in , , ,

Τι είναι ο Αρνητικός χώρος μέσα στο σπίτι; 30 Ιδέες για Αρνητικούς Χώρους

αρνητικοί χώροι,ιδέες για αρνητικούς χώρους,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
30 Ιδέες για Αρνητικούς Χώρους

Τι είναι ο αρνητικός χώρος; Λαμβάνοντας υπόψη τη διακόσμηση του σπιτιού σημαίνει ένα μέρος όπου δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχουν έπιπλα, έργα τέχνης ή οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς λίγος ελεύθερος χώρος. Το να έχουμε έναν τέτοιο χώρο στα σύγχρονα στενά σπίτια φαίνεται μη πρακτικό, αλλά ο αρνητικός χώρος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. 31 Ιδέες για Vintage Ρολόγια Δαπέδου

30 Ιδέες για Αρνητικούς Χώρους

Τι είναι ο Αρνητικός χώρος μέσα στο σπίτι

Πλεονεκτήματα του αρνητικού χώρου

Πρώτα απ’ όλα, οι αρνητικοί χώροι είναι ψυχολογικά ευχάριστοι: όλοι αγαπάμε την ισορροπία και όταν υπάρχει υπερβολική διακόσμηση και έπιπλα, το αντιλαμβανόμαστε σαν ακαταστασία. Επιπλέον, τείνουμε να αντιδρούμε σε δωμάτια με αρνητικό χώρο πιο θετικά, επειδή είναι πιο εύκολο για τον εγκέφαλό μας να τα κατηγοριοποιήσει. Δεύτερον, ένας αρνητικός χώρος είναι πιο εύκολος στη χρήση: μπορείτε να τοποθετήσετε εκεί ό,τι θέλετε ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα μονοπάτια μέσα στο σπίτι σας, κάτι που είναι ωραίο για ανοιχτές διατάξεις. Τρίτον, ένας αρνητικός χώρος θα κάνει τη διακόσμηση και τα έργα τέχνης σας να ξεχωρίζουν δημιουργώντας μια δροσερή ισορροπία.

Πώς να δημιουργήσετε τον αρνητικό χώρο;

Επιλέξτε λειτουργικά και διπλής χρήσης έπιπλα για να αφήσετε λίγο χώρο ελεύθερο, ειδικά αν ο χώρος είναι μικρός. Τακτοποιήστε το χώρο σας και απομακρύνετε τα περιττά και άχρηστα.

Αρνητικοί χώροι στα καθιστικά

Ο αρνητικός χώρος στα καθιστικά είναι απαραίτητος! Ή τουλάχιστον πολύ επιθυμητός. Τα καθιστικά είναι συνήθως αρκετά μεγάλα ώστε να αφήνουν λίγο χώρο κενό και θα κάνετε το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο, πιο ευάερο και να γεμίσει το χώρο με φυσικό φως. Δεν ταιριάζει μόνο σε μινιμαλιστικούς χώρους αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο στυλ διακόσμησης. Οι κενοί τοίχοι, οι γωνίες και άλλοι άδειοι χώροι είναι αυτό που χρειάζεστε για μια αρμονική εμφάνιση.

Αρνητικοί χώροι στα υπνοδωμάτια

Ένας αρνητικός χώρος σε ένα υπνοδωμάτιο είναι μια πολύ καλή ιδέα γιατί αυτός είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να νιώθουμε χαλαροί και άνετοι και οι κενοί χώροι είναι κατάλληλοι για αυτό. Ένα αρνητικό σημείο θα δώσει στο υπνοδωμάτιό σας μια ευάερη και χαλαρωτική αίσθηση, θα νιώσετε άνεση και ισορροπία και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Δείτε ακόμη 56 Ιδέες Γεωμετρικής Διακόσμησης Καθιστικού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αρνητικοί χώροι στα μπάνια

Αν είναι δυνατόν, δημιουργήστε αρνητικό χώρο στο μπάνιο σας, αυτό είναι σημαντικό για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα, κάνει το χωρο να φαίνεται μεγαλύτερος και επειδή τα μπάνια είναι συνήθως μικρά, αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να κάνετε το μπάνιο σας πιο ευρύχωρο. Ο αρνητικός χώρος βοηθά το φως να περάσει και προσθέτει μια αίσθηση σπα στο μπάνιο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 58 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Animal Print

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 κρυμμένα μυστικά σε καθημερινά αντικείμενα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν

7 κρυμμένα μυστικά σε καθημερινά αντικείμενα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν

κάψιμο θερμίδων,απώλεια βάρους,συμβουλές υγείας,υγεία

6 Τρόποι για να Κάψετε Θερμίδες ενώ Κοιμάστε