in , , , ,

6 Τρόποι για να Κάψετε Θερμίδες ενώ Κοιμάστε

κάψιμο θερμίδων,απώλεια βάρους,συμβουλές υγείας,υγεία
κάψιμο θερμίδων,απώλεια βάρους,συμβουλές υγείας,υγεία

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι δύσκολη και ενώ η υγιεινή διατροφή και η άσκηση σίγουρα θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα, υπάρχουν μερικοί ευκολότεροι τρόποι για να χάσετε βάρος. Με μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορείτε να κάψετε θερμίδες με ταχύτερο ρυθμό, ακόμα και στον ύπνο σας. 8 Τρόποι για να Χάσετε Κιλά στον «Αυτόματο Πιλότο»

Προσπαθήστε να κοιμηθείτε χωρίς κουβέρτα.

© Pexels.com, © JGI/Tom Grill / Getty Images

Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το άνετο αίσθημα του ύπνου κάτω από μια τεράστια, βαριά κουβέρτα, αλλά αν θέλετε να μικρύνετε τη μέση σας, είναι στην πραγματικότητα καλύτερα να πάτε για ύπνο χωρίς μια. Όταν κοιμάστε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, ο μεταβολισμός σας αυξάνεται και καίτε περισσότερες θερμίδες ενώ κοιμάστε. Οι ψυχρότερες συνθήκες τη νύχτα αυξάνουν επίσης την ποσότητα του υγιούς καφέ λίπους που επιτρέπει στο σώμα σας να απαλλαγεί από το περιττό σάκχαρο στο αίμα και να κάψει περισσότερες θερμίδες.

Κοιμηθείτε περισσότερο.

© Shutterstock.com

Το να μετράτε θερμίδες και να περνάτε ώρες στο γυμναστήριο μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε, αλλά ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διώξετε τα περιττά κιλά είναι απλώς να κοιμηθείτε περισσότερο. Αν πιστεύετε ότι αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, στην πραγματικότητα δεν είναι. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόλις μια επιπλέον ώρα ύπνου κάθε βράδυ σας βοηθά να τρώτε 270 λιγότερες θερμίδες την ημέρα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και πάνω από ένα χρόνο, μεταφράζεται σε απίστευτα 9 κιλά απώλειας βάρους.

Δείτε ακόμη Πώς να Υπολογίσετε τις Θερμίδες που Πρέπει να Καταναλώνετε Καθημερινά

Πίνετε ένα ρόφημα πρωτεΐνης πριν τον ύπνο.

© Unsplash.com, © Shutterstock.com

Οι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάθε είδους δίαιτες, συμπεριλαμβανομένης της διαλείπουσας νηστείας, η οποία μπορεί να είναι αρκετά σκληρή για το σώμα σας. Το να πάτε για ύπνο με άδειο στομάχι μπορεί να σας κρατήσει ξύπνιους τη νύχτα και η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους. Υπάρχουν πολλά υγιεινά και θρεπτικά σνακ που μπορείτε να έχετε πριν πάτε για ύπνο, και ένα ρόφημα πρωτεΐνης είναι ένα από αυτά. Επειδή η πρωτεΐνη είναι πιο θερμογόνος από τους υδατάνθρακες ή τα λίπη, αναγκάζει το σώμα να καίει περισσότερες θερμίδες χωνεύοντάς τις.

Φορέστε μάσκα ύπνου.

© Peter Dazeley / The Image Bank / Getty Images, © Shutterstock.com

Η έκθεση στο φως τη νύχτα όχι μόνο διακόπτει τον ύπνο, αλλά μπορεί επίσης να κάνει το σώμα σας να αποθηκεύει περισσότερο λίπος. Οι άνθρωποι που κοιμούνται στο σκοτάδι έχουν 21% λιγότερες πιθανότητες να είναι παχύσαρκοι από εκείνους που κοιμούνται στα πιο φωτεινά δωμάτια. Εάν δεν μπορείτε να έχετε απόλυτο σκοτάδι στο υπνοδωμάτιό σας, επιλέξτε μια άνετη, καλής ποιότητας μάσκα ύπνου που μπορεί να προσφέρει σχεδόν απόλυτο σκοτάδι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην πηγαίνετε για ύπνο πεινασμένοι.

© Shutterstock.com, © Pexels.com

Ενώ η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους, η παράλειψη του δείπνου μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα. Όταν μειώνετε ξαφνικά την πρόσληψη θερμίδων, το σώμα σας περνά αυτόματα σε κατάσταση λιμοκτονίας και μειώνει το μεταβολισμό σας για να διατηρήσει τις θερμίδες.

Φάτε ένα μικρό σνακ πριν πάτε για ύπνο.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Αν και δεν πρέπει να πηγαίνετε για ύπνο πεινασμένοι, το να κοιμάστε με εντελώς γεμάτο στομάχι δεν θα βοηθήσει τη σιλουέτα σας. Αντί να τρώτε ένα μεγάλο γεύμα πριν από τον ύπνο, επιλέξτε ένα μικρό, υγιεινό και θρεπτικό σνακ για να αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής και να έχετε καλύτερο ύπνο.

Δείτε επίσης Το Χάρβαρντ Αποκαλύπτει Πόσες θερμίδες Καίτε σε 15 Αθλήματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αρνητικοί χώροι,ιδέες για αρνητικούς χώρους,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Τι είναι ο Αρνητικός χώρος μέσα στο σπίτι; 30 Ιδέες για Αρνητικούς Χώρους

καθαρισμός κουτσουλιών στο μπαλκόνι,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Κουτσουλιές Πουλιών στο Μπαλκόνι