in , , , ,

10 Ασυνήθιστοι Τρόποι να Κάψετε Θερμίδες με Ελάχιστη Προσπάθεια

κάψιμο θερμίδων,κάψιμο θερμίδων με ελάχιστη προσπάθεια,αδυνάτισμα,απώλεια βάρους,συμβουλές,χρήσιμα
10 Ασυνήθιστοι Τρόποι να Κάψετε Θερμίδες με Ελάχιστη Προσπάθεια

Οι περισσότεροι συνδέουν την απώλεια βάρους με εξαντλητική γυμναστική, αυστηρές δίαιτες και άλλα δυσάρεστα πράγματα. Αλλά αποδεικνύεται ότι μπορείτε να κάψετε θερμίδες χρησιμοποιώντας εκπληκτικά εύκολους και ασυνήθιστους τρόπους όπως το να κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση – απλά πρέπει να επιλέξετε τη σωστή ταινία. Πώς να Υπολογίσετε τις Θερμίδες που Πρέπει να Καταναλώνετε Καθημερινά

Αγορές

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα ψώνια είναι πιο εξαντλητικά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Πρώτον, διαρκεί περισσότερο από 2-3 ώρες. Δεύτερον, οι σακούλες μετατρέπουν τη βόλτα σε άσκηση με βάρη. Ένα τρίωρο ταξίδι για ψώνια ισοδυναμεί με μία ώρα προπόνηση στατικού ποδηλάτου που καίει 500 θερμίδες!

Καθαριότητα

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι δουλειές του σπιτιού γίνονται πιο ελκυστικές αν έχετε κατά νου ότι βοηθούν στη διατήρηση του σώματός σας σε φόρμα. 30 λεπτά συνηθισμένης καθαριότητας καίνε περίπου 85 θερμίδες, που ισοδυναμούν με 15λεπτη προπόνηση στην κοιλιά. Και ο σχολαστικός καθαρισμός καίει σχεδόν 170 θερμίδες.

Κρασί

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Σύμφωνα με ερευνητές από το Καναδικό Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, ένα ποτήρι ξηρό κόκκινο κρασί είναι σε θέση να αντικαταστήσει μια ώρα στο γυμναστήριο. Οι ενώσεις μέσα στο ποτό βοηθούν στην επιτάχυνση της λειτουργίας της καρδιάς, της εργασίας και των μυών και η ρεσβερατρόλη βοηθά στη μετατροπή του λευκού λίπους σε καφέ.

Τραγούδι

© pixabay.com, © depositphotos.com

Το τραγούδι περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς μυς και είναι μια μεγάλη άσκηση. Για να απαλλαγείτε από 100 θερμίδες, χρειάζεται μία ώρα τραγουδιού ή 15 λεπτά εντατικών push-ups. Δεν είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ευχαριστήσετε τους γείτονές σας το πρωί κατά τη διάρκεια του ντους σας;

Ύπνος

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Όταν ξυπνάτε και λέτε «πέντε λεπτά ακόμη», δίνετε στο σώμα σας την ευκαιρία να κάψει μερικές επιπλέον θερμίδες. Σύμφωνα με έρευνες, εάν κοιμάστε γυμνοί για ένα μήνα, η ποσότητα του καφέ λίπους και η μεταβολική δραστηριότητα θα αυξηθούν. Και φυσικά, θα έχει αντίκτυπο στο σώμα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 14 Τροφές που Βοηθούν να Κάψετε Λίπος σε Χρόνο Μηδέν

Αιμοδοσία

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, οι άνθρωποι καίνε περίπου 650 θερμίδες ανά δωρεά μισού λίτρου αίματος. Καίτε σχεδόν την ίδια ποσότητα θερμίδων εάν κολυμπάτε για μια ώρα με γρήγορο ρυθμό. Αλλά θυμηθείτε ότι η απώλεια θερμίδων είναι απλώς μια επιβράβευση αφού κάνετε ένα πραγματικά σπουδαίο πράγμα όπως η αιμοδοσία.

Φιλιά

© pexels.com, © pexels.com

Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να χάσετε πάνω από 60 θερμίδες αν φιλήσετε για μια ώρα. Θα χάσετε την ίδια ποσότητα θερμίδων εάν κάνετε ένα γρήγορο 5λεπτο τρέξιμο. Και αν προσθέσετε λίγο πάθος στα φιλιά, ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται θα αυξηθεί σε 90!

Γέλιο

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Vanderbilt ισχυρίζονται ότι το γέλιο για 10-15 λεπτά καίει 10-40 θερμίδες. Εξαρτάται από τα συναισθήματα: το γεμάτο ένταση γέλιο θα κάψει περισσότερες θερμίδες από το απλό γέλιο. Θα χάσετε τις ίδιες 40 θερμίδες αν κάνετε καθίσματα για 10 λεπτά.

Ανδρική παρέα

© depositphotos.com

Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες τρώνε λιγότερο και παραγγέλνουν μικρότερες μερίδες όταν γευματίζουν παρέα με άνδρες. Και εξηγείται εύκολα: οι γυναίκες προσπαθούν να πληρούν ορισμένα κοινωνικά πρότυπα. Όσο λιγότερο τρώνε, τόσο πιο αδύνατο θα είναι το σώμα τους. Δεν είναι ένας πολύ καλός λόγος για να βγείτε ραντεβού;

Ταινίες τρόμου

© Warner Bros., © depositphotos.com

Οι επιστήμονες είναι σίγουροι ότι η παρακολούθηση ταινιών τρόμου διεγείρει την παραγωγή αδρεναλίνης. Η αδρεναλίνη μειώνει την όρεξη και ενισχύει το μεταβολισμό.

Ακολουθεί μια λίστα με ταινίες που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους:

  • Saw: 133 θερμίδες
  • Alien: 152 θερμίδες
  • Ο Εξορκιστής: 158 θερμίδες
  • Τα σαγόνια του καρχαρία: 161 θερμίδες
  • Η λάμψη : 184 θερμίδες. Θα κάψετε σχεδόν την ίδια ποσότητα θερμίδων εάν κάνετε σχοινάκι για 15 λεπτά.

Όλες αυτές οι μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να χάσετε θερμίδες ενώ κάνετε ευχάριστα πράγματα, αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τη σωματική δραστηριότητα. Ούτε το τραγούδι ούτε η παρακολούθηση ταινιών θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μυς ή να κάνετε το σώμα σας τέλειο. Χρησιμοποιήστε τις μαζί με αθλητικές δραστηριότητες.

Δείτε επίσης 13 Καθημερινές Συνήθειες που σας Προσθέτουν Βάρος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μαξιμαλιστική διακόσμηση καθιστικού,ιδέες μαξιμαλιστικής διακόσμησης καθιστικού,διακόσμηση καθιστικού,ιδέες διακόσμησης καθιστικού

30 Ιδέες Μαξιμαλιστικής Διακόσμησης Καθιστικού

επιλογή γρήγορης σειράς στο σούπερ μάρκετ,κόλπα για σούπερ μάρκετ,συμβουλές για σούπερ μάρκετ,χρήσιμα

Πώς να Επιλέξετε την πιο Γρήγορη Σειρά στο Σούπερ Μάρκετ