψτε 2 μέρη μέλι και 1 μέρος ελαιόλαδο, απλώστε στα μαλλιά σας και ξεπλύνετε μετά από 30 λεπτά.

Για να κάνετε τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και να επιταχύνετε την ανάπτυξη. Κόψτε 2 μπανάνες σε χυλό και μετά προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας. Απλώστε τη μάσκα ομοιόμορφα στα μαλλιά σας, αφήστε τη για μισή ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα σαμπουάν.

© womanatics/twitter

Για λεύκανση ουλών

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Καθημερινές μάσκες με μέλι, χυμό λεμονιού, γιαούρτι και νιφάδες βρώμης που εφαρμόζονται για 5-10 λεπτά μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης, να φωτίσουν το δέρμα και να αποτρέψουν το σχηματισμό ραγάδων. Οι ουλές μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν με αγνό μέλι που εφαρμόζεται στο δέρμα όλη τη νύχτα.

© fashiontrendsinpk

Ως αποτέλεσμα, ο ουλώδης ιστός θα γίνει λείος και οι κόκκινες ουλές θα γίνουν λιγότερο ορατές.

Για αποτρίχωση

© depositphotos, © depositphotos, © depositphotos, © depositphotos

Ανακατέψτε 1/4 φλιτζάνι μέλι, 1,5 φλιτζάνι ζάχαρη, 1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού και 1/2 φλιτζάνι νερό. Βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη και να αρχίσουν να βγαίνουν φυσαλίδες στην επιφάνεια. Κρυώστε το μείγμα και εφαρμόστε στο δέρμα στο σημείο που θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες. Στη συνέχεια, καλύψτε την περιοχή με ένα βαμβακερό ύφασμα, ισιώστε το και βγάλτε το με ένα τίναγμα.

© depositphotos

Αυτό το ζαχαρούχο μείγμα αποτριχώνει, αποτρέποντας την ανάπτυξη τριχών προς τα μέσα ενώ ταυτόχρονα θρέφει και μαλακώνει το δέρμα. Με τον καιρό, οι τρίχες γίνονται πιο λεπτές και θα μπορείτε να απολαύσετε τα νέα λεία πόδια σας για έως και 3 εβδομάδες!

Δείτε επίσης Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: 9 σπιτικές συνταγές για να εξαφανίσεις τις ανεπιθύμητες τρίχες χωρίς να πονέσεις

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 14

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διαφημίσεις ρούχων και πραγματικότητα,περίεργα,ρούχα,news

14 Διαφημίσεις Ρούχων που Απέχουν απόλυτα από την Πραγματικότητα

σπιτικά κόλπα,κόλπα καθημερινότητας,συμβουλές,χρήσιμα

13 Μοναδικά Σπιτικά Κόλπα που Μπορούν να Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη και θα σας κάνουν να αναφωνήσετε ΟΥΑΟΥ!